D01_AMENDMENT_W56ZTN-16-R-0001-0001.Executed.pdf

PDF 108 KB Posted

Attached to
Post-Wide Custodial Services at APG
Solicitation number
W56ZTN-16-R-0001
Issued by

About this file

SOLICITATION AMENDMENT 0001

View the file

Other files

File Type Posted
A07_Amendment_W56ZTN-16-R-0001-0007.Executed.pdf PDF
A07_Amendment_W56ZTN-16-R-0001-0006.Executed.pdf PDF
A07_Amendment_W56ZTN-16-R-0001-0005.Executed.pdf PDF
A07_AMENDMENT_W56ZTN-16-R-0001-0004.Executed.pdf PDF
A07_AMENDMENT_W56ZTN-16-R-0001-0003.Executed.pdf PDF
A07_AMENDMENT_W56ZTN-16-R-0001-0002.Executed.pdf PDF
JDD_Aberdeen_and_Edgewood_Add_A.PDF PDF
Announcement_for_CBA_WD_JDD_and_LIUNA.PDF PDF
Technical_Exhibit_6B_-_OP_B.xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_8_-_OP_B.docx DOCX document
Technical_Exhibit_6C_-_OP_B.xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_2C_Child_Care_Facilities.docx DOCX document
Technical_Exhibit_1A_(Green).xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_1B_(Amber).xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_7_-_OP_B.pdf PDF
Technical_Exhibit_1B_(Red).xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_6E_-_OP_B.xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_6D_-_OP_B.xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_2A_Frequency_Schedule.docx DOCX document
Technical_Exhibit_1B_(Green).docx DOCX document
Technical_Exhibit_1C_(CCF).xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_1A_(Red).xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_6A_-_OP_B.xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_1A_(Amber).xlsx XLSX spreadsheet
Technical_Exhibit_2B_Continued.docx DOCX document
Technical_Exhibits_3 _4_and_5.docx DOCX document
A07_Attachment_1A_(Option_A)_-_Schedule_of_Services.xlsx XLSX spreadsheet
A07_Attachment_3_-_Wage_Determination.pdf PDF
A07_Attachment_4_OPTION_A_-_TECHNICAL_EXHIBITS.pdf PDF
A07_Attachment_1B_(Option_B)_-_Schedule_of_Services.xlsx XLSX spreadsheet
A07_A_RFP_W56ZTN-16-R-0001.Executed.pdf PDF
A07_Attachment_2_-_Past_Performance_Questionnaires.pdf PDF
A07_Attachment_5_OPTION_B_-_TECHNICAL_EXHIBITS.PDF PDF
Show all 33

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this amendment is to provide Questions and Answ ers (Q&A) regarding the above mentioned solicitation.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 05-Oct-2016

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W56ZTN-16-R-0001

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

29-Sep-2016

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

05-Oct-2016

CODE

ACC-APG - GARRISON DIVISION (W56ZTN)

ACC-APG GARRISON DIVISION

6001 COMBAT DRIVE

ABERDEEN PROVING GROUND MD 21005

W56ZTN 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W56ZTN-16-R-0001

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

AMENDMENT 00001

Q &A FOR CUSTODIAL – W56ZTN-16-R-0001

1. Will there be a site visit for this location?

ANSWER #1:

Yes, there will be a site visit.

SITE VISIT REQUESTS MUST BE MADE VIA EMAIL ON OR BEFORE 07

OCTOBER 2016 BY 3:00PM EST

LIMITATION OF VISITORS: Maximum of two (2) visitors for each firm.

The site visit request should include company name and number(s) of visitor(s) with full name, title and emails. Send to ACC Contracting POC: Lori L. Nguyen at lori.l.nguyen.civ@mail.mil and Lane M. Gary at lane.m.gary.civ@mail.mil.

INSTRUCTIONS FOR VISITORS will be emailed directly to the site visit requester.

A site visit is scheduled as follows:

WHEN: 12 October 2016, at 9:00AM EST.

WHERE: Building 4304, 1st Floor, Conference Room SITE VISIT: Representative/Sample buildings (4 bldgs at Aberdeen area and 4 bldgs at

Edgewood area) will be discussed and toured at the site visit day.

MAP: APG Maps will be provided at the site visit. Security may require the maps to be returned to the APG Representative after the site visit is completed.

QUESTIONS: The APG representatives will only answer general questions that are deemed acceptable by the Contracting Officer. Questions not able to be answered shall be submitted in writing after the site visit and will be answered via another Amendment issued on Fedbizopps.

