Q A__3.pdf

PDF 107 KB Posted

Attached to
Landing Gear Remanufacture 3 (LGR3)
Solicitation number
FA8203-15-R-1234
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Appendix_B.pdf PDF
Section_L.pdf PDF
TEP_Workbook.xlsx XLSX spreadsheet
FA820315R1234_______0002.pdf PDF
dd1348-1A.pdf PDF
TEP_Workbook.xlsx XLSX spreadsheet
Section_L.pdf PDF
CAV_AF_Initial_Log-In_Procedures.pdf PDF
Appendix_B.pdf PDF
Section_M.pdf PDF
Manual_Instructions_for_DD_Form_1348-1A.pdf PDF
FA8203-15-R-1234_Amendment_01.pdf PDF
ppi_tool.accdb —
QA__2.pdf PDF
FA820315R1234_Section_L.pdf PDF
FA820315R1234_Appendix_B.pdf PDF
FA820315R1234_TEP_Workbook.xlsx XLSX spreadsheet
FA820315R1234_e3a_packaging.pdf PDF
FA820315R1234_kc135r_packaging.pdf PDF
FA820315R1234_cdrls.pdf PDF
FA820315R1234_TRD.pdf PDF
FA820315R1234_c130_packaging.pdf PDF
FA820315R1234.RTF RTF text file
FA820315R1234_Section_M_final.pdf PDF
FA820315R1234_kc135A_packaging.pdf PDF
FA820315R1234_packaging_instructions.pdf PDF
Q A__1.pdf PDF
TEP_Workbook.xlsx XLSX spreadsheet
TRD.pdf PDF
Section_L.pdf PDF
Appendix_B_GFM.pdf PDF
CDRLs.pdf PDF
Section_M.pdf PDF
Draft_Solicitation_FA8203-15-R-1234.pdf PDF
Show all 34

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

LGR3- Q&A #3

1. The TEP workbook appears to have circular references and incorrectly populate numbers, please correct TEP workbook.

ANSWER: The TEP workbook has been updated to correct all formulas and remover circular references.

2. It appears that the TEP Workbook has several formula errors throughout the spreadsheets. Will the government be issuing a revised TEP Workbook with corrections?

ANSWER: See Answer above.

3. Will the government consider previous work performed on similar aircrafts (not necessarily the

KC-135, E-3, or C-130) as “very relevant” if the actual work is of similar scope and magnitude to the LGR3 requirement?

ANSWER: The government will evaluate past performance as stated in Section M. It is possible to have work performed on similar aircrafts that may be construed as any of the relevancy ratings mentioned in

Section M. These will be evaluated on a case-by-case basis.

4. Will the government consider extending the proposal due date out two (2) weeks?

ANSWER: Because of the streamlined acquisition schedule, the government does not anticipate extending the proposal due date at this time.

5. Table 2 of Section L. Per TO 33B-1-1 and 33B-1-2, the FMPI and FPI should be per NAS 410 in lieu of ISO 9712. Would you please confirm that Table 2 will be changed accordingly in the next release of Section L?

ANSWER: Table 2 of Section L has been changed.

6. Appendix B Issues

a. Appendix B, C024 (E-3A Truck, P/N 65-65031-4 upgraded to -11) needs to be added to

NSN 1620-01-014-5342 (Axle, P/N 65-65038-3).

ANSWER: Yes, added to Appendix B (C024 has changed to C023 due to deletion of other ELIN).

b. Appendix B, C018 (E-3A Actuator, P/N 50-6835-1) needs to be added to NSN 1620-01- 018-4023 (Cap, P/N 90-9455).

ANSWER: Yes, added to Appendix B

c. Appendix B, E025 (KC-135R Universal Assy., P/N 458-56137-1) & E026 (KC-135R Universal Assy., P/N 458-56137-2) needs to be added to NSN 1620-01-173-0438 (Upper Universal sub-assy., P/N 458-56138-1).

ANSWER: Yes, added to Appendix B

d. Appendix B, D028 (C-130 NLG Cylinder, P/N 3303590-9) needs to be added to NSN 1620-

00-572-2605 (Bolted Collar, P/N 3303583-5).

ANSWER: Yes, added to Appendix B (D028 has changed to D027 due to deletion of other ELIN).

7. Appendix B versus TEP Issues

a. Appendix B versus TEP ELIN D018 C-130, Trunnion, (P/N 370442-1), The forward (P/N 370443-1) and Aft (P/N 370444-1) torque sub-assemblies are not listed in the Appendix B.

b. Since these are GFM parts (as it is the case for ELIN D010), the options are:

- Add the parts to the Appendix B, or

- Remove ELIN D018 from the TEP.

Note: ELIN D018 is an obsolete assembly that was replaced by ELIN D010.

ANSWER: ELIN D018 has been removed from the TEP (Please note that ELIN numbers have changed due to deletion of other ELINs).

8. TEP Issues

a. ELIN B022 (KC-135A LH Upper Side Strut) P/N 5-84011-1 is an obsolete P/N) needs to be removed from the KC-135A TEP since it is not supported by TO 4S1-56-13/4S1-56-14, not in the nomenclatures.

ANSWER: ELIN B022 has been removed from the TEP (Please note that ELIN numbers have changed due

b. ELIN C020 (C-130 RH Upper Side Strut) P/N 1913-172A-02 is an obsolete P/N) needs to be removed from the E-3A TEP since it is not support by TO 4S1-1-6-3.

ANSWER: ELIN C020 has been removed from the TEP (Please note that ELIN numbers have changed due

c. ELIN C034 (C-130 LH Upper Side Strut) P/N 1913-172A-01 is an obsolete P/N) needs to be removed from the E-3A TEP since it is not support by TO 4S1-1-6-3.

ANSWER: ELIN C034 has been removed from the TEP (Please note that ELIN numbers have changed due

File details come from the government source that posted it. Updated .