Questions_and_Answers_3.pdf

PDF 265 KB Posted

Attached to
Waterjet Waste Removal and Disposal Federal contract opportunity
Solicitation number
N4523A19R1301
Issued by
Department of the Navy Naval Sea Systems Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Waterjet Waste Removal and Disposal, newest first.
File Type Posted
C_09.0_Solicitation_WaterJet_Amendment_0005.pdf PDF
Solicitation_Amendment_0004.pdf PDF
C_09.0_Questions_and_Answers_Site_Visit.pdf PDF
C_03.0_Site_Visit_Attendance_Sheet.pdf PDF
C_09.0_Solicitation_WaterJet_Amendment_0003.pdf PDF
C_09.0_Solicitation_WaterJet_Amendment_0002.pdf PDF
WaterJet_Waste_Removal_Question_and_Answer.pdf PDF
C_04.0_Solicitation_WaterJet.pdf PDF
A_17.0_QASP.pdf PDF
C_09.0_Solicitation_WaterJet_Amendment_0001.pdf PDF
A_13.0_Solicitation_Waterjet.pdf PDF
A_04.01_PWS.pdf PDF
Show all 12

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

WaterJet Waste Removal Questions and Answers

Question 1: Requesting to extend the due date of the RFQ to Friday (05/10/19).

Answer 1: RFQ will be extended to Wednesday 8 May 2019.

Question 2: Please confirm that the RFQ is for the water jet tanks located in Bldg. 7000

(Shop 11A, Shop 31A and Shop 51R).

Answer 2: This is correct, Shop 11A, Shop 31A are in building 7000. Shop 51R is located in building 7052 as stated in Performance Work Statement (PWS) 1.6.3.

Question 3: Is there any existing waste profiles?

Answer 3: Previous data included 15% Abrasive Garnet, 5% Metals (Various) and 80% Water.

Question 4: Is there any previous analytical data on the wastes from Shop 11A, Shop 31A and Shop 51R water jet tanks?

Answer 4: No, there is not any analytical data other than provided data in answer 3.

Question 5: Who will be responsible to complete the analysis of wastes in the event there is no analytical data?

Answer 5: Contractor is responsible as stated in PWS 1.3 D.

Question 6: Is the waste water and water jet cuttings considered non-hazardous?

Answer 6: The requirement is considered non-hazardous.

Question 7: What will be the course of action if the waste water and cuttings are determined to be hazardous?

Answer 7: The requirement is for removal of nonhazardous material. If it is determined that the material is in fact hazardous as a result of the analysis performed by this contract action, then the

Government will look to acceptability of a contract modification or the termination and execution of a separate contract for the purposes of a hazardous material disposal.

Question 8: What is the response time turnaround time once receiving the request to clean a designated water jet tank?

Answer 8: Government will contact the contractor 5 days prior to need for services.

Question 9: Confirm the number of times that 11A Main tank cleaning, hopper tank and separation box (1 x per year) per our site visit.

Answer 9: Yes, 11A Main Tank will be requested (1) time as stated in PWS 1.3 A.

Question 10: Confirm the number of times for 31A tank cleaning (4x per year).

Answer 10: Yes, 31A Main Tank will be requested up to (4) times as stated in PWS 1.3 B.

Question 11: Confirm the number of times for 51R tank cleaning (4x per year).

Answer 11: Yes, 51R Tank will be requested up to (4) times as stated in PWS 1.3 C.

File details come from the government source that posted it.