Questions and Answers 10 July 2023.docx
DOCX document 17 KB Posted
- Attached to
- MOLLE Close Combat Set
- Solicitation number
- W911QY-23-R-1016
About this file
This document contains questions and answers regarding solicitation number W911QY-23-R-1016 for MOLLE Close Combat Sets. The Army is soliciting proposals for production and delivery of MOLLE belt systems, pouches including 50-round and 100-round pouches, and dump pouches. The technical data package and drawings specify component requirements and quantities to be bundled for packaging and shipment. Questions were asked to clarify color requirements, packaging details, part numbers, and set definitions. Amendments to the solicitation were noted regarding addition of dump pouches to the combat sets and label color. Certificates of conformance are not required with sample submissions but must be addressed in quality management plans.
View the file
Other files
Show all 22
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W911QY-23-R-1016 – Questions & Answers
1. In addition to the Technical Data Package (TDP), are any additional patterns or templates that could be shared.
Answer: There are no additional patterns or templates available.
2. What items make up the MOLLE Modular Belt System, MCN: 8465-01-F05-4532 for PDM submission?
Answer: The Modular Belt System is defined as all the components shown in Assembly Drawing 2-6-1429 (Assembly, Modular Belt System) and all of its subordinate drawings. There are no additional “patterns or templates“ needed. Patterns are on the subordinate drawings that report to 2-6-1429.
3. Both OCP and Tan 498 are listed in the solicitation; which color do you want the PDMs to be?
Answer: The PDMs shall be OCP only. Note that accurate shade of the PDMs is required.
4. For Attachment 0007- shipping instructions - Need packaging details as to type of cartons and liners (double wall, single wall, etc.). Also need quantity per box per item.
Answer: Cartons shall be of sufficient size and strength to meet the pallet size and strength (for stacking requirements) of Attachment 0007 regardless of weather conditions. Each end item shall be bundled in quantities of 6. The quantity per box is determined by the contractor.
Follow-on question: Can you provide more detail in reference to bundled in quantities of 6? Would this apply to all items mentioned above. Currently in the MOLLE 4000 Contract Sets and Components are placed in a polybag that is sealed and it includes a polybag sticker, would this be acceptable. If yes, how many of each item (sets & components) would you like included in a polybag?
Answer: The package will bundle quantities of six like items/components. The contractor will not package by sets. For example, the belts will be packages together with belts and the various pouches will be packaged with like pouches. The bundling method is the decision of the contractor. Sealed polybags are an acceptable method.
5. For all component drawing indicates Thread size F for Type 301; this includes attaching the label. We suggest to include and/ or change it to thread E, which is thinner and easier to work with label remay; not affecting the performance or serviceability of the items.
Answer: Thread sizes shall remain as specified on the drawings and parts list.
6. For PL-2-6-1416 page 3, find No. 16 mentions Para 3.7.1 for Thread E. It should be Para 3.7.2 for Thread E.
Answer: That is correct. Parts List 2-6-1416, page 3, FN 16, shall be PARA 3.7.2.
7. For PL-2-6-1418 page 2, 50 round pouch, under part list 2-6-1418 Find No 1 & 2 refers to Part or Identifying Number 2-5-1419 & 2-5-1420. We believe it should be 2-6-1419 & 2-6 1420.
Answer: That is correct. Parts List 2-6-1418, FN 1 and FN 2, the Part or Identifying Number is 2-6-1419-1 for FN 1, and 2-6-1420-1 for FN 2.
8. In page 26 of the solicitation, Second paragraph, line 1 and 2, definition for CCAW sets does not include Dump Pouch.
Answer: Good catch. CCAWS is defined as one (1) Modular Belt System, two (2) 50-Round Pouch, three (3) 100-Round Pouch and one (1) Dump Pouch. The solicitation will be amended to add two Dump pouches to the second sentence for the requirement for two CCAWS 30 days after order award.
9. For Drawing 2-6-1440, 3 Bar slide 1 1/2" refers to SX Industries Part no. GVT472-2-24BD. Suppliers indicates that correct part no should be SL-01267-Tan 499.
Answer: The SX Industries part number for the 1 ½” 3 bar slide in drawing 2-6-1440 is SL-01267-T499
10. For CO-PD-02-02P page 23, Paragraph 3.14 Identification & Marking- Indicates the color of the label for Class 9 as Tan 499. What about color of label for Class 7 Coyote 498?
Answer: All labels, regardless of whether the color class of the end item is 7 or 9, shall be Tan 499.
11. Are Certificates of Conformance (CoCs) required for submission with our proposal for the materials used in our PDM samples?
Answer: All material requirements for the PDMs must be met. However, Certificates of Conformance (CoCs) are not required to accompany the PDMs. The Government may conduct lab testing to verify the material requirements of some components of the PDMs. Proper management of Certificates of Conformance during production is expected to be addressed in the Quality Management section of the proposal.
File details come from the government source that posted it. Updated .