Release-Approved-Solicitation Amendment#3 W9115119R0015_13-Jan-2020.pdf
PDF 209 KB Posted
- Attached to
- Solicitation Amendment # 6 W91151-19-R-0015
- Solicitation number
- W9115119R0015
View the file
Other files
Show all 17
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
0011324022-0003
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
1, This amendment is issued to extend the proposal due date to 23 January 2020 at 1:00pm CST.
2. This amendment is issued to provide consolidated RFI responses to industry.
3. This amendment is issued to incorporate revised Technical Exhibit (TE) - A (Scenario- 2), dated 8 January 2020.
4. All other terms and conditions remain unchanged.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 10
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 10-Jan-2020
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W9115119R0015
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
04-Dec-2019
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
10-Jan-2020
CODE
MICC - FORT HOOD
36000 DARNALL LOOP, ROOM 1300B
FORT HOOD TX 76544-5025
W91151 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W9115119R0015
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been modified:
RESPONSE TO INDUSTRYQUESTIONS
Request for Information (RFI) Consolidated List
W91151-19-R-0015 Cultural Role Player
1. Question. In regards to Technical Exhibit A, how many scenarios does the vendor have to be equipped to deliver simultaneously at one time, and will there be overlap of scenarios?
Answer. Historically, only one scenario will be conducted at a time. There can be the potential of more than one. This will be based on the mission.
2. Question. Technical Exhibit A, Scenario #4 requires the potential for a foreign language speaker from Africa.
Please describe which country or region within the continent of Africa would the high ranking official notionally be from?
Answer. Cameroon, Djibouti, Niger
3. Question. Has the Government identified specific labor categories and/or conducted a wage determination for Cultural Role Players or Foreign Language Speakers? If so, what were the results of your wage determination?
Answer. An amendment has been received from the Department of Labor (DOL) with the conformed wage determination (WD) rates for this requirement. The KO requested the current wage determination from DOL: Wage Determination No.: 2009-0043; 07/16/2019; revision No. 22. This WD will be posted to beta.sam on or before 19 Dec 2019.
4. Question. The chart on Page 35 of the PWS, under section C.7, Deliverables lists "Joint Personnel Adjudicative System (JPAS)"as a deliverable, due "Each contractor within 5 days of employment." Please clarify what specifically from JPAS must be delivered within 5-days of employment as the PWS appears to have no security clearance or JPAS deliverable?
Answer. Employees must be prepared to have security clearance verified within 5 days of employment
5. Question. Will valid background checks from employees of incumbent vendors be sufficient under this contract, or will new background checks be required?
Answer. New background checks will be required. Background checks will be no more than 30 days old.
6. Question. Technical Exhibit A, Scenario #5 lists “15/12 under the column for male CRP, however the Scenario and additional instructions section lists 5 male CRPs. Please clarify which is correct.
Answer. 5/12 is correct.
7. Question. What are the required proposal font and font size for this bid, as none are specified in the RFP solicitation document?
Answer. The required proposal font size for this solicitation is, no less than 11 font, and Arial or Times New Roman will suffice.
8. Question. On Page 48 of the RFP, it states in the Section 4 that the page limit for Volume I: General is 10 pages, and on page 49 of the RFP, it states in Section 4: “Supplies or Services and Prices. This section shall be submitted fully completed and error free. It shall contain the Offeror’s prices for the established Contract Line Items (CLINS).
It is the Offeror’s responsibility to ensure the information entered into this section is accurate and complete.” The CLINS are listed from pages 3-25 of the RFP and take up approximately 22 pages. Will the Government consider either increasing the page limit to accommodate this and the other required documents, or move this requirement to be included in Volume 4: Price Factor with no page limit for pricing volume?
Answer. Yes, Volume I – Page Limit = As Required; Volume II – Page Limit = 30; Volume III – Page Limit = 30; Volume IV – Page Limit = As Required. Please reference correction made in FAR 52.212-1 – Instruction to Offerors.
9. Question. In Technical Exhibit A, Scenario 5 the total number of hours 64 (it should be 160 hours) does not compute correctly for the Governments requirements of 10 Male CRP & 10 Female CRP at 8 hours per day. Please confirm.
Answer. 160 hours.
10. Question. In Technical Exhibit A, Scenario 6 the total number of hours 60 (it should be 180 hours) does not compute correctly for the government requirements of 15 Male CRP for 12 hours per day. Please confirm.
