Attch 8 - Questions and Answers.pdf

PDF 46 KB Posted

Attached to
Kirtland Air Force Base (KAFB) 58 MXS Hangar 1037
Solicitation number
FA940124Q0018
Issued by

About this file

This document contains a set of questions and answers related to the federal contract opportunity for the Hangar 1037 Breathing Air Piping project at Kirtland Air Force Base. The key details are:

The questions center around the specifications for the new breathing air piping material to be supplied and installed. The responses indicate that the contractor must follow OSHA and UFC guidelines for breathing air systems, including purging and certifying the system for breathing air usage. The contractor may also need to pre-clean the copper piping for oxygen service if required by the OSHA and UFC guidelines.

The related federal contract opportunity is a solicitation for the Hangar 1037 breathing air piping replacement project at Kirtland Air Force Base. The purpose is to furnish parts, materials, labor, equipment, and supervision to replace the existing breathing air piping, hoses, regulators, and related components, and connect to the existing air compressor and purifier. The contractor must meet all requirements in the Statement of Work.

View the file

Other files

Show all 15

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Hangar 1037 Breathing Air Piping, FA9401-24-Q-0018 Date Question Answer

18-Aug-24 "I was unable to locate the specifications for the new material you would like to have supplied and installed. Can you direct me where to locate this information, or forward it to me?"

"Please follow OSHA and UFC Guildelines for breathing air systems."

19-Aug-24 "Scope of Work, Section 1.1, copper piping - Does the breathing air copper piping need to be “pre-cleaned for O2 service” and be purged and O2 certified? This is typical for SCBA (breathing air) type air systems."

"Please follow OSHA and UFC Guidelines for breathing air systems. System will need to be purged and certified for breathing air usage. If Pre-cleaning piping is within OSHA and UFC guidelines then it needs to be performed."

Sheet1

File details come from the government source that posted it. Updated .