N00024-14-R-2406_Amendment_0002.docx

DOCX document 40 KB Posted

Attached to
Landing Craft, Air Cushion (LCAC) Service Life Extension Program (SLEP)
Solicitation number
N0002414R2406
Issued by

About this file

N00024-14-R-2406 Amendment 0002

View the file

Other files

File Type Posted
N00024-14-R-2406_Amendment_0004.docx DOCX document
N00024-14-R-2406_Amend_0004_Att_A.doc DOC document
N00024-14-R-2406_Amendment_0003.docx DOCX document
N00024-14-R-2406_Amend_0003_Att_A.xlsx XLSX spreadsheet
N00024-14-R-2406_Amend_0003_Att_B.docx DOCX document
N00024-14-R-2406_Amendment_0001.docx DOCX document
Attach_J-2d_Exh_B_Index.doc DOC document
Attach_J-2c_Exh_A.doc DOC document
Attach_J-2e_Exh_B.doc DOC document
Attach_J-3_Performance_Milestones_Payment_Schedule.xlsx XLSX spreadsheet
Attach_J-2b_Exh_A_Index.doc DOC document
ADDENDUM_Forms_to_Section_L.docx DOCX document
Attach_J-2a_CDRL_Address_List.doc DOC document
Attach_J-4_GFE_(P).doc DOC document
Attach_J-2f_CDRL_Information.doc DOC document
N00024-14-R-2406.docx DOCX document
Show all 16

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N00024-14-R-2406

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following items are applicable to this modification:

REVISED SUMMARY OF CHANGES

The purpose of this amendment to solicitation N00024-14-R-2406 is to respond to questions submitted by potential Offerors.

1. The following questions were submitted by potential Offerors. The Government’s response follows each question. Questions and Answers 001 through 010 were provided in a previous amendment. Questions and Answers 011 through 028 are provided in this Amendment 0002.

Question 011: When a CDRL report submission date falls on a weekend or holiday, what is the required date of submission ?

Answer 011: If the Contractor wishes to submit prior to a weekend or holiday, they may do so. However, submission date is as stated and the requirements of the CDRL will not be changed. No change in the solicitation is made as a result of this answer.

Question 012: Will the Government consider changing the submittal requirement of CDRL A001-C to “submit one day prior to the weekly production meeting”?

Answer 012: The requirements of the CDRL will not be changed. No change in the solicitation is made as a result of this answer.

Question 013: Will the Government consider revising CDRL A009-J, Block 12, Date of 1st submission, from “one day prior to first weekly production meeting” to “one day prior to second weekly production meeting”?

Answer 013: The requirements of the CDRL will not be changed. No change in the solicitation is made as a result of this answer.

Question 014: Will the Government consider revising CDRL A030, Block 13, from "Weekly After First Submission Until All Completed ATP Documents Are Provided To The Government For Final Approval." to "One Day Prior To Weekly Production Meeting After 1st Submission Until All Completed ATP Documents Are Provided To The Government For Final Approval?"

Answer 014: The requirements of the CDRL will not be changed. No change in the solicitation is made as a result of this answer.

Question 015: For consistency, will a similar Work Item 042-37-001, General Requirements, be added or required in each of the ACU 5 SLEP work packages?

Answer 015: Work Item 042-37-001 is a local standard item for ACU 4. There is not a similar Work Item for ACU 5. No change in the solicitation is made as a result of this answer.

Question 016: The Government removed the requirement from Work Item 120-11-001, paragraph 3.5.3, accomplish the requirement of 009-107 of 2.1, and sub-paragraph 3.5.3.1: "General cleaning shall be level II and III." from LCACs 81, 78, 83, 52, and 57 in this solicitation. Is it the Government’s intent that this requirement remain in the work item specification package for LCAC 90?

Answer 016: No, it was not the intent of the Government to include the requirement of SI 009-107 for LCAC 90. An errata to Work Item 120-11-001 for LCAC 90 will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider the LCAC 90, Work Item 120-11-001, paragraphs 3.5.3 and 3.5.3.1, deleted for the purposes of preparing its proposal.

Question 017: The Government removed the requirement from Work Item 234-11-001, paragraph 3.2.2, accomplish the requirement of 009-107 of 2.1, and sub-paragraph 3.2.2.1: "General cleaning shall be level III." from LCACs 81, 78, 83, 52, and 57 in this solicitation. Is it the Government’s intent that this requirement remain in the work item specification package for LCAC 90?

Answer 017: No, it was not the intent of the Government to include the requirement of SI 009-107 for LCAC 90. An errata to Work Item 234-11-001 for LCAC 90 will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider the LCAC 90, Work Item 234-11-001, paragraphs 3.2.2 and 3.2.2.1 deleted for the purposes of preparing its proposal.

Question 018: Within Work Item 234-90-001, Reference 2.3, Drawing 252-7325556 Rev I, will the FADEC assembly be provided as Government Furnished Material along with the (4) ETF40B Engine System Assemblies for all craft under this solicitation? Also, are the materials listed in Find Number (FN) 3, are also intended for FNs 2, 4, & 5.

Answer 018: Yes, the FADEC assembly will be provided as Government Furnished Material along with the (4)ETF40B Engine System Assemblies. The Find Numbers 2, 3, 4 and 5 are the individual FADEC assemblies for each of the four engines which are all provided as GFM. No change in the solicitation is made as a result of this answer.

Question 019: Within Work Item 150-11-001 for all six craft, the Government lists the requirement of paragraph 3.2.2 which removes existing and installs new a total of 4 square feet of engine shelf plating. This repair is then listed again in Work Item 234-90-001 for LCACs 52 and 57. If this is a duplication of work, please inform the Offeror which Spec Item (150-11-001 or 234-90-001) will be utilized to remove and install new a total of 4 square feet of engine shelf plating.

Answer 019: It was the intent of the Government to accomplish repairs to the engine bay shelf plating under Work Item 150-11-001. An errata to Work Item 234-90-001 for LCACs 52 and 57 will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider the LCACs 52 and 57, Work Item 234-90-001, deleted for the purposes of preparing its proposal.

Question 020: The Government removed the requirement from Work Item 245-11-001, paragraph 3.4.1, accomplish the requirement of 009-107 of 2.1, and sub-paragraph 3.4.1.1: "General cleaning shall be level II." from LCACs 81, 78, 83, 52, and 57 in this solicitation. Is it the Government’s intent that this requirement remain in the work item specification package for LCAC 90?

Answer 020: No, it was not the intent of the Government to include the requirement of SI 009-107 for LCAC 90. An errata to Work Item 245-11-001 for LCAC 90 will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider the LCAC 90, Work Item 245-11-001, paragraphs 3.4.1 and 3.4.1.1 deleted for the purposes of preparing its proposal.

Question 021: Will Work Item 248-11-004, Lift Fan Bearing; Replace, that is included in the LCACs 83, 81, 57, and 52 Work Package be included on LCACs 78 and 90?

Answer 021: Yes, Work Item 248-11-004, Lift Fan Bearing; Replace, was inadvertently omitted from the Technical Data Package for LCAC 78 and 90. An Addendum to LCAC 78 and 90's Technical Data Package will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider Work Item 248-11-004 to be applicable to LCAC 78 and 90 for the purposes of preparing its proposal.

Question 022: The Government removed the requirement from Work Item 261-11-001 paragraph 3.1.6, accomplish the requirement of 009-107 of 2.1, and sub-paragraph 3.1.6.1: "General cleaning shall be level II." from LCACs 81, 78, 83, 52, and 57 in this solicitation. Is it the Government’s intent that this requirement remain in the work item specification package for LCAC 90?

Answer 022: No, it was not the intent of the Government to include the requirement of SI 009-107 for LCAC 90. An errata to Work Item 261-11-001 for LCAC 90 will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider the LCAC 90, Work Item 261-11-001, paragraphs 3.1.6 and 3.1.6.1 deleted for the purposes of preparing its proposal.