Answer. 180 hours.
11. Question. In Technical Exhibit A, Scenario 8 the total number of hours for Male CRP’s is shown as 15? Should this be12 hours?
Answer. Yes, 12.
12. Question. In Technical Exhibit A, Scenario 8 the total number of hours for Male CRP’s is shown as 15 however the total hours is 84. Should work hours be 12 or should the total hours by 99? Will the government please correct this error or clarify the requirement?
Answer. Work hours are 12
13. Question. On page 9 of the solicitation document, it states that there are “ten (10)” Scenario 5 Clinical Patients required for CLIN 1005. However, for the base year CLIN and all other option year CLINs, this quantity is only “eight (8)”. Like was the TE A attachment also shows only 8 events required per year. Will the government please correct this or clarify the requirement?
Answer. Quantity of 10 as indicated on page 9 of the solicitation document.
14. Question. In TE A Scenarios_W91151-19-R-0015, the Government lists each scenario and the number of FLSs required for that scenario. However, the Government never specifies what the target language is that the FLSs should speak in those scenarios. It is assumed that this may then change from one training event to the next even if executing the same scenario. And that contractors must be ready to provide FLSs with any of the target languages listed in C.5.1.2 of the PWS. Q8a. Will the Government please confirm that this assumption is true? Q8b If true, will the Government please tell us how much lead time we will have of what the target language will be for each event before that event occurs?
Answer. This assumption is true. The Government will issue notices to the contractor not later than two weeks prior to upcoming training
15. Question. Is it the Government’s intention for (or expect of) us to provide pyrotechnics and/or simulated weapons effects for this effort?
Answer. The Government shall make available any training aids that are required
16. Question. (ref: Document: TE A Scenarios_W91151-19-R-0015.pdf) Scenario 6:Finance Customers; Shouldn’t the (M) CRP/HRS 15/12 be changed to 5 CRPs?
Answer. 5 CRPs
17. Question. (ref: Document: TE A Scenarios_W91151-19-R-0015.pdf) Scenario 1 has Task #1 & Task #2. Should contractor price 28 estimates # number of annual events for each Task Area? or 28 estimates # of annual events for both Task #1& Task #2?
Answer. 28. Scenario 1 includes both tasks combined.
18. Question. Ref: C.4.2. Transportation; The Contractor will provide transportation for contractor employees to and from the training site. Is the governments preferred method of transportation of employees by bus?
Answer. The Government does not have a preference of the contractors’ method of transportation.
19. Question. Ref: C.4.2. Transportation; The Contractor will provide transportation for contractor employees to and from the training site. Is the governments preferred method of transportation of employees by bus?
Answer. The government does not have a preference of the contractor’s method of transportation.
20. Question. Ref: C.4.2. Transportation; Will the Government provide a CLIN for Travel/Transportation to and from training?
Answer. The contractor is responsible for all transportation requirements
21. Question. (ref: Document: TE A Scenarios_W91151-19-R-0015.pdf) SCENARIO 2: IMPROVISED EXPLOSIVE DEVICE (IED) – Seems to be a mistake under Additional Instructions. Under Personnel NO FLS’s are listed, but listed in Additional Instructions there is a request for 3 X FLS Male and 1 X FLS Female. Can the Government clarify if this is a mistake?
Answer. No FLS required please see revised TE –A Scenario -2 dated 7-Jan-2020
22. Question. (ref: Document: TE A Scenarios_W91151-19-R-0015.pdf) Pricing - Should the contractor’s pricing reflect the over-time hours for each scenario listed in the ref TE A attachment?
Answer. Yes
23. Question. Ref: C.3.8. Equipment Maintenance. Repairs to any Government equipment shall be provided through current military maintenance procedures. If a contract employee detects a situation deeming immediate repair, he/she shall notify the Scenario Leader, SUPERVISOR who will then notify the COR Question: Government requiring each Scenario to have a Scenario Leader/Lead Role Player?
Answer. The supervisor shall be on-site during all active scenario exercises
24. Question. (ref: Document: TE A Scenarios_W91151-19-R-0015.pdf) Scenario 5: Clinical Patients - Seems to be a mistake in section Personnel under total CRP/HRS 20/64? Shouldn’t the 64HRS be total of 80HRS?