2. In regards to the aforementioned RFP, can you provide the engineer's estimate/contract value of this solicitation?

ANSWER #2: See Page 15 (Instructions) of the solicitation.

3. Please provide a complete site map with each building nomenclature markings and their respective net cleanable square footage for this project.

ANSWER #3: APG Maps will be provided at the site visit as scheduled in ANSWER #1.

4. Who is the incumbent firm and what was their contract award amount? What is their current monthly billing amount?

ANSWER #4: The work effort is currently being performed under Contract W91ZLK‐10‐D‐0001 by Contractor JDD, Inc. Publically accessible information regarding the current contract can be obtained through https://www.usaspending.gov/

5. We did not notice a pre‐bid/site visit. Is there going to be a mandatory pre‐bid and site visit?

ANSWER #5: See Answer #1.

6. Does APG provide a contractors office/storage space for this contract?

ANSWER #6: See Page 31 (8.0) of the solicitation.

7. We would like to know if you have a site visit scheduled for this solicitation. If not, it is possible for us to tour the building in order to provide an accurate response to this RFP.

ANSWER #7: See Answer #1.

8. What is the price of the former contractor on the project?

ANSWER #8: See Answer #4.

9. Is there a site visit scheduled?

ANSWER #9: See Answer #1.

10. Can we have access to the current project managers and supervisors to discuss if they want to stay on?

ANSWER #10: The incumbent contractor including their employees is an independent contractor and not as an agent of the Government. Publically accessible information can be obtained through https://www.usaspending.gov/

11. What is the current annual cost that is paid to JDD Inc. Please include IDIQ work.

ANSWER #11: See Answer #4.

12. Is there a site visit do not see any information in the RFP?

ANSWER #12: See Answer #1.

13. Could you please publish the Attachment 4 and the Attachment 5 in Excel?

ANSWER #13: See attachments per your request.

14. Do the square footages in the Attachment 1A and 1B represent the total square footages to be cleaned for a year? please clarify how the square footages on the Attachment 1A and 1B match up to the Technical Exhibits for Option A and B.

ANSWER #14: As stated in the solicitation, this will be an ID/IQ contract resulting from this solicitation. The provided quantity is estimate.

15. On the Section B on page 4 of 109 of the solicitation, there is a CLIN for phase in period in the base year. Also, in the PWS, on page 19 of 109, section 2.8.1 states that the awardee will receive $2,500 for the phase in period. However, on the Attachment 1A and 1B, there is no place for the phase in cost of $2,500. Do we need to meld the phase in cost of $2500 into our overall pricing or are we guaranteed to receive $2500 without putting the cost on the pricing sheets?

ANSWER #15: See Section L of the solicitation for submission.

16. There is a CLIN for the Contractor Manpower Reporting on the Section B. However, it is not included in the

Attachment 1A or 1B. Where can we include this pricing for CMR? The instructions say to NOT submit the Section B but to insert all prices on the Attachments 1A and 1B.

ANSWER #16: CLIN for Contractor Manpower Reporting is not separately priced (NSP). See Section L of the solicitation for submission.

17. Is there a union at the location? If so, what is the name of the union?

ANSWER #17: Publically accessible information can be obtained through https://www.apg.army.mil/

18. On page 102 of 109, it lists out three management people: Project Manager, Supervisor and QC Manager. On page 19, PWS section 3.1.1. refers to an alternate project manager position. Are the supervisor and the alternate project manager synonymous (thus the same position) or are they separate positions?

ANSWER #18: See Section L of the solicitation for submission and Section M of the solicitation for evaluation.

19. What is the current contract value?

ANSWER #19: See Answer #2.

20. What is the approximate number of employees?

ANSWER #20: See the entire solicitation’s requirement. Also reference publically accessible information regarding the current contract can be obtained through https://www.usaspending.gov/

21. Can we install timeclocks? Do they become government’s property once we install them?

ANSWER #21: You may install timeclocks, but they must be removed and all damage repaired when the contract ends. The COR will need to approve the location of any timeclock installations prior to installation.

22. Do we have access to wifi or internet?

ANSWER #22: The Government does not provide wifi or Internet. See Page 31 (8.0.) of the solicitation.

23. Please clarify: Will the government use both Option A and Option B? Or will only one of the options be used?

ANSWER #23: Both Options may be used by the Government IAW PWS of the solicitation.

SECTION C - DESCRIPTIONS AND SPECIFICATIONS

The following have been deleted:

PERFORMANCE WORK STATEMENT

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .