2nd__set_of_QA_for_SIS700-16-Q-0010.pdf
PDF 109 KB Posted
- Attached to
- Embassy Tel Aviv Telecommunications Services
- Solicitation number
- SIS700-16-Q-0010
- Issued by
-
Department of State US Embassy Tel Aviv
About this file
Attachment D Answers to 2nd set of questions from interested parties.
View the file
Other files
Show all 13
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Attachment D A002 SIS700-16-Q-0010
1 | P a g e
Question #1: Does the awarded contractor need to be in compliance with Local Israeli
Law?
Answer #1: Yes, subsection 14 of section 1 of the solicitation states that the contractor must be in compliance with the applicable State of Israel laws.
Question #2: Is the requirement of monitoring a system alert system for all services a requirement?
Answer #2: Subsection 25 in section 1 of the solicitation requires the contractors to have in place a quality assurance and surveillance plan (QASP) that will provide an effective method to promote satisfactory contractor performance. An alert plan could very well be an essential part of this QASP however it is not essential to the requirement.
Question #3: Would it be possible to add a onetime installation charge for each service?
Answer #3: There already exists a line item for onetime installation charges. Please see Line item 3l for the base year and all subsequent option years in section 1 Pricing of the solicitation.
Question #4: Can the landline packages in line item 3a be adjustable prices that are based on actual consumption rates?
Answer #4: No. Line item 3a, Telephone Lines, in Section 1 Pricing of the solicitation, are to be priced at a firm fixed price that will not be adjustable.
Question #5: Does the rate requested in Line item 3a include third party charges such as
1-800 services and information services?
Answer #5: No, Line item 3a, Telephone Lines, in Section 1 Pricing of the solicitation, is for unlimited outgoing calls only and does not include third party charges.
Question #6: How many of the CENTREX lines stated in line item 3c are IP stations and how many are Analog stations?
Answer #6: All of the CENTREX lines stated in line item 3c of Section 1 Pricing to the solicitation are IP stations. Definition to these CENTREX lines is found in subsection 8.3 to section 1 of the solicitation.
2 | P a g e
Question #7: Can the IPVN bandwidth requirements in line item 3d be increased in order to meet the latest industry standards?
Answer #7: No. The bandwidths shown in line item 3d of section 1 pricing of the solicitation are our minimum requirements and if a higher bandwidth meets this requirement, that would also be considered acceptable.
Question #8: Can the SDH bandwidth requirements in line item 3f be increased in order to meet the latest industry standards?
Answer #8: No. The bandwidths shown in line item 3f of section 1 pricing of the solicitation are our minimum requirements and if a higher bandwidth meets this requirement that would also be considered acceptable.
Question #9: Can the Metro bandwidth requirements in line item 3g be increased in order to meet the latest industry standards?
Answer #9: No. The bandwidths shown in line item 3g of section 1 pricing of the solicitation are our minimum requirements and if a higher bandwidth meets this requirement that would also be considered acceptable..
Question #10: Are calls within the Palestinian Territories included in the land line package (line item 3a)?
Answer #10: Yes. Subsection 7 in section 1 of the solicitation states that the services provided include calls within the entire state of Israel and the Palestinian Territories.
Question #11: Does subsection 9.2 in section 1 of the solicitation mean that the contractor must provide service during the Yom Kippur Day of Atonement holiday?
Answer #11: Subsection 9.2 in section 1 of the solicitation states. The service shall be for the exclusive use of the Department of State, 24-hours per day, 7 days per week, and 52 weeks per year.
This does not mean that the contractor must be available for service during the special holidays only that the service shall be for the exclusive use of the US Government.
Question #12: Which circuit does subsection 9.6 in section 1 of the solicitation refer to?
Answer #12: Subsection 9.6 in section 1 of the solicitation refers to the circuits stated in subsection 9.1 in the same section.
3 | P a g e
Question #13: For which circuits are the RS-530 and RS-422 interfaces needed for as stated in subsection 9.8?
Answer #13: Subsection 9.8 in section 1 of the solicitation refers interfaces needed for the circuits stated in subsection 9.1 in the same section.
Question #14: How many PRI Primary Rate interface channels are needed for each location stated in Attachment B of amendment A001 to the solicitation?
Answer #14: The PRI Primary Rate interface channels require 30 channels each.
Question #15: What type of survivability and recovery plan is required?
Answer #15: In accordance to subsection 23 in section 1 of the solicitation, the contractor must have in place comprehensive survivability and recovery plan that deals in all occurrences for all services supported by the solicitation.
Question #16: Can the estimated quantities of the line items in Section 1 Pricing of the solicitation be divided by quantity for each address shown in Attachment B of amendment A001 to the solicitation?
Answer #16: All of the estimated quantities of the line items shown in Section 1 Pricing from the solicitation are only estimates without exact locations and quantities. The network Diagram shown in Attachment A of amendment A001 to the solicitation shows locations and directions that are needed for these services.
Question #17: Are the requirements for the IPVPN services a fiber optic or a copper link requirement?
Answer #17: All solutions that can meet the circuitry requirements as stated in subsection 9
Scope of Work Circuitry Services, in Section 1 of the solicitations shall be considered acceptable.
Question #18: Are the SDH lines exit lines to the internet or are they point to point lines between locations?
Answer #25: The definition to SDH lines can be found in subsection 8.6 to section 1 of the solicitation and they can be either point to point or lines sent directly to the internet.
Question #26: Are the METRO lines exit lines to the internet or are they point to point lines between locations?
Answer #26: The definition to METRO lines can be found in subsection 8.7 to section 1 of the solicitation and they can be either point to point or exit lines sent directly to the internet.
4 | P a g e
Question #27: Are any of the METRO lines located in the same location and if yes, which locations and how many?
Answer #27: Currently the locations of the METRO lines are found in locations I, II and VII from attachment B of Amendment A001 to the solicitation. The quantities shown in section 1
Pricing are estimates only.
Question #29: Are the virtual lines requested single virtual line, switchboard lines or part of the
IP CENTREX system?
Answer #29; The virtual lines requested are needed as single lines only.
Question #30: Are the Siphranet lines requested single siphranet lines or switchboard lines?
Answer #30: The Siphranet line requested is for a single lines only but the estimated quantity of one line is an estimate only.
File details come from the government source that posted it. Updated .