Questions and Answers 1 - DLA Furniture.pdf

PDF 1 MB Posted

Attached to
DLA Bldg 30207 (Area A) Furniture
Solicitation number
FA860125Q0064
Issued by

About this file

This document is a Questions and Answers (Q&A) file for Solicitation FA8601-25-Q-0064, a federal furniture procurement for DLA Building 30207 Area A at Wright-Patterson Air Force Base. The solicitation seeks a firm-fixed-price contract for furniture installation, with proposals due by 13 August 2025 at 11:00 AM EDT. Vendors must submit electronic proposals to the Contracting Officer and Contracting Specialist, including detailed technical specifications, pricing, renderings, and an itemized price list for various furniture typicals.

Key details include a 120-day performance period, FOB Destination delivery, and evaluation based on technical capability and lowest total evaluated price. The procurement covers multiple furniture configurations with specific requirements such as mobile file cabinets, overhead storage, worksurfaces, and panel systems. Vendors must provide 3D renderings, follow Buy American Act guidelines, be registered in SAM, and submit proposals that demonstrate compliance with the detailed technical specifications outlined in the accompanying Statement of Work and cutsheets. A site visit was scheduled for 24 July 2025 to provide potential bidders with additional project insights.

View the file

Other files

File Type Posted
05b-CTS85-FL1-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv2_12Aug25.pdf PDF
05b-CTS76-MBE-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv2_12Aug25.pdf PDF
05b-CTS24-RF1-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1_11August25.pdf PDF
Questions and Answers 1 - DLA Furniture_11August25.pdf PDF
05a-PLN02-FURNITURE F30207_02 DLA New Furniture-2025tp079-RV1_11August25.pdf PDF
05b-CTS15-CR3-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1_11August25.pdf PDF
05a-PLN01 FURNITURE F30207_01 DLA New Furniture-2025tp079-rv1_11August25.pdf PDF
F30207-FL1 existing.pdf PDF
05b-CTS45-E-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
F30207-FL2 existing.pdf PDF
Solicitation Amendment - FA860125Q00640001.pdf PDF
05b-CTS53-H4.1-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS47-E4-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS26-LF336-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS50-F6-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS22-PS2-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS52-H-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
Attachment 1-SOW- F30207 DLA New Furniture 06162025-NOT OWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS49-F52-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS61-AWP3-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS15-CR3-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS48-F5-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS28-SC530-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
Questions and Answers 1 - DLA Furniture.pdf PDF
05b-CTS46-E2-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS55-IT2-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS51-F7-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS24-RF1-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS54-IT1-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05a-PLN01 FURNITURE F30207_01 DLA New Furniture-2025tp079-rv1.pdf PDF
05a-PLN02-FURNITURE F30207_02 DLA New Furniture-2025tp079-RV1.pdf PDF
05b-CTS83-R1-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
05b-CTS43-TB2-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf PDF
Questions and Answers 1 - DLA Furniture.pdf PDF
Questions and Answers 1 - DLA Furniture.pdf PDF
05b-CTS08.WG1-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS62-01.A-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS44-TB44-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS40-T7-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS41-T8-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS17-GB63-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS55-IT2-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS73-LG2-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS09-WG2-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS79-RL1-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS53-H4.1-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05a-PLN02-FURNITURE F30207_02 DLA New Furniture-2025tp079.pdf PDF
05b-CTS76-MBE-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS37-T4-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
05b-CTS39-T6-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF.pdf PDF
Show 40 more

Latest 50 of 130 listed here. See the rest on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

DEPARTMENT OF THE AIR FORCE

AIR FORCE LIFE CYCLE MANAGEMENT CENTER (AFLCMC) WRIGHT-

PATTERSON AIR FORCE BASE OHIO

1 August 2025

FROM: AFLCMC/PZIBA

2275 D Street, Building 16, Room 128 Wright-Patterson AFB, OH 45433

SUBJECT: Response to Inquiries regarding FA8601-25-Q-0064, DLA Bldg 30207 Area A Furniture – Document 1

QUESTIONS

1. QUESTION: Are notches in the worksurfaces okay or are grommets required? Grommets will be placed in the HATs.

ANSWER: Yes, I can accept notches.

2. QUESTION: Spec Sheet calls out for each station “BBF Mobile with Cushion”. Confirming you mean BF Mobile with Cushion? BBF will not fit under the worksurfaces with a cushion.

ANSWER: Mobile BF is correct.

3. QUESTION: Are Metal Markerboard tiles acceptable instead of the exterior mounted marker boards?

ANSWER: Yes, as long as they are magnetic and whiteboard combination.

4. QUESTION: If the panel tiles are already tackable is an exterior mounted tackboard required?

ANSWER: No tackable panels are acceptable.

5. QUESTION: Is (1) 72” W Overhead with 2 doors acceptable V.S. (2) 36” W Overheads?

ANSWER: No, 2 please for flexibility.