Answer. Total CRP HRS is 160
25. Question. (ref: Document: TE A Scenarios_W91151-19-R-0015.pdf) Scenario 8 Force Protection. Personnel Section (M) CRP/HRS 5/15 Shouldn’t the 15HRS be total of 12HRS?
Answer: 5/12
26. Question. (Ref: Document: TE A Scenarios_W91151-19-R-0015.pdf and PWS C.1.6.2.2) Contractor shall provide all equipment to meet PWS and Scenarios at contractor cost? Will Government provide a cost CLIN Reimbursement for equipment or should the contractors FFP price include all equipment required?
Answer. The Government will not provide cost reimbursement
27. Question. (Ref: Document: TE A Scenarios_W91151-19-R-0015.pdf) For planning and cost purpose’s, does the Government ever run more than one Scenario event at the same time and at multiple locations requiring multiple sets of equipment?
Answer. Please reference question #1
28. Question. (Ref: 3. Sub-factor 3 Resources) – Will the Government provide all equipment/supplies and materials for each scenario in ref: Document: TE A Scenarios_W91151-19-R-0015 and as stated during the site visit?
Answer. The Government shall make available all training aids that are required except those specified as contractor furnished materials
29. Question. (Ref: Key Personnel); In addition to an onsite Supervisor is the government requiring a lead role player for each Scenario?
Answer. There is no requirement for a lead role
30. Question. (Ref: Key Personnel); In addition to CRP, FLS and Lead Role Players, Is the Government requiring a full-time Supervisor?
Answer. A full time supervisor is required.
31. Question. (Ref: Key Personnel); Does the Government provide office space to the contractor for the Supervisor?
Answer. The Government does not provide office space for the supervisor.
32. Question. (PWS pages 48-49: PROPOSAL SUBMITTAL AND INQUIRES Para 4. Proposal Submittal and Inquires limits each volume to ten (10) pages). Will Table of Contents, Acronym Listings, and Compliance Listings for each Vol be exempt from the ten-page limit?
Answer. Please see response to RFI Question# 8.
33. Question. PWS CLN’s The PWS does not include a CLN for Travel Will RP travel be reimbursed by the Government?
Answer. The contractor is responsible for all transportation requirements.
34. Question. PWS page 33, Para C.3 Government -Furnished Services: a) Will the Government provide the contractor on post office space and an area for storing and securing both Government and Contractor Provided equipment, and Parking Contractor vehicles?
Answer. Government will not provide on post office space. There will be adequate space for parking.
Question (b) TE B contradicts Para C.3 of the PWS. It states, “Clothing and Uniforms will be provided by the contractor”. Given this contradiction, what if any clothing and uniforms will be provided by the Government?
Answer: Clothing and uniforms will be provided by the contractor.
Question (c) What Training aids will be available to the contractor?
Answer: The Government shall make available any training aids that are required
35. The PWS states: “The Government will issue training notices to the Contractor not later than two weeks prior to the upcoming month reflecting an estimated schedule of the training. The Task Orders will be issued by the Government to the Contractor at least two weeks prior to the commencement of the period.” PWS page 27, Para C.1.5.1
Question. It was stated at the 13 DEC site visit that contract award is anticipated to be 1 March 2020. Given the PWS verbiage cited above and the 1 March contract start date, will there be a contract phase-in period for in-processing a new contractor and/or providing enough time to prepare for the first set of missions? If so, what will the dates for phase-in be?
Answer. There will be no phase in period.
36. Question . TE A Scenarios; TEs 2 and 8 call for the use of 9 mm pistols and AK-47s but does not cite a requirement for blank training ammunition;
Question (a) Can the contractor provided weapons be inert (Rubber Duck) training aids or must they be operational weapons capable of firing blank ammunition?
Answer. Weapons will be training aids.
Question (b) If blank firing weapons are required, what are the blank ammunition requirements for each scenario?
Answer. Blank firing weapons are not required (training aids will be provided).
37. Question. TE A Scenarios Page 4 Scenario 2; The Personnel list 12 CRP and the additional instructions list 4 FLS and 3 CRP under uniforms plus 2 Iraqi National CRP as additional personnel. What is the number of personnel required for Scenario 2?
Answer. 14 Personnel.
38. Question. TE A Scenarios Page 8 Scenario 6; The Personnel list 15 CRP but the scenario and remarks address only 5 CRPs. What is the number of CRPs required for Scenario 6?
