Attach_J-7_Questions_and_Answers_as_of_28_November_2016.pdf
PDF 197 KB Posted
- Attached to
- Maritime Security Helmets
- Solicitation number
- N61331-17-R-0002
About this file
Attachment J-7 Questions and Answers as of 28 November 2016
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers as of 28 November 2016
Question # Section Question Answer
1 4.9.2
The shape of the helmet (Helmet Shell Shape (NQ/PD 16-02 paragraph 3.5 and 4.9.2) is very precise. Will a similar shape would be acceptable or does the helmet shape have to be exactly as specified?
Other similar shapes or Helmet shape deviations from the PD would not meet the requirement. The helmet shell shape must be per the PD (Helmet Shell Shape (NQ/PD 16-02 paragraph 3.5 and 4.9.2).
2 1.7 If a single Volume submission exceeds 5MB, can that Volume be split among multiple emails?
Yes, they can be split amongst multiple emails. Any emails exceeding 5MB risk not being delivered due to email transmission restrictions. If multiple emails are sent be sure to clearly detail the split and what the Government can expect in the multiple emails to ensure all emails are received.
3 3.1 h Should price information be included in SF1449, Continuation Pages in Volume I Legal Offer?
The SF1449 continuation pages are now required in Volume III (effective by this amendment). The SF
1449 continuation pages shall contain pricing information.
4 3.1 i Can the Offeror submit Reps and Certs downloaded from SAM to meet this requirement?
Refer to the response under question 13.
3.2 b
Factor 1 When are PDMs due?
PDMs shall be submitted prior to the closing date and time of the solicitation. Time and Date
Requirement was added in section 3.2.b of Factor 1 via Amendment 02.
3.2 b
Factor 1 Where should PDMs be shipped?
The PDMs shall be submitted to the NSWC PCD address in section 3.2.b of Factor 1. The address is added via Amendment 02.
3.2 b
Factor 3 c
Can the Quality Assurance Plan be included as an Appendix? If so, does this Appendix count against the page limitation?
The Quality Assurance Plan can be added as an appendix. The Quality Assurance Plan was added to section 2.2.1 exluding it from the Volume II Page Limitation via Amendment 02.
3.2 b
Factor 4 a
Does the Government require the completed Attachment J.6 to be included in the Offeror’s proposal submission?
No,the instructions for the submittal of J.6 have been revised, however, the proposal must meet all past performance reference requirements under Factor 4 para. (b).
3.2 b
Factor 4 a
Does the Government require the completed Attachment J.6 to be submitted by the contract POC and returned directly to the Government?
Yes, the J.6 must be submitted by the Contract POC;
however, the offeror is still required to provide valid Government POC and contract reference information as detailed in the addendum to 52.212-1 under Factor 4 Para. (b).
3.2 b
Factor 4 a
If yes to question 8, to whom and by what date and time should the contract POCs return their completed Attachment J.6?
The J.6 submission requirements are the same as the RFP. It is due to the NSWC PCD POC (Alex Potter) by the due date and time of the RFP.
11 3.3 a Is this the only location where price information should be given in all three volumes?
Volume III is the only Volume that should contain prices in the proposal.
12 3.3 b Will the SF 30 Amendment
Acknowledgements be included in both Volume I and Volume III?
The SF1449 along with all SF30s shall be signed and included in Volume III only. The requirement under
Volume I is removed via Amendment 02.
13 3.3 d Can the Offeror submit Reps and Certs downloaded from SAM to meet this requirement?
For representations and certifications contained in the SAM database, offerors shall follow the procedures outlined in FAR 52.212-3(b)(2).
Certification Statements shall be included in the required Volume III.
52.209-4
(g)
Please clarify the Government’s expectation to fulfill each of the requirements of part (g) of FAR
52.209-4. Specifically:
Does the Government intend for the Contractor to provide spare parts with the FAT submission? Or, will the Contractor be contacted if and when spare parts or product repairs are necessary to complete the first article testing protocol?
For repair, will the PDS be returned or will the Contractor be requested to repair the PDS onsite at the testing facility?
The only items required for FAT are the items listed in CLIN 0001 and its subCLINS AA-AM.
52.209-4
(g)
Does the Government intend to incorporate an additional CDRL for this requirement?
There is no requirement for an additional CDRL at this time. The only items required for FAT are the items listed in CLIN 0001 and its subCLINS AA-AM.
File details come from the government source that posted it. Updated .