Question 023: The Government removed the requirement from Work Item 261-90-001 paragraph 3.2.1, accomplish the requirement of 009-107 of 2.1, and sub-paragraph 3.2.1.1: "General cleaning shall be level III." from LCACs 81, 78, 83, 52, and 57 in this solicitation. Is it the Government’s intent that this requirement remain in the work tiem specification package for LCAC 90?

Answer 023: No, it was not the intent of the Government to include the requirement of SI 009-107 for LCAC 90.

An errata to Work Item 261-90-001 for LCAC 90 will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider the LCAC 90, Work Item 261-90-001, paragraphs 3.2.1 and 3.2.1.1 deleted for the purposes of preparing its proposal.

Question 024: The Government removed the requirement from Work Item 261-90-002 paragraph 3.3, accomplish the requirement of 009-107 of 2.1, and sub-paragraph 3.3.1: "General cleaning shall be level II." from LCACs 81, 78, 83, 52, and 57 in this solicitation. Is it the Government’s intent that this requirement remain in the work item specification package for LCAC 90?

Answer 024: No, it was not the intent of the Government to include the requirement of SI 009-107 for LCAC 90. An errata to Work Item 261-90-002 for LCAC 90 will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider the LCAC 90, Work Item 261-90-002, paragraphs 3.3 and 3.3.1 deleted for the purposes of preparing its proposal.

Question 025: Under LCACs 78, 81, 83, and 90, within Work Item 500-11-001, Para 3.3.1 directs the Contractor to “Remove existing, fit, and install new the following parts” and lists part numbers 5749892-279 and 5749892-283. However, these part numbers are not listed on Rev. P of drawing 5749892. Recommend the Government provide a revision of the drawing that lists these parts.

Answer 025: Under paragraph 3.3.1, FN 466 and 467, the part numbers should be 5749897-279 and5749897-283 vice 5749892-279 and 5749892-283, respectively. An errata to Work Item 500-11-001 for LCACs 78, 81, 83, and 90 will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider the LCAC 78, 81, 83 and 90 Work Item 500-11-001, paragraph 3.3.1 corrected for the purposes of preparing its proposal.

Question 026: The Government removed the requirement from Work Item 551-11-005 paragraph 3.2.1, accomplish the requirement of 009-107 of 2.1, and sub-paragraph 3.2.1.1: "General cleaning shall be level II using Note 5 of 2.2 for guidance" from LCACs 81, 78, 83, 52, and 57 in this solicitation. Is it the Government’s intent that this requirement remain in the work specification package for LCAC 90?

Answer 026: No, it was not the intent of the Government to include the requirement of SI 009-107 for LCAC 90. An errata to Work Item 551-11-005 for LCAC 90 will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider the LCAC 90, Work Item 551-11-001, paragraphs 3.2.1 and 3.2.1.1 deleted for the purposes of preparing its proposal.

Question 027: Within LCAC 81 Work Item 562-11-003, Paragraph 4 lists note 4.1 concerning CCD 474 Rev 00 work covered on 562-85-001. There is no Work Item 562-85-001 for LCAC 81. Note 4.3 also contains the same error concerning AER-473. Please clarify.

Answer 027: For LCAC 81 only, Alteration Equivalent to Repair (AER) 473 and 474 were deleted from the work package. An errata to Work Item 562-11-003 for LCAC 81 will be issued as a subsequent Amendment to this solicitation prior to proposal receipt. Offerors shall consider the LCAC 81, Work Item 562-11-003, paragraphs 4.1 and 4.3 deleted for the purposes of preparing its proposal.

Question 028: Please confirm the gross weight for both standard and overload payload conditions noted in Work Item 841-11-001, reference 2.44, ATP 7B200C477 Rev B.

Answer 028: The information contained in Work Item 841-11-001, reference 2.44, ATP 7B200C477 Rev B is the correct requirement for this solicitation. No change in the solicitation is made as a result of this answer.

2. Receipt of Proposals is not extended as a result of this amendment.

image1.wmf

File details come from the government source that posted it. Updated .