Amendment_0002.pdf
PDF 87 KB Posted
- Attached to
- 8(a) San Diego Metro MASC Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N6247313R4011
About this file
Amendment Number 2
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| N6247313R4011_Amendment_0006.zip | ZIP file | |
| N6247313R4011_Amendment_0006.zip | ZIP file | |
| N62473-13-R-4011_Amendment_0005_Date_Extend.pdf | ||
| N62473-13-R-4011_Amend_0004.pdf | ||
| EXHIBIT_B_complete.docx | DOCX document | |
| Amendment_0003.pdf | ||
| Amendment_0001_4011.pdf | ||
| Annex_1503060_Pavement_Clearance_W-O___2.19.13.doc | DOC document | |
| N62473-13-R-4011_RFP_Files.zip | ZIP file |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83)
Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
Title: 8(a) San Diego Metro MASC
Description of this amendment begins on Page 2.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 03-Oct-2013
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X N62473-13-R-4011
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
26-Sep-2013
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
03-Oct-2013
CODE
NAVFAC SOUTHWEST
PUBLIC WORKS CONTRACTS CORE
CODE RAQ2
1220 PACIFIC HWY
SAN DIEGO CA 92132-5190
N62473 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
N62473-13-R-4011
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
AMENDMENT 0002
The purpose of this amendment is to response to the RFIs:
QUESTION 1: Please provide frequencies and the appropriate COLs that are to govern this Task Order as specified in (Spec Item) 3 below and attachment J-0200000-07. If a schedule is not to be provided how much advance notice will be given to perform the work.
ANSWER: Please refer to Amendment 1, Annex 1503060 of PTO 0001 for more information. The frequency of cleaning should be weekly (once per week).
QUESTION 2: Please provide the dimension and clearly identify exactly what areas are to be included in 3.0 and 3.1 requirements below.
ANSWER: The square footage of the pier is listed on J1503060-01 in PTO 0001. That document states that the square footage is 43,557.
QUESTION 3: We assume that 3.1.1 is not to be included in the above ELIN pricing since it specifies only 3 And 3.1 of Annex 1503060 - Pavement Clearance – Is This Correct?
ANSWER: This question refers to the Annex that was included in the general solicitation package.
Please refer to the specific PTO 0001 Annex 1503060 that was provided in Amendment 0001 for pier cleaning. Spec item 3.1.1 does not exist in PTO 0001 Annex 1503060.
QUESTION 4: What about the Guard Rails and Concrete Barriers that line the pier, would they need to be cleaned as well?
ANSWER: No, cleaning of Guard Rails and Concrete Barriers will not be required.
QUESTION 5: We assume the Navy is responsible for the disposal [the Navy is the generator of said waste] of the waste that is collected by the street sweeper or other means…is this correct?
ANSWER: No, this is the Contractor’s responsibility.
QUESTION 6: We ask that the Navy include the below FAR Clause in the MASC Contract - will the
Navy incorporate said FAR Clause: 52.249-8 Default (Fixed-Price Supply and Service)?
ANSWER: FAR 52.249-8 is not applicable to a contract with commercial items and should not be included. NFAS clause 5252.246-9303 was inadvertently included in the Solicitation and will be removed.
QUESTION 7: Is there a page limit for Factor 2 – Management Approach
N62473-13-R-4011
ANSWER: There is no page limit for Factor 2.
QUESTION 8: There are no references in the instructions regarding submittal of this questionnaire in a sealed envelope. Please verify that that the government does not require that the Financial Questionnaire be submitted within our proposal in a sealed envelope.
ANSWER: The government DOES require that a sealed envelope is used. Please include in the proposal or have the financial institution mail directly to the Point of Contact for this solicitation.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .