Amend1Q A(1)FORRFP.doc

DOC document 36 KB Posted

Attached to
Progressive Structural Inspection Baseline (PSI-B) services for the HC-130H aircraft
Solicitation number
HSCG38-08-R-H00006
Issued by

About this file

Amendment 0001 Page 2-4

View the file

Other files

File Type Posted
RFP-Attachment8 FCF CGTO6CF.pdf PDF
RFP-Attachment7 PaintRemovalGEN1308191.pdf PDF
Amend1-ReplacePage56.doc DOC document
RFP-Attachment6 PlacardsCGTO.pdf PDF
Amend1-Page1 SF30.pdf PDF
RFP-Attachment5 Paint GEN130818B1.pdf PDF
RFP-Attachment9 FlightandGround.doc DOC document
Amend1-ReplacePage33.doc DOC document
Amend1 AddendaB.xls XLS spreadsheet
RFP-Attachment2SNtrackedparts.xls XLS spreadsheet
RFP-Attachment1PSISpecNov2007.doc DOC document
RFP-AddendaB.xls XLS spreadsheet
RFPAddendaC-M.doc DOC document
RFP-Attachment4Notice.doc DOC document
RFP-Page2.doc DOC document
RFP-Attachment3PastPerfQuest.rtf RTF text file
RFP-Page1SF1449.pdf PDF
Show all 17

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

QUESTIONS – ANSWERS (1)

RFP Amendment 0001

RFP HSCG38-08-R-H00006

C-130H PSI

19 February 2008 NOTE: The date for receipt of offers remains unchanged as 11 March 2008, 2PM EST.

QUESTION 1: In solicitation HSCG38-08-R-H00006, Paragraph H-3 (PSI Basic Work Cards) states that the USCG will provide work cards. Can the work cards be provided and can an extension be given to the date for receipt of offers?

ANSWER 1: The Work Card Deck (electronic format) is available to interested companies by contacting the Contract Specialist, Bill Kingsley, at william.t.kingsley@uscg.mil or the PCO, Nancy DeBerry, at nancy.deberry@uscg.mil. There is no extension to the above date for receipt of offers 11 March 2008, 2PM EST.

QUESTION 2: Could you please provide a list of potential vendors for this RFP?

ANSWER 2: The contracting office does not have a list of potential vendors. The RFP has been posted to the FedBizOpps website and potential vendors may provide a proposal by the date for receipt of offers. At award time, the contract vendor will be identified.

QUESTION 3: How many references must be provided for Past Performance?

ANSWER 3: The RFP shows at Paragraph L-7.10 (Page 62) " The prime, team members, and/or major subcontractors shall submit past performance information for contracts/subcontracts performed within the past 3 years that are relevant to the RFP. Information is to be submitted on three (3) per prime contractor and/or team members; and three (3) contracts for each major subcontractor."

QUESTION 4: Concerning inspection and acceptance, does the USCG intend to use DCMA?

ANSWER 4: As shown on Attachment 1 of the RFP (Page 78) and Addenda G-2, the USCG will rely on a USCG on-site representative to perform activities shown on page 39 (Paragraph G-2) of the RFP.

QUESTION 5: Can you provide the following 4 documents?

(a) USCG Aircraft Painting, ARSC Engineering Specification.

(b) USCG Aircraft Paint Removal Processes for Various NDI Techniques.

(c) C-130 Paint and Detail Marking, USCG ARSC Dwg 300-14-2, Rev R, 25 July 2001.

(d) Contractor’s Flight and Ground Operations”, Air Force Regulation 55-22, Army Regulation 95-20, NAVAIR Instruction 3710.1C, and Defense Logistics Agency Manual 8210.

ANSWER 5: Four (4) documents are uploaded with this Amendment 0001 and a replacement Page for Addenda J or Page 56 of the RFP.

(a) USCG Aircraft Painting, ARSC Engineering Specification GEN13081.8B, dated 21 January 2003. (Note the RFP is amended on Page 33, Paragraph C-11.1, to reflect the current version versus the outdated 8 July 1996 reference).

(b) USCG Aircraft Paint Removal Processes for Various NDI Techniques, ARSC Engineering Specification 13081.9, dated 18 January 1996.

(c) Placards and Markings U.S. Coast Guard Model C-130H Aircraft, CGTO 1C-130H-4-11-1, dated 15 October 2007. (Note the RFP is amended on Page 33, Paragraph C-11.1, to reflect this replacement of "C-130 Paint and Detail Marking, USCG ARSC Dwg 300-14-2, Rev R, 25 July 2001").

(d) Acceptance and/or Functional Check Flight Procedures, CGTO 1C-130H-6CF. (Note again the RFP is amended on Page 33, Paragraph C-11.1, since this is the relevant document).

QUESTION 6: Can you provide publication CGTO 1C-130-6CF as referenced on RFP Page 25, Paragraph C-2.2.9?

ANSWER 6: The document CGTO 1C-130-6CF is uploaded with this Amendment 0001.

QUESTION 7: For induction planning purposes, based on the estimated contract award date of April 2008, what is the anticipated date for induction of the first aircraft(s)?

ANSWER 7: Estimate induction of one aircraft 15 June 2008.

QUESTION 8: We are aware that there is a local facility in Elizabeth City that currently performs some maintenance and modification work on USCG C-130 aircraft. Could you please clarify whether this solicitation is to cover overflow requirements from that facility?

ANSWER 8: No; there is no relevance for overflow requirements.

QUESTION 9: Addenda L, paragraph L-7.7 states a page limit of 50 pages for the Offeror's Technical Volume. Addenda L, paragraph L-7.10 states that "Offerors are to submit information to include ... quality assurance procedures and processes". Our quality assurance procedures and processes well exceed 50 pages. Is it acceptable to submit this information as an Annex to the Technical Volume?

ANSWER 9: No.

QUESTION 10: Addenda L, paragraph L-7.7 states a page limit of 50 pages for the Offeror's Technical Volume. Addenda L, paragraph L-7.10 states that "In accordance with C-4 of the Statement of Work, the proposal shall include reporting format examples". To include reporting format examples for nine (9) reports referenced in C-4 of the Statement of Work, we anticipate will be several pages of report formats. Is it acceptable to submit this information as an Annex to the Technical Volume?

ANSWER 10: Yes.

QUESTION 11: Addenda L, paragraph L-7.7 states a page limit of 50 pages for the Offeror's Technical Volume. Addenda L, paragraph L-7.10 states that "The offeror shall describe their technical approach in meeting the technical competency and capacity to perform the services specified in the solicitation to include the Statement of Work and PSI Basic Specification." We would like to provide a matrix that shows our responsiveness to and compliance with the Statement of Work and PSI Basic Specification. However, this would exceed the 50 page limit. Is it acceptable to submit this information as an Annex to the Technical Volume?

ANSWER 11: No.

QUESTION 12: Can you clarify or correct some references in Addenda B (Prices) to include 4003, 4014, 4015, 4034, 4035, 4036, 4037, 4094, 4097/4098, 4102, 4192, 4195, 4196?

ANSWER 12: The references are corrected and a new Addenda B is uploaded.

QUESTION 13: What version of Microsoft Word and Excel is permissible for submitting the proposal?

ANSWER 13: Should be compatible with Microsoft Office 2003.

File details come from the government source that posted it. Updated .