Industry_Questions_and_Answers.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
AIR 6. 7 Logistics Support Federal contract opportunity
Solicitation number
N00421-15-R-0052
Issued by
Department of the Navy Naval Air Systems Command Naval Air Warfare Center

About this file

Industry questions and answers.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to AIR 6. 7 Logistics Support, newest first.
File Type Posted
P5_Past_Performance_Questionnaire.doc DOC document
N00421-15-R-0052-0003.pdf PDF
Industry_Questions_ _Answers_Part_II.pdf PDF
N00421-15-R-0052-0002.pdf PDF
N00421-15-R-0052-0001.pdf PDF
Industry_Questions_and_Answers_Part_I.pdf PDF
CDRLS_A001-018.pdf PDF
P5_Past_Performance_Questionnaire.doc DOC document
Attachment_P6_CLIN_Break_Out_Spreadsheet.xls XLS spreadsheet
Attachment_P7FullyBurdenedLaborRates.xlsx XLSX spreadsheet
N00421-15-R-0052.pdf PDF
Attachment_02_SAC_(For_Infromational_Purpose_Only).docx DOCX document
P5_Past_Performance_Questionnaire.doc DOC document
P4_Past_Performance_Matrix.doc DOC document
Exhibit_A_CDRL_A001-018.PDF PDF
Attachment_01_DD254.pdf PDF
Draft_AIR-6.7__National_Contract_SOW.08112015.docx DOCX document
LOE_break_down_by_Ordering_Period.xlsx XLSX spreadsheet
Show all 18

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Industry Questions and Answers

1) Who is the incumbent? What was the previous contract value?

Answer: Incumbent: Team Logistics Joint Venture (N00421-11-D-0040), the previous contract value: $ 95.8 mil.

2) Will this be a single or multiple awards IDIQ? If multiple, will task orders be competed or assigned? What task LOE must be performed by the small business prime?

Answer: This effort will be awarded as a single award IDIQ.

3) What task LOE must be performed by the small business prime?

Answer: At least 50% of effort needs to be performed by small business prime to meet small business goal.

4) Can small business level of effort be combined to meet small business participation goals?

Answer: No, it cannot be combined.

5) Will there be an industry day for this solicitation?

Answer: No, there will not be an industry day for this solicitation.

6) What is the anticipated RFP release date?

Answer: The anticipated RFP release date will be posted on FBO.

7) Is this effort the follow on to the N00421-11-D-0040 National 6.7 Contract?

Answer: Yes, this is the follow-on effort to N00421-11-D-0040.

8) Previously, I had responded to the RFI for solicitation # N00421-15-R-0021. It has a response date of 11/27/2015. Is that response date for solicitation purposes or just for the bidder’s list? Please advise.

Answer: This solicitation is not N00421-15-R-0021. The Solicitation number for this effort is N00421-15-R-0052.

File details come from the government source that posted it. Updated .