SAQMMA12R0381additionalquestion22oct2012rev1 1 .docx
DOCX document 14 KB Posted
- Attached to
- Dept of State Development, Modernization and Enhancement IT Services for the Bureau of Diplomatic Security
- Solicitation number
- SAQMMA12R0381
About this file
Additional Questions and Answers - 22 Oct 2012
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Proposal_Submission_Extension.doc | DOC document | |
| SAQMMA12R0381A002Revision_to_Question_13.docx | DOCX document | |
| SAQMMA12R0381DSDME_SOW10_09_12.docx | DOCX document | |
| SAQMMA12R0381RevBFMHFDM_10_09_12.docx | DOCX document | |
| SAQMMA12R0381_A002_10_09_2012.pdf | ||
| SAQMMA12R0381_AMEND01_(2).pdf | ||
| SAQMMA12R0381_Past_Perf_Questionnaire.doc | DOC document | |
| SAQMMA12R0381RevBFMHFDM_9_20_12.docx | DOCX document | |
| SAQMMA12R0381DD254.pdf | ||
| SAQMMA12R0381SF33.pdf | ||
| SAQMMA12R0381Past_PerfQuestionnaireAttch3.doc | DOC document | |
| SAQMMA12R0381DSDME_SOW9_20_12.docx | DOCX document |
Show all 12
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Five additional questions: 22 October, 2012
1) QUESTION: Reference Page 56, Section L.9 – “Part E – Security Clearance Requirement page limit is 2 pages”. Page 53, Section L.7.2 of the RFP states, “ there is a six (6) page . . . limit on Volume II, Part E, Evidence of Having or Obtaining the Required Facility Clearance”.
Question: Please clarify whether Volume II, Part E, Security Clearance Requirement is limited to 2 or 6 pages.
ANSWER: Section L.9 should read, “2 pages per company”. Section L,.7.2 was based on an assumption that there would be as many as 3 companies proposed.
2) QUESTION: Amd. 1 and Amd. 2 changed the page count for the Facility Clearance in RFP pg. 51, Section L.7.2 to 6 pages for Vol. II, Part E to 6 pages. However page 55, Section L.9, Part E states 2 pages. We assume 6 pages are allotted and may be used for this section.
ANSWER: See the Answer to question 1.
3) QUESTION: Amd. 2 Q&A # 6 – Section M, Factor 2 of the conformed RFP is not consistent with this response. We assume only 1 Past Performance citation is required from Small Businesses.
ANSWER: You are correct. Only one past performance citation is required for other than the prime contractor.
4) QUESTION: Amd. 2 Q&A # 10 – We assume Form DD254 is for the offeror’s use and is not to be included in the proposal.
ANSWER: The DD254 is to inform the offerors what the security requirements for the contract will be.
5) QUESTION: Reference Section L.10, Volume III – Price/Business Proposal: Please advise if the Government would consider removing the ceiling of 10% to cover the administrative cost of travel and ODCs.
ANSWER: The sentence “ For cost reimbursement items (travel, ODC and materials), a single, contract mark-up rate (not to exceed 10%) to cover administrative costs for these items.” Is deleted in its entirety.
File details come from the government source that posted it. Updated .