Answer. 5 CRPs.
39. Question. TE A Scenarios Page 10 Scenario 8 The Personnel list 15 hours per 5x male CRP and 12 hours per 2x female CRP but the total hours for CRP is 84 hours and not 99 hours. What is the number of hours per male CRPs required for Scenario 8?
Answer. 12 hours.
40. Question. RFP Page 9 of 87 CLIN 1006 and TE A Scenarios Page 7 Scenario 5 The CLIN Quantity is 10 but the exhibit states the quantity is 8. Does Schedule B supersede the exhibits?
Answer. Quantity is 10.
41. Question. RFP Page 18 of 87 CLIN 1006 and TE- A Scenarios Page 6 Scenario 4; The CLIN Quantity is 1 but the exhibit states the quantity is 15. Does Schedule B supersede the exhibits?
Answer. Yes, in this case, Schedule B shall supersede the exhibit.
42. Question. RFP Page 3 through 25 of 87 CLIN structure and RFP Page 49 of 87 proposal instructions; The CLIN structure is 23 pages in length and is a requirement to include in Volume I General, along with all representations, certifications, and other statements. Will the Government remove the page limit from Volume I?
Answer. Please see RFI response in #8.
43. Question. RFP Page 3 through 25 of 87 CLIN structure and RFP Page 49 of 87 proposal instructions; The CLIN structure is 23 pages in length, but the Volume IV price factor is limited to 10 pages. Is the offeror allowed to condense the schedule B by abbreviating the descriptions to comply with the 10-page limit of the Volume IV Price Factor?
Answer. Please see RFI response in #8.
44. Question. Will the Government provide equipment to the contractor to perform each Scenario?
Answer. The government shall make available any training aids that are required
45. Question. SCENARIO 6: - Male CRP's should be total of 5XCRP and not 15XCRPs?
Answer. 5X CRP
46. Question. SCENARIO 2: The total of 4XFLS are being requested below in additional instructions - Is the Government requesting 3 (M) FLS and 1 (F) FLS for this Scenario?
Answer. No FLS – see revised TE A – Scenario 2.
47. Question. SCENARIO 5: Total CRP HRS should be 80HRS?
Answer. Total CRP hours 160
48. Question. SCENARIO 8: Total CRP HRS be should 12HRS?
Answer. Total CPR hours 84
49. Question. In Scenario 1 of Technical Exhibit A, it is listed that 2 CRPs will be in “female male Afghani garb.”
Can there be clarification on whether the garb is to be provided for females or males?
Answer. The garb is to be traditional to the region. It is to be read as female or male dependent to the CRP in attendance.
50. Question. Besides Cultural Role Player, are there other labor categories? There is an enemy war fighter role in Scenario 2 mentioned, is there a description/skills/requirements for that labor category or is it the same as Cultural Role Player?
Answer. The scenario reads as follows:
2 x CRPs will be loitering around, replicating civilians on the battlefield.
2 x enemy war fighters detonate an IED in vicinity of U.S. forces, causing a MASCAL (6 X civilians receive multiple shrapnel injuries. There is 1x civilian with and amputated arm requiring immediate medical attention due to severe hemorrhage.
The requirement for all role players is be able to play the role of the requested scenario. The skill level will not change.
51. Question. Also, in Scenario 2, requests are made for female attire, but there are no female role players requested.
Is this accurate?
Answer. There are no females required in scenario 2. There is no requirement for female attire.
52. Question. 4. In Scenario 5, 10 male and 10 female CRPs are required, at 8 hours each. It is also stated that that the total amount of CRPS is 20 and total hours is 64. Please confirm the number of hours per role player and total hours for the exercise.
Answer. The CRP HRS total is 160.
53. Question. In Scenario 6, there is a request for 15 male CRPs at 12 hours each, but the total shows a request for 5 total CRPs with a total of 60 hours. Can the government clarify the number of CRPs and hours required for the scenario?
Answer. The total CRP HRS is 180
54. Question. At the site visit, it was stated by Contracting that there will be no Government furnished materials, which is in conflict to what is stated in the solicitation. We request clarification on which, if any materials, will be Government provided.
Answer. Clothing and uniforms will be provided by the contractor. The Government shall make available any training aids that are required.
