Question and Answer FA5606-21-Q-0004 updated to FA5606-22-Q-0002.pdf

PDF 129 KB Posted

Attached to
Change of Occupancy - Maintenance Service
Solicitation number
FA560621Q0004
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Attach 4 stairwell details.pdf PDF
Amendment 0001 FA560622Q00020001 SF 30 CO signed.pdf PDF
Attachment 5 - Receptacles and Dog Waste Dispenser.pdf PDF
4 Bedroom stairwell unit.jpg JPG image
400 A Basement.pdf PDF
Attach 1 stove.pdf PDF
Layout Main Floor - Geilenkirchen.pdf PDF
400 A Floor 2.pdf PDF
400 A Floor 1.pdf PDF
Layout Garage Upper Floor - Geilenkirchen.pdf PDF
3 Bedroom stairwell unit.jpg JPG image
Pricing Schedule.xls XLS spreadsheet
3 Bedroom FGO second floor.pdf PDF
FA560621Q0004 Addendum to 52.212-2.pdf PDF
3 Bedroom SENL first floor.pdf PDF
Layout Upper Floor - Geilenkirchen.pdf PDF
3 Bedroom FGO first floor.pdf PDF
4 Bedroom Com SOQ Single House first floor.pdf PDF
Layout Attic - Geilenkirchen.pdf PDF
400 B Floor 1.pdf PDF
4 Bedroom SENL second floor.pdf PDF
SOQ Single House second floor.pdf PDF
Performance Work Statement (PWS) - dated 10 May 2021-19 pages.pdf PDF
400 B Basement.pdf PDF
2 Bedroom stairwell unit.jpg JPG image
FA560621Q0004 Addendum to 52.212-1.pdf PDF
4 Bedroom CGO first floor.pdf PDF
Spangdahlem HousingArea.pdf PDF
Solicitation - FA560621Q0004 - 20 Sep 21.pdf PDF
4 Bedroom JENL second floor.pdf PDF
4 Bedroom SENL first floor.pdf PDF
3 Bedroom JENL second floor.pdf PDF
Layout Basement-Geilenkirchen.pdf PDF
Attach 2 refrigerator.pdf PDF
4 Bedroom FGO - Disabled House second floor.pdf PDF
4 Bedroom CGO second floor.pdf PDF
5 Bedroom stairwell unit combined.jpg JPG image
3 Bedroom JENL first floor.pdf PDF
4 Bedroom stairwell unit Attic.jpg JPG image
4 Bedroom FGO - Disabled House first floor.pdf PDF
SOQ Single House first floor.pdf PDF
3 Bedroom SENL second floor.pdf PDF
4 Bedroom JENL first floor.pdf PDF
4 Bedroom Com SOQ Single House second floor.pdf PDF
400 B Floor 2.pdf PDF
Show all 45

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA5606-21-Q-0004

Updated to new Fiscal year FA5606-22-Q-0002

QUESTIONS & ANSWERS:

1. QUESTION: Page 60 Solicitation and Page 17 PWS describes work according Attachment No.4 and Attachment No.5

In the Solicitation Package we cannot find these Attachments.

ANSWER: Attachments 4 and 5 will be amended into the request for quotation.

2. QUESTION: Paragraph 1.6 PWS describes the work with the Dog Bags. Can a Map/Location Plan of these Dog Bags Dispensers be provided or is this information included in Attachment No.5?

ANSWER: Attachment 5 entails a map/location plan pertaining to dispenser bags.

3. QUESTION: Paragraph 1.5.2 PWS describes Periodic Cleaning. Shall we calculate these works in the monthly Stairwell and Common Area Cleaning 0005, 1005, 2005, 3005 and 4005? Or is there a separate Position for this work?

ANSWER: There is no separate CLIN (Contract Line Item) for periodic cleaning of stairwell and common area cleaning. Periodic cleaning shall be calculated into the existing CLINs 0005, 1005, 2005, 3005 and 4005.

4. QUESTION: The Pricing Schedule PDF (Attachment 6) shows for the Interior Cleaning the CLIN 0001/0002, CLIN 1001/1002, CLIN 2001/2002, CLIN 3001/3002 and CLIN 4001/4002.

It shows 1 Total Amount the Pricing Schedule for both together 001+002.

The Solicitation split these Cleaning CLIN´s in 0001 (TMO) and 0002 (PCS).

Do we also have to split the Total amount? In which way? What means TMO and PCS?

ANSWER: Yes, the amount will be split:“PCS” – 70% and “TMO” – 30%. PCS is the acronym for Permanent Change of Station and TMO is the acronym for Transportation Management Office.

5. QUESTION: Reference PWS, paragraph 1.1 INTERIOR CLEANING. Cleaning means removal of all foreign substance and/or matter from the area/item being serviced.

Please specify if interior cleaning of all apartments is required every day from Monday through Friday?

ANSWER: No, interior cleaning of all apartments is not required every day from Monday through Friday.

Please refer to paragraph 1.19.1 of the PWS, which specifies “Designated COR shall place calls to the contractor for maintenance authorized in the contract.”

6. QUESTION: Reference PWS, paragraph 1.1.8. Window cleaning.

Please specify the approximate total area of windows and whether their cleaning is required to be performed every day.

ANSWER: Please refer to the individual floor plans provided. The window area per unit is approximately 20% of the floor area.

7. QUESTION: Reference Pricing+Schedule xls sheet, tab Interior Cleaning.

Please confirm if Item 01 Interior cleaning (2-bedroom) includes a unit annual price for daily cleaning per apartment.

Please confirm if Item 24 Interior Cleaning Hourly Wage Rate for Licensed Journeyman shall contain unit wage rate of a journeyman. Is the wage requested for estimating purposes since the same wage will be built in the price of the ELINs 01 through 18?

ANSWER: Please refer to the answer provided under question 5.

Contract Line Item 24 Interior cleaning Hourly Wage Rate for Licensed Journeyman. Please enter the unit price per hour wage rate and the estimated total amount for a licensed journeyman.

Contract Line item 0001 through 0018 addresses individual units as outlined.

8. QUESTION: PWS, paragraph 1.36. MANPOWER REPORTING

“The contractor is required to completely fill in all required date fields at http://www.ecmra.mil. “

The ECMRA System has been shut-off and migrated to sam.gov, please revise to upload the required data to the new location in SAM.gov if applicable.

ANSWER: Paragraph 1.36 of the PWS will be amended to reflect updated information.

9. QUESTION: Will a base pass be required for Geileinkirchen, as there is a unit listed within the Performance Work Statement, which is situated in Geilenkirchen.

ANSWER: This unit is within the city perimeter of Geilenkirchen and not on the NATO Air Base.

Hence, no base pass is required.

http://www.ecmra.mil/

File details come from the government source that posted it. Updated .