N00421-13-R-0088-A004.doc

DOC document 44 KB Posted

Attached to
IT/IM Maintenance Support Services for BTO Federal contract opportunity
Solicitation number
N00421-13-R-0088
Issued by
Department of the Navy Naval Air Systems Command Naval Air Warfare Center

About this file

Amendment 0004

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to IT/IM Maintenance Support Services for BTO, newest first.
File Type Posted
N00421-13-R-0088-0005.doc DOC document
P5_Attachment_Past_Performance_Questionnaire.doc DOC document
amended_solicitation_0003.doc DOC document
BTO_solicitation_amendment_0002.doc DOC document
BTO_solicitation_amendment_0002.doc DOC document
N00421-13-R-0088_BID_DD254_revised_for_0002.pdf PDF
Attachment_9_STILO_Memo.pdf PDF
QASP_Attachment_1.pdf PDF
CDRL_A002.DOC DOC document
BTO_CDRL_A006.pdf PDF
BTO_CDRL_A005.pdf PDF
P2_Attachment_Workforce_Hour_Matrix.xls XLS spreadsheet
OCI_List_Attachment_6.xls XLS spreadsheet
BTO_CDRL_A001.pdf PDF
P6_Attachment_CLIN_Breakout_spreadsheet.xls XLS spreadsheet
BTO_CDRL_A003.pdf PDF
DataItemTransmittalAcceptanceRejectionForm_Attachment_7.doc DOC document
GovernmentFurnishedProperty-Attachment_5.pdf PDF
Wage_determination_Attachment_2.doc DOC document
BTO_CDRL_A011.pdf PDF
BTO_CDRL_A008.pdf PDF
BTO_CDRL_A007.pdf PDF
BTO_solicitation_ammendment_0001.doc DOC document
P5_Attachment_Past_Performance_Questionnaire.doc DOC document
DD254__Attachment_3.doc DOC document
P7_Attachment_Fully_Burdened_Labor_Rates.xls XLS spreadsheet
BTO_CDRL_A009.pdf PDF
BTO_CDRL_A012.pdf PDF
BTO_solicitation.doc DOC document
IncurredCost_Attachment_8.xls XLS spreadsheet
Labor_Qualification_Attachment_9.doc DOC document
P1_Attachment_Workforce_Qualifications.xls XLS spreadsheet
BTO_CDRL_A010.pdf PDF
BTO_CDRL_A004.pdf PDF
Show all 34

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following items are applicable to this modification:

SUMMARY OF CHANGES

SUMMARY OF CHANGES

SECTION A - SOLICITATION/CONTRACT FORM

The following have been modified:

QUESTION & ANSWERS 1

Questions and Answers:

1. Has a site visit been conducted and/or been scheduled? Answer: No. The Government has determined that a site visit is not necessary for this procurement.

2. Can a past history of the 5ESS switch be provided as well as how the switch is currently performing? Answer: History and current performance of the 5ESS Lucent Technologies switch is not pertinent to this Request for Proposal, as switch maintenance is performed by Verizon under a separate contract vehicle. As such, the Government will not elaborate on this question.

3. Can an average monthly estimate of Move’s, Adds, Changes, or Delete’s (MACD’s) be provided? Answer: MACD's are dynamic. However, in calendar Year 2012, an average of 402 requests per month were processed. Additionally, an average of 575 voice mail requests per month were received in 2012.

4. What are the averages of monthly troubles and outages? Answer: In calendar Year 2012, an average of 192 lines were repaired/replaced per month.

5. What is extent of premise wiring for MACDs, and does it include service to desktop user to include wiring, jacks and instruments? Answer: Wiring is usually already in place. However, instances occur when wiring must be placed. Placement of wire is usually performed within scope of another contract, but the prospective bidder may be asked to perform this function on an as-needed basis, per SOW paragraph 9.1.1 (Telecommunication Engineering Technical Assistance and Installation).

6. Can a more descriptive narrative be provided to further define OSP cable plant installations and Network installations? Answer: Telecommunications infrastructure includes both fiber and copper OSP. A separate contractor provides primary support of installation and maintenance of all OSP. However, the prospective bidder may provide secondary support, to include but not limited to, trouble isolation and repair as necessary, per SOW paragraph 9.1.1.

7. Do commercial circuits include Loops from LEC from MPOP to user? Answer: Yes.

8. Is there dial-up capability? Answer: The Government does not understand the intent of question. We have ability to provide dial up capability.

