Pre-Proposal Conference Questions at Site Visit.xlsx
XLSX spreadsheet 12 KB Posted
- Solicitation number
- W81K04-20-R-0016
- Issued by
-
Department of the Army Medical Command
View the file
Other files
Show all 30
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Sheet1
| Are we responsible for patching linen? | No, housekeeping does not patch linen. |
| Do we have to clean the exterior of concourse big window? | No, that is not a requirement of the PWS. However IAW PWS 5.13.8.1, All interior windows to include the main concourse windows (68ft) and tower windows (105ft) will be cleaned semi-annually, April and October (2 times per year) at a level above 12 feet (three glass panels)The cleaning schedule coordinated 30 days in advance of start date. |
| What is the final date for questions? | January 20, 2020 is the final date to submit questions. With amendment 0001 - 31 January 2020 |
| Is the mailing address good for FedEx? [sic] | Yes |
| What was the period of time taken for the historial data on supplies? | Contractor was not furnished historical data on supplies. |
| Is the mailing address good for FedEx/UPS/USPS? | Yes. |
| When is the last day to ask questions? Per beta.Sam, it is 17 Jan 2020 verses 20 days prior to solicitation due date. | January 20, 2020 is the final date to submit questions. - With amendment 0001 - 31 January 2020 |
| Does facility have dispenser multifold? | Yes, some trifold paper towel dispensors at our dental clinics. |
| Does facility have dispenser singlefold? | No. |
| Does facility have sizes on liners (quantity)? | 12 gallon, 33 gallon, and 45 gallon liners are used. |
| Is quantities you added weekly, monthly or yearly? | Linen quantity is daily; RMW quantity is weekly; dispensers quantity is "each"; healthcare statitics are annual. |
| For sanitized versions of our proposal, does the cage code replace your company name? | Yes |
| What is the difference between sanitized and unsanitized version on CD? | A sanitized CD is Volume II of your proposal (technical) without any identifying information about your company. An unsanitized CD is all Volumes (I – IV) of your proposal that are not sanitized, removing your company information. This is done to protect the integrity of the evaluation process, as we provide the Source Selection Technical Board (SSEB) with the sanitized version of your proposal during evaluations. For example, if you say in your technical proposal that you completed phase-in or five years at Fort XYZ successfully, that may identify you to the SSEB if they know what contractor is currently at Fort XYZ. You could instead say you completed X number of phase-in’s or five year contracts for the Department of Defense and that could be any number of contractors and not self-identify your company. Use sound judgement when determining what information to sanitize and be sure to follow the sanitization requirements IAW FAR Addendum to 52.212-1, paragraph D.2.b.(1). Also, be careful of simply using “Control F” to “Find and Replace” your company name, employee names, bases, etc. because this often does not catch each and every case of unsanitized information. |
| Is there a numerical scoring to past performance criteria recency, relevency and confidence rating? | No. |
| How are these criteria evaluated to compare offerors? | Past Perforamance is evaluated IAW 52.212-2. |
| What is the lead time between the gate at Fort Sam Houston and your office? For example, does it take 2-4 hours from the time UPS gets to the gate to the time your office receives the package? | The Health Readiness Contracting Office does not track this data. You might want to contact UPS. |
| Is the final posting going to come out? It still shows as a draft. | Final posting was on 3 January 2020. |
| If the development of our productive hours is different than what is in the staffing chart, how do we address this in our proposal? | IAW 2.b.(6)(c)(2)a. The staffing chart shall also include the total productive hours and the proposed staffing levels based on FTEs of 1678 productive hours for the base ordering period and 1830 productive hours for ordering periods 2-5. |
| If government has a different productive hour calculation than the contractor, should we make the government aware of and explain in our proposal? | IAW 2.b.(6)(c)(2)a. The staffing chart shall also include the total productive hours and the proposed staffing levels based on FTEs of 1678 productive hours for the base ordering period and 1830 productive hours for ordering periods 2-5. |
| Conform to use productive hours in attachment 4 and do not use the contractors' estimate. | Yes. |
| Salary increase in the CBA as of January 3rd. Will this be updated? | The current addendum is uploaded. |
| The maximum value of all goods is the $19.5 million. Gen. Leonard Wood Army Community Hospital is small than IACH has a maximum value of $20M. Is the $19.5M correct? | Yes, $19.5M is correct amount. |
| Co-stated, that the value of the contract is $19M+/-. Does this include the REAs for each year? [sic] | $19M+/- does not include request for equitable adjustment. |
| There are numbers on top of the doors and on the sides, which numbers do we use? | Use the numbers on the top of the doors. |
| Are the doors/rooms barcoded? | No |
| Are we responsible for outside removal of ice and snow? | Facility maintenance contractor currently performs snow removal. |
| Will you provide historial data from prior years to better understand scope of work? It was discussed at site visit the KO/COR would publish? | Yes, corrected with Amendment 0001. |
| Will the powerpoint discussed during the site visit be published online? | Yes. |
| Will the site visit list of attendess be published? | Yes. |
| When will Q&A be published as we plan to send out proposal by 01/29 to ensure Monday delivery date is met? | Yes. |
File details come from the government source that posted it. Updated .