Copy_of_Copy_of_EVOIP_RFP_Questions_10Aug_(002).xlsx

XLSX spreadsheet 16 KB Posted

Attached to
Enterprise Voice Services Program
Solicitation number
HC104718R4021
Issued by

About this file

INDUSTRY Q&A

View the file

Other files

File Type Posted
HC104718R4021_AMD04.pdf PDF
HC104718R4021AMD03.pdf PDF
LIST_OF_ATTACHMENTS.docx DOCX document
Copy_of_ADDITIONAL_EVOIP_RFP_Questions_KO_REvision_ms.xlsx XLSX spreadsheet
HC104718R4021_AMD02.pdf PDF
EVOIP_PWS_Deliverable_Update.pdf PDF
DD254_Correct_Due_Date.pdf PDF
HC104718R4021AMD01.pdf PDF
Pricing_Worksheet1.xlsx XLSX spreadsheet
PAST_PERFORMANCE_REFERENCES.pdf PDF
NDA.pdf PDF
TAR_Template.pdf PDF
EVOIP_PWS_1.pdf PDF
PAST_PERFORMANCE_QUESTIONNAIRE.pdf PDF
EVOIP_RFP_for_posting.docx DOCX document
Encl_11a_-_DD254_Pre-soli_621809648_v1.pdf PDF
Show all 16

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Sheet1

QUESTION #VENDORRFP SECTION #SPECIFIC TEXT REFERENCEDVENDOR QUESTIONSVENDOR COMMENTSGOVERNMENT RESPONSE
11ADDENDUM to 52.212-1Volume III Past Performance state: “The Offeror shall submit present/past performance information with its proposal, in accordance with the format prescribed in Present/Past Performance References (Attachment 4). If the offeror is a Joint Venture (JV), submission of past performance for the JV partner(s) is also permissible.”Would the government allow major subcontractor past performance to be submitted in addition to the prime or JV?Yes, subcontractor past performance may be submitted by the Offeror. The maximum number of present/past performance references submitted by the Offeror and/or its JV partners, may not exceed three (3) total.
21PWS Section 12.1Facility Security Clearance states: “The work to be performed under this contract/order is up to the Top Secret level. Therefore, the company shall have a final Top Secret Facility Clearance from the Defense Security Service Facility Clearance Branch at the time of proposal submission.”Would the Government consider sponsoring an Offeror for Top Secret clearance if awarded with a current Secret facility clearance?Please refer to section 12.1 of the PWS where it states: "All subcontractors shall have a final Facility Clearance commensurate with the work to be performed at the time of proposal submission." Accordingly, section 52.212-1, adendum, paragraph (m)(12)(v) (6) has been modified accordingly to request evidence of the final Top Secret facility clearance.
31ADDENDUM to 52.212-1Would the Government consider accepting completed CPARS evaluations in lieu of a Past Performance Questionnaire?See section ADDENDUM TO 52.212-1, INSTRUCTIONS TO OFFERORS, paragraph (m)(12(iii) where it states: "If a PPIRS entry exists for the proposed past performance effort, the information and ratings contained in the PPIRS entry will take precedence over other sources of information for the Past Performance Evaluation Team."
41ADDENDUM to 52.212-1INSTRUCTIONS TO OFFERORS (m) (12) (vi) states that “Contractor shall ensure that sensitive Personally Identifiable Information (PII) is omitted from Key Personnel resumes.”Can the Government confirm that resumes should be submitted without an individual’s name?A name is not PII, please include the name. PII is defined in DoD 5400.11-R, Department of Defense Privacy Program, May 14, 2007 as:

Personal Information. Information about an individual that identifies, links, relates, or is unique to, or describes him or her, e.g., a social security number; age; military rank; civilian grade; marital status; race; salary; home phone numbers; other demographic, biometric, personnel, medical, and financial information, etc. Such information is also known as personally identifiable information (i.e., information which can be used to distinguish or trace an individual's identity, such as their name, social security number, date and place of birth, mother's maiden name, biometric records, including any other personal information which is linked or linkable to a specified individual).

52Instructions to Offerors paragraph m (12) (iii), p. 58Each offeror shall submit a past performance volume with its proposal, containing past performance information in accordance with the format contained in the Past Performance References attachment (see Attachment 4) and Past Performance factor defined in 52.212-2, EVALUATION- COMMERCIAL ITEMS and ADDENDUM TO 52.212-2, EVALUATION- COMMERCIAL ITEMS. The Offeror shall submit present/past performance information with its proposal, in accordance with the format prescribed in Present/Past Performance References (Attachment 4). If the offeror is a Joint Venture (JV), submission of past performance for the JV partner(s) is also permissible. Offerors will be evaluated on performance under existing and prior contracts for similar products or services. The maximum number of present/past performance references submitted by the Offeror and/or its JV partners may not exceed three (3) total.Does the Government’s definition of “Offeror” refer to the Offeror and their teaming partners, to include subcontractors, as acceptable sources of Past Performance References?See response to Question #1
62Instructions to Offerors paragraph m (5), p. 56Page limitations are identified below and will be treated as maximums. If exceeded, excess pages will not be read or considered in evaluation of the proposal. The page format shall have a 1 inch margin using no smaller than an 11 point Ariel, Times New Roman, or Courier New font for all text to include any text contained in a table. Page limitations shall not be circumvented by including text boxes/pop-ups or internet links to additional information; such inclusions are not acceptable and will not be considered part of a proposal. The following items will not be considered when calculating page limits: table of contents, glossary, resumes, OCCI mitigation plans, past performance references, DD254, FAR/DFARS/DARS Provisions and/or Clause contractor responses, and Section 508 Compliance. In the event any evaluation notices (EN) are issued, page limitations may also be placed on those.For clarification, are Volume Covers and/or Cover Pages excluded from the page limits?Yes, volume covers will be counted. Please note that Volume I is entitled cover page and executive summary and it has a 2 page limit.
72Instructions to Offerors paragraph m (12) (iv), p. 59This solicitation is being made under anticipated conditions of adequate competition. Should the KO determine that conditions of adequate competition do not exist, and no exceptions apply, the Offeror may be required to provide certification of current cost or pricing data in accordance with FAR 15.406-2. The Government will verify that all solicitation requirements have been priced, figures are correctly calculated, and prices are presented in a clear and useful format. Price submissions should be sufficiently detailed to demonstrate their reasonableness. The price proposal spreadsheet shall be a separate document from the technical proposal and shall be submitted in the MS Excel spreadsheet provided as an attachment (see Attachment 3). All formulas shall remain present in the spreadsheet for verification. Price proposal shall contain information in accordance with the Price Factor defined in 52.212-2, EVALUATION- COMMERCIAL ITEMS and ADDENDUM TO 52.212-2, EVALUATION- COMMERCIAL ITEMS. The file size of each document (price proposal and pricing worksheet) shall not exceed 2MB. All information relating to the proposed price, shall be included in the section of the proposal designated as the Price Volume. The eventual awardee will be authorized to invoice monthly for labor and all approved travel costs incurred and approved by the COR. Under no circumstances shall the information and documentation from the Price Volume be included elsewhere in the proposal other than Volume V, Price Volume. The Microsoft Excel spreadsheet shall include all formulas and calculations and NOT be hard numbered. Failure to comply with this section may result in the Offeror’s cost submission being determined as non responsive.For clarification, is information and documentation from the Price Volume allowed under Volume IV and VII versus Volume V as currently referenced?ADDENDUM TO 52.212-1, INSTRUCTIONS TO OFFERORS, paragraph (m)(12(iv) is being modified accordingly to correct the reference from volume v to volumes iv and vii.
82Notice of Continuation of Essential Contractor Services (OCT 2010) paragraph (b), p. 54The offeror shall provide with its offer a written plan describing how it will continue to perform the essential contractor services listed in attachment #1 (the Performance Work Statement-PWS), during periods of crisis. The offeror shall--For clarification, is a plan to perform essential contractor services during periods of crisis required with the proposal submission?A plan is required as part of the proposal submission. However, PWS section 11 ,entitled Delivery Schedule, is hereby modified to include the Notice of Continuation of Essential Contractor Services plan.
9If the answer is yes, within which Volume should the plan be provided?Volume V, Contract Documentation. This information will be added to the RFP in Amendment 02.
102PWS Section 6.6Task 6.0 - Customer On-Boarding onto Enterprise Voice Service and direct connect ServicesHow many active customers does the Government expect the team to track and manage through the various onboarding process stages?The current rate is around 25 different customers a month in all different stages of the process. The majority are in the inquiry and gathering requirements phase.
11What rate does the Government project new customers will join the service (e.g. number per week or month)?The current rate is around 500-1000 users a month. This rate is expected to increase to up to 2000-5000 users a month in the coming years. The service is still new and growth is to be expected in the next 4 years.
122PWS

Section 6.3 Deliverables

Task 3.0 – Engineering Requirements Analysis Support – Deliverables – DISN UpdatesFor clarification, what does the Deliverable DISN Updates entail?This is a quarterly review of the DoD network (DISN) document pertaining to the voice backbone that the EVoIP and ECVoIP program utilizes.
132PWS paragraph 6.2.1.2Perform weekly patching of systems to keep the program VoIP infrastructure up-to-date, and maintain security posture on the classified and unclassified networks.Will the Government make remote access management terminals available to all personnel who require this access from Fort Meade?Yes
142PWS paragraph 6.11 & paragraph 6.12Task 11.0 Enterprise Voice Service New Customer Site Onboarding Support (OPTIONAL TASK) & Task 12.0 Enterprise Voice Services Survivability Installation Support (OPTIONAL TASK)Can the Government provide more guidance on the scope of this work to form the basis and understanding of the level of effort required for pricing these optional tasks?There may be requests for the Voice Services Mission Partners that would want full suppport of their Voice over IP deployment to include all the items in the optional tasks. These may include 5000 - 10000 users and be at various locations.
153ADDENDUM to 52.212-1Volume II- Technical/Management-Factor A. The government does not provide details regarding Factor A, Subfactors 1-4. The only detail provided is found in the apparent Evaluation Criteria (Section M).Will the government provide instructions as to the expectations and requirements that align to Factor A, Subfactors 1-4?This information can be found in ADDENDUM to 52.212-2
163ADDENDUM to 52.212-1Volume VI – Key Personnel Resumes - The offerors shall provide Key Personnel resumes to ensure that they possess the knowledge and expertise necessary to perform the requirements of the PWS as required in sections 6.2.2, 6.3.2, 6.4.2, and 6.5.3 of the PWS. Failure to submit a resume for any of the key personnel categories will deem the proposal non-responsive and the vendor will be excluded from further consideration. Contractor shall ensure that sensitive Personally Identifiable Information (PII) is omitted from Key Personnel resumes.What is the government’s intention for requesting bidders to provide Key Personnel resumes, that must meet the requirements of the PWS, when the government has only provided a broad overview of the technical skills and certifications that align with each potential Factor A, Subfactors, which again, have not been properly detailed in Section L.The government will be looking to ensure that key personnel have the correct voice skills to ensure they are able to support the highly specialized Voice over IP system on a global scale.
17Since the work in this RFP is a follow-on, and a convergence of existing work, why has the government decided not to provide a historical LOE data to ensure bidder responses lead to a fair and reasonable cost evaluation?The government decided not to provide the historical data as there were two different contracts completeing the work in the past and the government will be looking for the best solution and efficiencies in the proposals.
183"General Question"The government released the subject RFP on 7/27/18. It appears that the government’s strategy is to reply to all questions at once, post closure of the Q&A timeframe, stated as 8/9/18.Will the government consider extending the Q&A period, so that bidders may have an opportunity to respond to the government’s initial answers?See section ADDENDUM TO 52.212-1, INSTRUCTIONS TO OFFERORS, paragraph (h) where it states: "The Government reserves the right to not answer questions submitted after this time. Questions submitted to any parties aside from the KO and CS will not be addressed under any circumstances."
194ADDENDUM to 52.212-1(iii) Volume III Past PerformanceCan the Offeror utilize / submit subcontractors' past performance as part of its proposal to satisfy the requirement for three (3) past performance entries?Under the past performance criteria, the Govt speaks to past performance information for the Offeror as well as for a JV, but does not address the utilization of subcontractors nor subcontractor past performance.See response to Question #1.
205"General Question"Does the government require bidders to have a DCAA audited accounting system prior to award? If your answer is yes, can a bidder request an audit of their accounting system once they are notified of an interest to award a contract?Since the contract is commercial and mostly firm fixed priced, pre-award system audit is not required as part of submission. An audit may be requested after award for the labor hour and cost clins

File details come from the government source that posted it.