4th__set_of_QA_for_SIS700-16-Q-0010.pdf
PDF 158 KB Posted
- Attached to
- Embassy Tel Aviv Telecommunications Services
- Solicitation number
- SIS700-16-Q-0010
- Issued by
-
Department of State US Embassy Tel Aviv
About this file
Attachment F Answers to 4th and final set of questions from interested parties
View the file
Other files
Show all 13
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Attachment F A002 SIS700-16-Q-0010
1 | P a g e
Attachment F A004 SIS700-16-Q-0010
Question #1: Are the SDH infrastructure requirement in line item 3(f) a request for an Ethernet line presentation?
Answer #1: Yes, the SDH infrastructure requirement in line item 3(f) to section 1 Pricing of the solicitation are requests for Ethernet line presentations.
Question #2: What is are the two end point addresses to the SDH infrastructure lines requested in line item 3(f)?
Answer #2: The two end point addresses to the SDH infrastructure line are yet to be determined, but would be one of the addresses in Attachment B of Amendment A001 to the solicitation.
Question #3: Would a Metro network work in meeting the requirements of line item 3(f)?
Answer #3: Line item 3(f) to section 1 Pricing of the solicitation is for SDH Infrastructure and not Metro networks.
Question #4: Is there a requirement in providing actual IP Phones for the Centrex system and if yes what type of phone models are currently being used?
Answer #4: There is no requirement in providing IP or any other phones for the Centrex system.
Question #5: Does the IPVPN requirement from subsection 8.4 require data encryption that requires endpoint routers?
Answer #5: No, the IPVPN requirement from subsection 8.4 of section 1 to the solicitation does not require data encryption and as such there is no need to supply the endpoint routers.
Question #6: Can a Metro line be offered in regards to the Siphranet speeds mentions in subsection 9.1?
Answer #6: Yes a Metro line can meet the speed requirements of the Siphranet line shown in subsection 9.1 of section 1 to the solicitation.
Question #7: Are licensed microwave (wireless) access links acceptable as a solution to the digital services required as per subsection 9.2?
Answer #7: No, microwave (wireless) access links are not an acceptable solution to the services required in line item 9.2, of section 1 Pricing to the solicitation.
Question #8: Does the terminal equipment furnished by the Government include end point routers for layer three services?
Answer #8: No, as per subsection 9.3 to section 1 of the solicitation the Government will only supply modems and terminal equipment which does not include end point routers.
Attachment F A002 SIS700-16-Q-0010
2 | P a g e
Question #9: Can the interested party use leased lines from a different contractor as part of the solution to the requirements?
Answer #9: Yes, as long as all the technical requirements and capabilities are met, it is possible for the bidding party to use a leased line as part of the solution.
Question #10: What kind of insurance is required under clause 52.228-5?
Answer #10: Clause 52.228-5 states that the contractor shall, at its own expense, provide and maintain during the entire performance period of this contract, at least the kinds and minimum amounts of insurance required in the schedule or elsewhere in the contract. Since no specific insurance amount is stated in the schedule, the contractor is required to present only “Liability
Insurance” consistent with the law in Israel.
File details come from the government source that posted it. Updated .