12-R-0504 - Amend 0004.pdf

PDF 78 KB Posted

Attached to
Operation and Maintenance of Government Owned Air Force Bulk Fuel Facility (GOCO), Kadena AB, Japan
Solicitation number
SP0600-12-R-0504
Issued by

About this file

Amendment 0004

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE

J

PAGE OF PAGES

1 3

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.

3. EFFECTIVE DATE

07/31/2012

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

SP0600-13-0327

5. PROJECT NO. (If applicable)

KADENA AB, JAPAN

6. ISSUED BY CODE SP0600 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

DEFENSE LOGISTICS AGENCY – ENERGY

8725 JOHN J. KINGMAN RD, SUITE 2959

FT. BELVOIR, VA 22060-6222

BUYER/SYMBOL - Garth A. Hibbert/DLA Energy - BYA

PHONE: (703) 767-6750 FAX: (703) 767-9338

SEE ITEM 6

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION

NO.

SP0600-12-R-0504

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

05/29/2012

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10B. DATED (SEE ITEM 13)

CODE FACILITY CODE

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, X is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE

PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO.

IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

SEE CONTINUATION PAGE

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

PATRICIA A. LITTLEJOHN

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of Contracting Officer)

16C. DATE SIGNED

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Amendment 0004

SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The purpose of this Amendment is to:

1. Provide response to offerors questions as follows:

(29) Question: Please provide a copy of T.O. 37-1-1, referenced in paragraph C-5.2.1.

Answer: T.O. 37-1-1 is attached/provided.

(30) Question: Please provide the Spill Prevention Control and Countermeasures (SPCC) Plan or equivalent plan specifically for the Kadena Air Base.

Answer: A Spill Prevention Control and Countermeasures (SPCC) Plan or equivalent will be provided upon contract award.

(31) Question: Is there a Permanent Leak Detection System (PLDS) in place at Kadena Air

Base?

Answer: According to Appendix D PLDS at Kadena is the contractor's responsibility IAW C-5.5.2, thus would mean they have PLDS at that location.

(32) Question: Pg. 24 The Pg16 info re C-5.8.1 other Government furnished equipment/services is missing. Please provide.

Answer: In accordance with PWS, Paragraph C-5.8.1: “In addition to the equipment and facilities listed in Appendix D, the Base will provide the following:”…. Items listed in C-5.8.1 need not be repeated in Appendix D.

(33) Question: Pg. 33 E-0001-E1.01 appears to duplicate FAR 52.246-4 part (d).

Answer: Both E-0001-E1.01 and FAR 52.246-4 part (d) will remain in the solicitation as issued.

(34) Question: Pg. 43 H-0002-H51.03 is newer than similar clause on page 65. We request

Pg. 43 be kept.

Answer: H-0002-H51.03 -- Insurance Requirements for Contractors and Subcontractors (DLA Energy JAN 2012) provides the minimum coverage required by DLA Energy pursuant to FAR 52.228-5 – Insurance – Work on a Government Installation (JAN 1997).

Both H-0002-H51.03 and FAR 52.228-5 will remain in the solicitation.

(35) Question: Pg. 71 FAR 52.245-1(Aug 2010) similar to DFARS 252.245-7000 (Feb2012) and DFARS 252.245-7004 (Aug 2011).

Answer: All three are required in solicitations where Government furnished properties are provided.

(36) Question: Is the contractor allowed to include cost plus markups in our pricing for

CLINS 1002, 1003 and 1005, or just the cost?

Amendment 0004

Answer: No markups should be included. Reimbursement under CLIN 1002, 1003 and 1005 shall be for the prime Contractor’s allowable, allocable and reasonable direct cost of or any subcontracts for furnishing supplies, equipment, material and services specified in Section C-5.0. No additional general and administrative (G&A) charges or profit will be allowed. See PWS Appendix G (Solicitation page 30 thru 32).

2. Please acknowledge receipt of this Amendment by completing SF30 Items 8 and 15, and returning one (1) copy of the Amendment to the Contracting Office with your proposal.

All other terms and conditions of this solicitation remain unchanged.

File details come from the government source that posted it. Updated .