9. Are there core work hours requiring staff support? If so, specify. Answer: Support staff core working hours are between 6:30 a.m. and 4:30 p.m. Historically, Administrative personnel typically work 7:30a.m.-4:00p.m. for 8 hour days and 7:00a.m.-4:30p.m for those working 9 hour days with a CWS. Historically, Technicians all work 6:30a.m.-4:00p.m. with a CWS.

10. What are normal business hours of the Naval station? Answer: Normal business hours are 7:00 a.m. to 5:00 p.m. However, NAS Patuxent River is open 24X7X365.

11. Will Contractor be designated as prime POC for receiving and monitoring switch alarms? If not, how is it monitored, MANAKON SNMP traps? Answer: The BTO has maintenance agreement with another contractor whose primary responsibility is to monitor the 5ESS. Verizon (the prime contractor for the 5ESS switch system) monitors alarms and escalates contact to the appropriate personnel. The BTO Lead and Contract Program Manager are contacted in the event of a switch alarm. However, during normal working hours, the contractor also monitors the switch as part of the daily routine of managing the switch.

12. Does Government envision the TELECOMMUNICATION ENGINEERING TECHNICAL ASSISTANCE AND INSTALLATION service be accomplished by identified labor slots included in PWS or will this an overhead service responsibility of contractor? Answer: It is anticipated that this will be accomplished by identified labor slots included in the PWS.

13. What is extent of premise wiring for MACD’s? Does it include service to user to include wiring, jacks and instruments? Answer: See answer to question 5.

14. In what system are phone and services inventory being maintained, i.e., HEAT? Answer: TMA Manakon, which is transitioning to TMA Condor.

15. Can Government further define OSP cable plant installations and Network installations? Answer: See answer to question 6.

16. Do commercial circuits include Loops from LEC from MPOP to user? Answer: See answer to question 7.

17. What billing software is being used to reconcile user to DISA billing? Answer: Reports are generated directly from the Vendor’s website for processing; no separate software is used.

18. Will contractor have direct interface with organizations like Telephone Control Officers (TCO’s) for bill accounting and reconciling? Answer: Yes.

19. Can Government provide workload data of service numbers? Answer:

Calendar Year

Events/Jobs Service Units Phone Repair Voicemail SysAdmin

4,579

13,136

2,175

6,377

5,114

7,766

2,179

6,157

4,658

7,855

2,611

5,841

4,825

12,861

2,308

6,903

2013 (thru Feb)

2,032

1,045

20. Can Government elaborate on support for on-going fiber zone projects? Answer: The expansion of Fiber Distribution Networks (FDN’s) is considered Government sensitive (non-public) information. No further elaboration will be provided.

21. Can Government elaborate on “single Line conversion” project, and is single line concept in full or partial effect? If partial, what are user side multi line systems? Answer: The base provides both single and multi-line service. Base requirements are dynamic and can change quickly. Periodically, the Government has the need to convert LEC and/or base dial tone to single line concept as needed.

22. Can Government provide access to past year CDRLs by incumbent to include metrics? Answer: Past year CDRL information is proprietary and/or business sensitive information to the incumbent. Please refer to question 19 for relevant historical information.

23. Does Navy have an overhead contract for switch support from vendor or will contractors have to establish Technical Assistance Center (TAC) support under this requirement?

Answer: The Government has an existing 5ESS Vendor switch support contract.

24. I noticed that the Facsimile number listed on Attachment P5 is (301) 737-7569; however in Part B of the RFP (page 80, paragraph 3.3) the Facsimile number is listed as 301-995-0761. Which number should we advise our clients to forward their completed PPQ's?

Answer: The facsimile number to send Past Performance Questionnaire (Attachment P5) is 301-995-0761 and the correct address is 22299 Exploration Drive, Suite 301, Lexington Park, MD 20653.

25.Reference RFP paragraph 3.0 on page 79, can you clarify if it is required to submit Five (5) relevant past performances with PPQ's or do they just need to be referenced in our Past Performance Matrix? Just need to determine how many PPQ's we need to submit.

Answer: Please review and follow the instructions for contracts that have a Contractor Performance Assessment Report (CPAR) and for those that do not have a CPAR. Yes, you are required to have the Past Performance Questionnaire completed (either questions 9-15 or 1-8) for each contract relevant to Past Performance; and they need to be referenced in the Past Performance Matrix.

26. Can the due date for proposals be extended?

Answer: The Government is not entertaining an extension to the RFP close date at this time.

File details come from the government source that posted it. Updated .