6. QUESTION: In areas where there are (2) panels with frameless glass are we allowed to span a single piece across both panels?

ANSWER: No, again 2 please.

7. QUESTION: In Typical H, our wardrobe has only 1 fixed shelf, but I am able to add 3 adjustable shelves.

Is this acceptable?

ANSWER: Yes

8. QUESTION: In Typical H4.1, would any support leg be accepted for the worksurfaces? Post or dual leg?

ANSWER: Prefer an Open Leg, but as long as the space has opening – acceptable.

9. QUESTION: In Typical IT-1 / IT-2, there is no call out for amount of receptacles. Panels are asked to be powered, and you have a power strip as part of the typical. How many receptacles and in what locations would you like them?

ANSWER: The standard per the MTR, MODULAR SYSTEM PANEL, Minimum Technical Requirements, Basis of Design - HAWORTH (Compose) or Equal, Panel Mounted Components, Laminate Worksurface with Vinyl Edge, Metal Storage, Locking Storage, Taper Pulls, Computer Accessories (monitor arms, power modules, keyboard pull out, etc). 3" Thick Welded Cold-Rolled Steel Stack Panel Frame, Stack Panel Permits Stacking Modules In-Field, STC Panel Rating -20, Metal to Metal Interlocking Panel Connectors, 3" Adjustment Range on Base Levelers, Combination of Interchangeable Segmented Tiles to Include: Acoustical Fabric/Tackable/Glass/WhiteBoard/Laminate/Open Tiles, Sliding and Hinge Door Available for 81" +/- Panel Height, Power and Non-Power Panels, Power/Communication Shielded Distribution, Capable of Running Max 30 Data Cables (horizontal and vertical), Power Panels to Include 3 Duplex Receptacles, 2 Knock-Out Voice Data Port Per Cubicle, Base/Ceiling Power Input, All Connectors, Finish Trim, Hardware and Supports for a Complete Install to be included for Full Installation. Furniture Contractor to Provide Certified Electrician to Make connections from Building Power to Modular Panels. See Plan for Panel Elevation and Power Input locations.

10. QUESTION: Could you provide some clarity on the power location of each typical? Does every panel truly need to be powered.

ANSWER: No, I will mark up the typicals with power to post later today.

11. QUESTION: Are the red dots on the floor plan marking power poles for the stations? Does each station get their own dedicated power?

ANSWER: No (printer is doing that -sorry), I will post the comm pole locations later today.

12. QUESTION: In Typical E the panel the door will be attached to has to be a full height with a fabric stack for the door to connect. Is this acceptable?

ANSWER: Will accept stack frame glass instead.

13. QUESTION: In Typical E an end panel is called out in the drawing but not in the spec. Is an End panel required? If yes, how do you want it to be attached?

ANSWER: I would like a small privacy space on end, even a modesty panel. I will add details to send out.

14. QUESTION: In Typical E again, the lower storage takes up most of the room again the panels. Only one panel outlet location will be open on the side RED. Can we put other outlets on the back area GREEN to meet the required 6?

ANSWER: I will mark this up and send later today.

15. QUESTION: Can we leave the existing Reception Desk? If so, will the exterior panels be replaced? What type of material should we specify? Please provide additional details.

ANSWER: See cutsheet 05b-CTS24-RF1-F30207 DLA New Furniture-2025tp079-NotOWF-rv1.pdf for clarification on the RF1 for the Reception Desk Refacing, this also shows the finishes.

16. QUESTION: Existing signage is on the doors. If signage is removed (we assume it’s taped) if removal damages the doors, do we need to sand and stain the entire door? A simple touch-up may be noticeable.

ANSWER: As for the signage repair, yes if the removal requires a full touch up – please match existing stain.

17. QUESTION: Power Locations on all Systems Furniture Typicals.

ANSWER: See the revised plan.

18. QUESTION: Details for Typical E, sliding door and H/A end panel.

ANSWER: See the revised cutsheet.

19. QUESTION: Plan with existing fans/power poles.

ANSWER: See the revised plan.

20. QUESTION: COMM pole plan.

ANSWER: See Revised plan.

21. QUESTION: Details on Moveable Wall.

ANSWER: Remove wall and track (noted on R1).

22. QUESTION: Will there be an Image File supplied for Custom Logo’s?

ANSWER: Yes, an Image File will be supplied for Custom Logo’s at award.

23. QUESTION: Elevator Interior Dimensions.

ANSWER: Couldn’t measure it is locked down and waiting for repair but stated fits a 40x48 skid and is 7’-0” tall.

24. QUESTION: Additional qty’s for certain typicals.

ANSWER: See revised cutsheets/SOW.

25. QUESTION: Adobe stock picture referenced in original cutsheet is discontinued.

ANSWER: Yes, this has been discontinued. Use Adobe Stock 194588220. Refer to new cutsheet AWP-3 revision.

