Amendment.pdf
PDF 100 KB Posted
- Attached to
- ISO 14001:2004/2015 audits and registrations
- Solicitation number
- W911KF-18-Q-0024
About this file
AMENDMENT
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment_5.pdf | ||
| FY18_ISO_14001_-_SOW(002)-Corrected_due_to_extension.docx | DOCX document | |
| Amendment_04.pdf | ||
| Revised_SOW.pdf | ||
| Amendment_03.pdf | ||
| Amendment_2.pdf | ||
| Certificate.pdf | ||
| Revised_SOW_-_ISO_14001_21_Mar_18.docx | DOCX document | |
| Solicitation.pdf | ||
| Wage_Determination.txt | TXT text file | |
| SOW_-_ISO_14001-Revised.pdf |
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
ARMY CONTRACTING COMMAND - WARREN (ANAD)
LAKEETA BEAVERS
7 FRANKFORD AVE
ANNISTON AL 36201-4199
SEE SCHEDULE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
See page 2.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 5
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 22-Mar-2018
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W911KF-18-Q-0024
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
28-Feb-2018
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
22-Mar-2018
CODE
ARMY CONTRACTING COMMAND - WARREN (ANAD)
ANNISTON ARMY DEPOT
7 FRANKFORD AVENUE, BLDG 35
ANNISTON AL 36201-4199
W911KF 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE W911KF
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W911KF-18-Q-0024
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following items are applicable to this modification:
EXTEND DATE AND Q&A'S
1. The purpose of this Amendment is to extend the date and answer questions asked by contractors.
2. The following are answers from questions asked by the contractors:
Question 1: Our firm is the Certification Body for ANAD’s ISO 9001 certification. Please confirm that the ISO 14001 EMS applies to all ANAD activities including tenant activities. The ISO 9001 QMS does not apply to tenant activities. If the response is that the ISO 14001 EMS does not apply to tenant activities, then please revise the 4,200 headcount provided to include only those FTE, PTE, and contracted personnel working within the scope of the ISO 14001 EMS certification.
Answer 1: ISO 9001 QMS is not applicable to this solicitation. The scope of work (SOW) defines the ISO 14001 EMS requirement.
Question 2: Section 1.1 of the SOW unfairly limits competition. First, there is no longer any organization called “RABQSA.” This organization is now known as Exemplar Global. A fair and open requirement would be to state that “all auditors must be certified as ISO 14001 Lead Auditors by Exemplar Global, IRCA, and/or BEAC.” Section 1.4 also unfairly limits competition. A “registered environmental manager” is not a requirement that is needed. The remaining requirement should be revised as stated previously.
Answer 2: RABQSA has been removed, and IRCA has been added to Section 1.1, see revised SOW.
BEAC will not be considered for this scope of work due to the possibility of Continuing Professional Development Requirements.
Section 4.2 Non-Practicing Certificates (https://global.theiia.org/certification/beac/Pages/Continued-Professional- Development.aspx) To be reinstated to Active status, an inactive Certificant must request a return to active Certificant status by notifying BEAC in writing, report 20 CPD hours for the prior year when applying for restoration to Active status, and pay the full annual fee for reinstatement.
Registered Environmental Manager in Section 1.4 will remain. Registered Environmental Manager with National Registry of Environmental Professionals is a certification that allows ANAD to understand that the auditor has validity in knowing the rigor of the environmental arena. All auditors do not understand nor have the experience in the full picture of the complexity and aspects of environmental auditing.
Question 3: The deliverables under Section 1.5 incorrectly provide for BOTH a surveillance audit and a reassessment audit. Only one is needed. No Gap Analysis Assessment is stated in the SOW or schedule of deliverables although it is referenced in the contract document.
Answer 3: ANAD desires both a surveillance audit and a reassessment audit during the time periods of the Base Year and Option Year 3, SOW revised.
