Questions for KTRAC Pilsung Range RFP20220402 v3.pdf
PDF 109 KB Posted
- Solicitation number
- W90VN622R0008
About this file
This document contains questions and answers regarding a solicitation for the operation and maintenance of the Korean Training Range Complex at Pilsung Range. The solicitation seeks a contractor to provide all labor, equipment, vehicles, and materials necessary to maintain the range, except for government furnished property and equipment. Key details include that the incumbent typically conducts around 30 supply runs per year to Osan Air Base or Camp Humphreys involving one person, as well as 3 to 4 training exercises per year involving 3 personnel and trips to locations such as Mokpo, Kwangju, and Hongcheon lasting 3 to 5 days each. Resumes are not required with proposals and quality control and safety plans are not needed at time of submission either. Repairs to building roofs and furnaces estimated at $250,000 by the incumbent are not required of offerors.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W90VN6-22-R-000802 Solicitation.pdf | ||
| PWS for KTRAC 20220405 V3.docx | DOCX document | |
| W90VN622R000801 Solicitation Final 20220401.pdf | ||
| 7th AF A2 Exhibit 2 Deliverables (Data Requirements).pdf | ||
| W90VN622R000801 Solicitation.pdf | ||
| GFP Attachment.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Pilsung Ground Visit Request.pdf | ||
| W90VN6-22-R-0008 RFP.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions for KTRAC Pilsung Range RFP W90VN6-22-R-0008
1. RFP Page 5 – Medical Verbiage. The verbiage states “how the offeror will perform the requirements for
ANSWER: Removed. Please see updated PWS.
2. Medical Logistics Support Services.” Is this paragraph correct?
ANSWER: Removed. See updated PWS .
3. RFP 1.11. – Basis of Award. Where are the instructions to Offers and Basis of Award?
ANSWER: Renamed/included.
ANSWER: Revised to say “instruction to offerors”.
4. RFP 1.11.3 – Personnel/Key Personnel. Are key personnel resumes required wth the RFP submittal?
ANSWER: Please see revised instruction to offerors.
5. RFP 1.4.1 – Contract Travel. CLIN 5 states the contractor will TDY up to 20 Jobs. Please provide an estimate for the number of days, number of individuals, and destination(s) required for each job?
ANSWER: The current contractor typically does supply runs (PMEL or general supplies) about 30 times a year. The contractor will send one person to Osan AB or Camp Humphreys. Another TDY they will do is for SCUDS. They do this about 3 to 4 times a year and they’re usually 3 to 5 days for each TDY. The Contractor typically uses 3 personnel and they will drive out to Mokpo, Kwangju, Uljiin and Hongcheon. So all in all
-30 supply TDYs, 1 personnel, Osan or Camp Humphreys
- 4 SCUD TDYs (three to five days each), 3 personnel, Mokpo Kwanju, Daejon, Uljiin or Hongcheon
6. RFP 1.5.1 – Quality Control Plan. Is the quality control plan required with the RFP submittal?
ANSWER: No.
7. RFP 1.7.1.1 – Safety Program. Is the safety program required with the RFP submittal?
ANSWER: NO
8. RFP 2.4.2 – Facilities. Can you provide a list of facilities with estimates of required repairs?
ANSWER: Please see revised PWS.
9. RFP 2.4.2 – Facilities. The incumbent contractor was recently provided a CE estimate on 15 March 2022 to repair building roofs and furnaces for $250,000 (see attached: (1) Pilsung Range Site Survey and (2)
Pilsung Range Survey Results). Is the Offer required to replace these assets?
ANSWER: No. Please see updated PWS.
10. DFAR 252.216-7003 – Economic Price Adjustment: Wage Rates or Material Prices Controlled by a Foreign
Government. Is this DFAR clause applicable to this procurement?
ANSWER: Removed/not applicable.
11. DFAR 252.245 – PMSA. Must contractor comply with Property Management System Administrations?
Answer: See PWS.
12. If Company A has no appropriate project experiences or contracts, could that company become a Prime Contractor with experiences of a subcontractor?
Answer. No.
13. If Company A submits a proposal under a Joint-Venture with Company B, should they both be registered in the SAM?
Answer: Not applicable to this acquisition; as FAR Part 19 does not apply.
14. If Company A and Company B make a Joint-Venture contract, should they set up a new Company C (as a union company) or could they apply with agreement documents only?
Answer: Not applicable to this acquisition.
15. Could the experience of commercial building(facility) management including guard & security service be evaluated as Corporate Experience & Past Performance?
Answer: No.
16. How many times does the aircraft shooting exercise be performed in a year?
Answer: There is no specific number as mission determines the frequency.
17. There is no clear provision on the "Submission Resumes of Key Personnel". Should we include the Resumes of Key Personnel in the technical proposal?
Answer: See submission requirements in instruction to offerors.
18. "Computers" and "Telephones/Internet" are included in the "Contractor Furnished Material (CFM)" in PWS 64 page. Does it mean that the new contractor should pay the usage fee or should buy (or install) brand new ones? Incumbent contractor is using computers and telephones/Internet, so do they take their computers & telephone/internet back after the contract is terminated?
Answer: See revised PWS.
File details come from the government source that posted it. Updated .