Final_Email_Q&As_Post_to_FBO_27_Dec_17.pdf

PDF 61 KB Posted

Attached to
C-5M RFP Follow Up Questions & Answers
Solicitation number
FA8625-18-R-6701
Issued by

About this file

Responses to questions received via email from Model Contract Industry Day.

View the file

Other files

File Type Posted
QAs_from_Model_Contract_Industry_Day_for_posting_17_Dec_FBO_Posting.docx DOCX document
Draft_Model_Contract.pdf PDF
Copy_of_Kit_Delivery_Dates.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment___Initial_Spares_List.xlsx XLSX spreadsheet
Directed_Subs_Contact_List.docx DOCX document
Model_Contract_Section_K_Reps_and_Certs.pdf PDF
Attachment_L004-_Pricing_Matrix_FBO_POSTING.xlsx XLSX spreadsheet
SOW_Industry_Day_QA_(FBO_Posting).docx DOCX document
Directed_Subs_Contact_List.docx DOCX document
QAs_from_TDP_Industry_Day_FBO_Posting.docx DOCX document
Sections_L_and_M_Industry_Day_QAs_(FBO_Posting).docx DOCX document
Section_L__(FBO_Draft)_11.30.17.pdf PDF
Section_M_(FBO_Draft)__11.29.17.pdf PDF
Section_L__(FBO_Draft)_11.29.17(Read-Only).docx DOCX document
FBO_DRAFT_CMC_WXR_PIMA_SOW_15_Nov_17.pdf PDF
PIMA_CDRLs_-_Draft_-_15_Nov_2017.pdf PDF
C-5M_Enterprise_Industry_Days_Q&A_Programs.docx DOCX document
Final_Registration.pdf PDF
RMCD_Program_-_Copy.pdf PDF
Core_Mission_Computer_Weather_Radar_Production_-_Copy.pdf PDF
C5__Industry_Day_2017_Small_Business_Briefing.pptx PPTX presentation
C5_Enterprise_Overview_-_Copy.pdf PDF
CNS_ATM_Production_-_Copy.pdf PDF
MUOS_Program_-_Copy.pdf PDF
LAIRCM_Block_30_Production_-_Copy.pdf PDF
C5M_Industry_Day_Registration_Form.pdf PDF
Core_Mission_Computer_Weather_Radar_Production_-_Copy.pdf PDF
C5__Industry_Day_2017_Small_Business_Briefing.pptx PPTX presentation
MUOS_Program_-_Copy.pdf PDF
RMCD_Program_-_Copy.pdf PDF
LAIRCM_Block_30_Production_-_Copy.pdf PDF
C5_Enterprise_Overview_-_Copy.pdf PDF
CNS_ATM_Production_-_Copy.pdf PDF
http://www.signupgenius.com/go/30E0F4BAAAD2CA2FF2-oneonone —
C5M_Industry_Day_Registration_Form_1.pdf PDF
AGENDA_Industry_Days.docx DOCX document
Show all 36

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

C-5 CMC/WXR (PIMA)

SOLICIATION FA8625-18-R-6701

EMAIL QUESTIONS AFTER INDUSTRY DAY

1. Does the kit(s) component value for an awarded PO (specifically considering there are some Air Force directed large business pieces) that the small business procures, as far as the calculation of small business spend, count toward the overall fifty percent required spend? Or if the small business fabricates the non-directed deliverables and procures the directed large business pieces have an overall value at 100% small business for the end small business amount?

ANSWER: The USG has specifically removed component value assumptions for Ballard and Mega Industries components. In order to comply with the NMR rules. It will be the Offeror’s responsibility to review the CFR references in the Solicitation and self-certify their strategy complies with these rules.

TDP Questions:

2. On the TCTO, sheet 4; 4D19142-103A and sheet 5; 4D19143-103A are listed as optional. Both drawings have notes stating the following, “Loose parts kit provided as a contingency to be employed if / as needed by installing authority.” “Disposition of unused balance to be at the discretion and direction of contracting authority.” Are we to assume all kits will require the optional -103A for the entire program?

ANSWER: Anything in the TCTO that is listed as “optional” will need to be included in the kits.

3. On drawing 4D19145, Panel – Edgelighted, Ant Select and Bunk PA, delta note 1 states;

Panel shall use AC Voltage and conform to LG02ER0187, we are unable to locate this document in the TDP.

ANSWER: A modified version of LG02ER0187 is provided as Section J004 of the Solicitation.

4. Lockheed parts such as standoffs, spacers, labels and such, example (LS35064A2B100) used on drawing 4D19143-101A, we would have permission to manufacture these so long as they meet the drawing specifications and would be marked with the Lockheed part number?

ANSWER: The Contractor/winning bidder/offeror/etc. is responsible for providing all line items listed with the 98897 cage code according to print. No special permission to produce is required. Standoffs and spacers (shims) are fabricated based upon the actual condition (example, a gap between panels) which can vary from shipset to shipset but still be within tolerance. These are designed with reference dimensions noting that the final dimensions are TBD. These are denoted Lockheed parts because they are made by the kit manufacturer. It doesn’t matter who the labels are bought from, as long as they meet the specifications indicated in the TDP.

5. Does the government’s contract to Rockwell include the Antenna Mount, p/n 622-5135- 823 and Antenna Plate, p/n 622-5137-601?

ANSWER: Yes, those parts will be included in the Government contract with Rockwell.

General note / question:

6. We have concerns with the CDRLs not being separately priced, the “A” kit and spare parts are going to absorb those related costs which does not give the government a clear true price structure for the kits and spare parts, nor does it demonstrate the effort and associated costs required for each of the CDRL. As well as, not providing the government a clear picture of the offeror’s understanding of the requirement. Would it at least be possible to show rollup of CDRL pricing in CLIN 0005, as a firm fix price. Breakout of total CDRL pricing would have backup for individual CDRL effort in the cost volume?

ANSWER: The Government considers the development and execution of Contract Data Requirements List (CDRL) data to be intricate to the overall scope of work for the effort and therefore requests CDRL pricing be kept inclusive of the FFP CLINs.

CDRL Question:

7. CDRL A009 Health Hazard Assessment Report (HHAR). In the CDRL it states:

“Blocks: 11, 12, 13: First submittal is due NLT 30 days prior to Critical Design Review (CDR). Revisions as applicable.” Is there a requirement on this program for PDR and CDR? Is there a requirement for a Production Readiness Review? The draft SOW doesn’t mention PDR, CDR, or PRR.

ANSWER: There is no requirement on this program for a CDR, PDR, or PRR. These were only applicable to the EMD program. The CDRL package has been significantly revised, and any references to CDR have been removed. The numbering on the CDRLs has also changed, as you will see in the package attached to the official RFP.

Pricing Matrix Questions:

8. In the pricing matrix CLINs 0001AA and 0001AB are broken out into 7 kits and 2 kits due to funding. The kit delivery schedule isn’t broken out the same. Can you please clarify?

ANSWER: The delivery schedule was developed for the convenience of the Offerors;

the Government was trying to make it easier for you to look at one document in order to get an idea of how to propose your delivery prices. The CLIN structure in the model contract is set up with a “parent” CLIN (0001) and SubCLINs (0001AA and 0001AB) solely for funding purposes. Ultimately, however, those SubCLINs are still part of CLIN 0001.

9. Are the formulas in the pricing spreadsheet correct? We only fill out the highlighted column E correct?

ANSWER: You will see in the pricing matrix that comes out with the RFP that the Government has locked down every cell that does not require Offeror input. You will only be able to input prices in certain cells and the formulas will calculate your overall

CLIN prices (in some cases) and your Total Evaluated Price. Additionally, a set of instructions has been added to the matrix to take you through a step-by-step process of how to properly fill out the pricing matrix.

10. Do Offerors need to get an NDA in place with KBR Wyle? A recent solicitation required

Offerors to have an NDA in place and submit with our proposal?

ANSWER: No. An NDA is not required for KBR Wyle. An NDA can be worked if companies request that Wyle have one for sharing of contractor information.

File details come from the government source that posted it.