RFQ _Vendor_QandA_2024.04.24.pdf

PDF 87 KB Posted

Attached to
Apprentice Graduation Venue Federal contract opportunity
Solicitation number
N32253-24-Q-0041
Issued by
Department of the Navy Naval Sea Systems Command

About this file

This document is a set of responses to questions (Q&A) related to Solicitation N32253-24-Q-0041 for an Apprentice Graduation Venue for the Pearl Harbor Naval Shipyard and Intermediate Maintenance Facility (PHNSY&IMF). The solicitation is seeking sources to provide an air-conditioned room to accommodate 1,000 people in theater seating with a stage, audio system, reception area, water stations, and adequate parking. The period of performance is tentatively 6/3/2024 to 6/2/2025 with four option years. Quotes are due by 5/1/2024 at 3:00 p.m. HST and must be submitted via email to the specified points of contact. The applicable NAICS code is 531120 with a $47 million size standard. Offerors must be registered in SAM and are required to submit a technical proposal and complete FAR 52.204-24, 52.204-26, and 52.212-3 as part of their price quote package.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Apprentice Graduation Venue, newest first.
File Type Posted
RFQ_Solicitation_Amendment-Apprentice_Graduation.pdf PDF
RFQ _Vendor_QandA_2024.04.25.pdf PDF
RFQ _Vendor_QandA_2024.04.23.pdf PDF
RFQ _Vendor_QandA_2024.04.19.pdf PDF
RFQ _Apprentice_Graduation_FINAL.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Pearl Harbor Naval Shipyard and Intermediate Maintenance Facility (PHNSY&IMF): N32253 Solicitation – N32253-24-Q-0041

Apprentice Graduation Venue

RESPONSES TO QUESTIONS (4/24/2024)

1. Question: How would you like proposal to be submitted?

Answer: Please review the contract opportunity description section. “Quotes must be sent via email to both the primary and secondary points of contact.”

2. Question: Can the event space be in a hotel?

Answer: Yes.

3. Question: Could you share with me the contract value of the previous incumbent, if any?

Answer: Federal contract information can be found on www.fpds.gov.

4. Question: Would you need an area for the families and graduates to gather after the ceremony?

Answer: Yes.

5. Question: How many actual graduates are there?

Answer: Please see Performance Work Statement 4.1 – “Room - Provide an air-conditioned room with dimensions capable of comfortably accommodating 1,000 people in theater seating configuration.” For planning purposes, the 1,000 person head count includes the graduates.

6. Question: What time would the event be held?

Answer: Please see Performance Work Statement 1.1 “timeframe determined by PHNSY&IMF. The actual event will take place during normal business hours.

7. Question: Are there any specific food & beverage arrangements required for the graduates or attendees- and would it be inclusive or would it be for sale?

Answer: Please see Performance Work Statement “4.6 Refreshments - Provide multiple water stations and adequate amount of cups for 1,000 people, and refill water stations throughout ceremony as needed. Provide several trash receptacles for cups and general trash.” No other food or beverage is required.

8. Question: Who/Which company will be the contract signer should you decide to move forward with contract?

Answer: PHNSY&IMF will be the contract signer.

File details come from the government source that posted it. Updated .