26. QUESTION: Most of this spec will be specials due to non-standard selections and elevations. Can do all of this, but would let them know that this will add cost as opposed to standards. If they don’t want specials, see questions below.

ANSWER: Specials are acceptable to meet specified requirements and standard finishes for bidding purposes, final selection to happen upon award.

27. QUESTION: Are they ok with a 7’ door? That is our standard door height. This would be implemented across the entire wall so that the horizontal line where the glass starts is at 7’.

ANSWER: 7’0” door is acceptable.

28. QUESTION: Standard whiteboards from Altos are 4’ H so they would go up to the glass and eliminate the laminate above it. Is this ok as well?

ANSWER: That is acceptable.

29. QUESTION: Frosting will have to be an aftermarket 3rd party installation. Confirm they are ok with that.

ANSWER: That is acceptable.

30. QUESTION: Arctic paint is discontinued, can do Anodized Aluminum or Platinum paint as closest available options. Please confirm with them. Link to standard finishes -https://assets.teknion.com/m/33915ac848f1f764/original/Architectural-Frame-Finishes-Sample-Card-.pdf.

ANSWER: Final selection to happen upon award.

31. QUESTION: Mercurial Walnut is non-standard Architectural walls fascia laminate. Here is link for standard options - https://d2r72yk5wmppdj.cloudfront.net/m/3556a74e095d1d00/-Laminate-Fascia---card.pdf.

ANSWER: Final selection to happen upon award.

32. QUESTION: What would be the ideal install date for this project? We know it’s phased, and such, however I was hoping for a date to plug into my notes.

ANSWER: Let’s assume an October 15th start date currently until solicitation is awarded.

33. QUESTION: Is the accordion partition between offices 212.01 & 212.02 remaining or to be removed?

ANSWER: Yes to be removed, see note on plan revision sent after walk thru.

34. QUESTION: The total qty. for CR2 cut sheet states 2, but the updated SOW qty. list states 8 for the total.

Is this a typo? ANSWER: Apologize, qty 8 is correct

35. QUESTION: Does the desk chair for the PO1 EXLL Qty. 2 need to priced out as separate Clin? There is not a cut sheet and it is not on the SOW Phase listing. ANSWER: It should be included with the PO1

CLIN

36. QUESTION: What percentage of the product is allowed to be open market items? ANSWER: No limit

37. QUESTION: Do the products need to follow the Buy American Act? ANSWER: yes

38. QUESTION: Can you make the site walk thru attendee list public ANSWER: N/A https://assets.teknion.com/m/33915ac848f1f764/original/Architectural-Frame-Finishes-Sample-Card-.pdf https://d2r72yk5wmppdj.cloudfront.net/m/3556a74e095d1d00/-Laminate-Fascia---card.pdf https://d2r72yk5wmppdj.cloudfront.net/m/3556a74e095d1d00/-Laminate-Fascia---card.pdf

39. QUESTION: For the manufacturer that was rendered in typical P01 the height adjustable table only comes in a depth of 30”. Are you ok with a 30” depth vs. the 36” that was specified? ANSWER: 36” is preferred but 30” is acceptable

40. QUESTION: For PO1 can you clarify the finishes more, it has listed wood/veneer/laminate? Hutch = wood door? Open shelving veneer backer with wood shelf? Locker all wood? Are surfaces and fronts/sides all wood, or is veneer acceptable? ANSWER: Veneer is acceptable in PO1

41. QUESTION: In PO4 is lists the finishes as laminate, is HPL required? ANSWER: Yes, HPL for all horizontal surfaces min

42. QUESTION: In PO5 is lists the finishes as laminate, is HPL required? ANSWER: Yes, HPL for all horizontal surfaces min

43. QUESTION: Typical E seems to be missing from the updated cut sheets. Question answers stated you would be sending out notes on this typical? ANSWER: I reattached the typical E updated cutsheet again

44. QUESTION: TYP F6 calls for 2 LED task lights, but only calls for one overhead. Is this a typo and you only want 1 LED task light? ANSWER: Yes, only task light under the overhead

45. QUESTION: Regarding Typicals that are placed against each other. These typicals do not have the same modularity of panels. Are we doubling up panels to keep the typical the same or being made to adjust the typical to make these fit? ANSWER: You can double that run show below, please indicate on your return plan where you doubled

46. QUESTION: I do not see a power location for TYP F7 by room 109? ANSWER: Add next to column

47. QUESTION: I do not see a power location for TYP E4 in Asset Management ANSWER: add against wall

48. QUESTION: I do not see a power location for TYP F2 in Room 208. Will it just be a top feed like the rest? ANSWER: Yes, all power whips should be ceiling feeds. Add against wall

CANDICE L. SNOW

Contracting Officer

AFLCMC/PZIBA

File details come from the government source that posted it. Updated .