C-5M_Enterprise_Industry_Days_Q&A_Programs.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
C-5M RFP Follow Up Questions & Answers
Solicitation number
FA8625-18-R-6701
Issued by

About this file

Attached are the compiled questions and responses from the C-5M Enterprise Industry Days.

View the file

Other files

File Type Posted
Final_Email_Q&As_Post_to_FBO_27_Dec_17.pdf PDF
QAs_from_Model_Contract_Industry_Day_for_posting_17_Dec_FBO_Posting.docx DOCX document
Draft_Model_Contract.pdf PDF
Copy_of_Kit_Delivery_Dates.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment___Initial_Spares_List.xlsx XLSX spreadsheet
Directed_Subs_Contact_List.docx DOCX document
Model_Contract_Section_K_Reps_and_Certs.pdf PDF
Attachment_L004-_Pricing_Matrix_FBO_POSTING.xlsx XLSX spreadsheet
SOW_Industry_Day_QA_(FBO_Posting).docx DOCX document
Directed_Subs_Contact_List.docx DOCX document
QAs_from_TDP_Industry_Day_FBO_Posting.docx DOCX document
Sections_L_and_M_Industry_Day_QAs_(FBO_Posting).docx DOCX document
Section_L__(FBO_Draft)_11.30.17.pdf PDF
Section_M_(FBO_Draft)__11.29.17.pdf PDF
Section_L__(FBO_Draft)_11.29.17(Read-Only).docx DOCX document
FBO_DRAFT_CMC_WXR_PIMA_SOW_15_Nov_17.pdf PDF
PIMA_CDRLs_-_Draft_-_15_Nov_2017.pdf PDF
Final_Registration.pdf PDF
RMCD_Program_-_Copy.pdf PDF
Core_Mission_Computer_Weather_Radar_Production_-_Copy.pdf PDF
C5__Industry_Day_2017_Small_Business_Briefing.pptx PPTX presentation
C5_Enterprise_Overview_-_Copy.pdf PDF
CNS_ATM_Production_-_Copy.pdf PDF
MUOS_Program_-_Copy.pdf PDF
LAIRCM_Block_30_Production_-_Copy.pdf PDF
C5M_Industry_Day_Registration_Form.pdf PDF
Core_Mission_Computer_Weather_Radar_Production_-_Copy.pdf PDF
C5__Industry_Day_2017_Small_Business_Briefing.pptx PPTX presentation
MUOS_Program_-_Copy.pdf PDF
RMCD_Program_-_Copy.pdf PDF
LAIRCM_Block_30_Production_-_Copy.pdf PDF
C5_Enterprise_Overview_-_Copy.pdf PDF
CNS_ATM_Production_-_Copy.pdf PDF
http://www.signupgenius.com/go/30E0F4BAAAD2CA2FF2-oneonone —
C5M_Industry_Day_Registration_Form_1.pdf PDF
AGENDA_Industry_Days.docx DOCX document
Show all 36

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

C-5M Super Galaxy Enterprise Industry Days 25 – 26 July 2017 Kettering, Ohio

Questions & Responses

I. LAIRCM Block 30

Question 1: Will the first two installs be performed at contractor facility?

Answer – No, we currently anticipate the installations will be performed at the depot or at a C-5 operational base. The exact location has not yet been decided though.

Question 2: Are any software changes going to be required?

Answer – No software modifications are required for the development of the Group A kits. Software modifications are likely required to incorporate the LAIRCM Block 30 upgrade on the C-5 trainers.

Question 3: Are there other key drivers other than contract award date?

Answer – Yes, we are looking for “just-in-time” delivery of kits to support depot installation schedules– no early deliveries due to storage constraints

Question 4: Will trainer update be a C-5 or Simulators contract?

Answer – The program office is still determining whether the upgrade to the trainers will be included in the same contract as the procurement of the Group A non-recurring effort and consolidated Group A and B kits.

Question 5: Will TDP be available before RFP?

Answer – The Block 20 TDP will be available when the RFP is released.

Question 6: Safety of Flight qualifications? Airworthiness qualifications?

Answer – The Group B kit contents are already cleared. We are working to determine the level of testing which will be required for the Group A kits. We are not currently expecting the contractor to provide a flight crew though.

Question 7: Is there a requirement for a Durability and Damage Tolerance Assessment or bird strike testing?

Answer – The Government is still evaluating the requirements for testing. Currently, however, the plan is to utilize Eglin AFB for any required testing.

II. Replace Multifunctional Controls/Displays Program (RMCD)

Question 1: Will there be a change to the Electronic Flight Bag (EFB)?

Answer: No, this program only includes the EFB hard mount and power source.

Question 2: What is the EFB platform?

Answer: The EFB platform is Apple iPad.

Question 3: Who owns the display software?

Answer: It depends on the software partition, but the owners are Lockheed Martin Aeronautics (LMA) or Honeywell.

Question 4: Will all efforts be rolled into LMA Engineering and Manufacturing Development (EMD)?

Answer: A solution that does not require LMA EMD could be pursued.

Question 5: Will program require changes or upgrades to Flight Mission System (FMS)?

Answer: Changes or upgrades to FMS will be required.

Question 6: Will displays competition be conducted by LMA or the Government?

Answer: Display competition is projected to be conducted by LMA.

Question 7: Is the C-5M equipped with Tacview?

Answer: No, the C-5M is not equipped with Tacview.

III. Communications, Navigation, Surveillance/Air Traffic Management Program (CNS/ATM):

Question 1: Has the Government considered combining the radio requirement with MUOS?

Answer: CNS/ATM requirements will not be bundled with MUOS; only GEN 5 radios are part of CNS/ATM Program.

Question 2: Due to the emphasis on schedule and rapid response, will this be a best value source selection?

Answer: Final strategy is not yet determined, but we are looking at potential tradeoffs.

Question 3: Is Government planning for utilizing contractor transportation?

Answer: Yes, we are leaning toward contractor providing transportation for kits (FOB Destination)

Question 4: Will the Technical Data Package (TDP) be Lockheed Martin proprietary?

Answer: No, the EMD contract requires delivery of TDP without LM proprietary markings. Government plans to provide 80% TDP with proposal and a Final TDP once available (estimated after contract award).

Question 5: Regarding SATCOM, is Government looking for different solutions?

Answer: No, we will request currently tested part numbers, and there will be no new development effort. Group A is the only area to be developed for specified Group B LRUs.

File details come from the government source that posted it. Updated .