A Gap analysis was recently performed and ANAD does not see the need to pay another individual to perform this GAP analysis.
Question 4: Using the attachment (pages 21-26), state the current complexity level assigned by the current Certification Body to the ISO 14001 EMS.
Answer 4: This attachment (Determination of Audit Time of Quality and Environmental Management Systems) does not apply to the current Scope of Work, nor is a part of this solicitation.
Question 5: State whether the organization has in its possession the previous 3 years of audit reports for the ISO 14001 audits (yes or no).
Answer 5: Yes
Question 6: State whether the organization has in its possession the previous 3 years of nonconformance's, if any, along with associated corrective actions as issued and accepted by the current CB.
Answer 6: Yes the information is in ANAD's possession
Questions 7: State whether the current CB has issued any MAJOR nonconformance's during the previous 3 years (yes or no). If yes, state how many.
Answer 7: No
Question 8: Provide a copy of the current ISO 14001 certificate for the certified organization. Note: please do not respond that this will be provided post-award to the successful offeror. All certification bodies are required to verify that the existing certificate has not been suspended or revoked and is free from suspension or revocation.
The Certificate is not a classified document and is not subject to FOIA requests.
Answer 8: The existing certificate has not been suspended or revoked and is free from suspension or revocation.
Certificate provided as a part of this amendment as an attachment.
Question 9: Section 1.4 of statement of work requires contractor to provide a Registered Environmental Manager (REM)… Question: Can a registered Professional Environmental Engineer (PE) with over 30 years of environmental management and environmental regulations experience substitute for the REM requirement?
Answer 9: No, a substitution will not be accepted.
Question 10: Is there an incumbent?
Answer 10: Yes
Question 11: If so, who’re they and what was the winning bid, contract number and SOW?
Answer 11: Alliant Corporation – W911KF-14-V-0051
Question 12: State whether shift work occurs within operations being certified to ISO 14001 (i.e. 7AM-3PM, 3PM- 11PM, etc.).
Answer 12: Please refer to ANAD's hours of operation within the solicitation.
Question 13: State what exclusions, if any, are being taken to ISO 14001:2015.
Answer 13: No exclusions
Questions 14: State whether the organization has in its possession the previous 3 years of audit reports for the ISO 14001 audits (yes or no).
Answer 14: Yes
Question 15: Provide a copy of the current ISO 14001 certificate for the certified organization. Note: please do not respond that this will be provided post-award to the successful offeror. All certification bodies are required to verify that the existing certificate has not been suspended or revoked and is free from suspension or revocation.
The Certificate is not a classified document and is not subject to FOIA requests.
Answer 15: The existing certificate has not been suspended or revoked and is free from suspension or revocation.
Certificate provided as a part of this amendment as an attachment.
Question 16: Please provide:
Registered office (head office)
Company Name:
Address:
Managing director:
Answer 16: Please see certificate provided as attachment to this amendment.
Question 17: What is a total number of locations to be certified?
Answer 17: ANAD Industrial Complex which consist of multiple areas, reference 1.0 and 1.2 of the SOW.
Question 18: What is the required scope (wording) of the certificate?
Answer 18: Please see certificate provided as attachment to this amendment.
Question 19: Please provide a brief description of the company's purpose and primary fields of activity (products and services)
Answer 19: Heavy Track Vehicle Maintenance and Fabrication
Question 20: Outsourced processes
a. Are any processes outsourced (e.g. procurement, sales, manufacturing processes)? If yes, which ones?
Answer 20a: N/A
b. How/where is the execution of outsourced processes monitored?
Answer 20b: N/A
3. A revised SOW has been attached.
4. The date has been extended FROM March 30, 2018, 10:00 A.M TO April 5, 2018, 10:00 AM CST.
5. All other terms and conditions remain the same.
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
SOLICITATION/CONTRACT FORM
The required response date/time has changed from 30-Mar-2018 10:00 AM to 05-Apr-2018 10:00 AM.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it.