55. Question. Will any of the scenarios occur consecutively, necessitating the same role player group to stay onsite or nearby for multiple days and necessitating the need to budget for hotels?
Answer. There will be no scenarios of the same type that will overlap in dates.
56. Question. Will any exercises occur concurrently?
Answer. Please see RFI response in Question #1.
57. Question. It is our understanding that this contract will be awarded at the end of February 2020, with performance beginning on March 1, 2020. This entails a limited window for staffing in time for exercise performance. Will the Government consider the addition of a transition period?
Answer. No phase-in period for this requirement. The PWS was revised in Amendment#2 to reflect no phase-in/out period. Reference PWS C.1.5.1.
58. Question. What is the base access and security procedures for getting the team onto the base/exercise location?
Answer. Employees must be prepared to have security clearance verified within 5 days of employment. The details on the vendor’s requirement for security is on Page 35 of the PWS.
59. Question. Is the Contractor only responsible for the Criminal Background Check?
Answer. Employees must be prepared to have security clearance verified within 5 days of employment. The details on the vendor’s requirement for security is on Page 35 of the PWS.
60. Question. What is the process for the JTTF background check?
Answer. Employees must be prepared to have security clearance verified within 5 days of employment. New background checks will be required. Background checks will be no more than 30 days old. The details on the vendor’s requirement for security is on Page 35 of the PWS.
61. Question. Does the Government desire battlefield effects, to include smoke, sound, scents, etc. to be contractor provided, or are just the props requested? Does the government require the weapons props to be replicas (rubber), blank firing, or paintball? If blank/paintball, how many rounds per scenario?
Answer. The physical aspects of all scenarios will be provide by the government. Blank firing weapons or paintball replica weapons are not required.
62. Question. Are all moulage effects provided by the Military/Government?
Answer. Yes. That is all Government will make available.
63. Question. We have seen some ambiguities in regards to contractor furnished items per scenario.
Scenario 1:
Question. Is the village and village props (ie. Produce, tools, etc.) Contractor or Government furnished?
Answer. Government will make available these items.
Question. Are the effects regarding exploding fuel Contractor or Government furnished? We are assuming Moulage is to be contractor provided. Yes or no?
Answer. No. Government will make available these items.
Scenario 2:
Question. Are suicide vests and related effects contractor provided?
Answer. No. Government will make available these items.
Question. Are the 2 enemy war fighters supposed to be staffed by the contractor? They are not listed.
Answer. No. Government will make available these items.
64. Question. Will the contracting office be considering yearly equitable price adjustments based off of new wage determinations in accordance with FARS/SCA requirements as stated in 52.222-43, Fair Labor Standards Act and Service Contract Labor Standards--Price Adjustment (Multiple Year and Option Contracts) (AUG 2018) (29 U.S.C.
206 and 41 U.S.C. chapter 67)? If no, should our submitted pricing take into account wage determination increases?
Answer. Please read as indicated in FAR 52.222-43 – Fair Labor Standards Act and Service Contract Labor Standards etc. – reference part ( c ) … current on the anniversary date of a multiple year contract or the beginning of each renewal option period, shall apply to this contract. In other words, prior to exercising an option year, the contractor will be given an opportunity to submit a wage determination adjustment.
65. Question. With the extensive recent responses given in the Q&A, it has been unclear to us the full extent and time time required of the On Site Supervisor. It appears to really be a full time position given the requirement for being on site for all exercises, as well as the associated plannng, scheduling, etc.
So Question: Would the government consider making the On Site Supervisor a separate CLIN item for a designated full time position?
Answer: In order to properly award this requirement in a timely manner, the government will not consider a separate CLIN item as indicated in the above question.
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
The following have been modified:
TE AND ATTACHMENTS
TECHNICAL EXHIBITS AND ATTACHMENTS
DOCUMENT TYPE DESCRIPTION
Technical Exhibit A Scenarios
Technical Exhibit A- Revised Scenarios-2 Revised 08 January 2020
Technical Exhibit B Government Provided Material
Technical Exhibit C Scenario Price List
52.252-2 CLAUSES INCORPORATED BY REFERENCE (FEB 1998)
This contract incorporates one or more clauses by reference, with the same force and effect as if they were given in full text. Upon request, the Contracting Officer will make their full text available. Also, the full text of a clause may be accessed electronically at this/these address(es):
http://farsite.hill.af.mil/
(End of clause)
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .