QA_1_-_co_signed.pdf

PDF 164 KB Posted

Attached to
Tower Maintenance
Solicitation number
FA5240-16-Q-M0111
Issued by

About this file

Request For Information

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment_0004-_MFR_-_CO_CA_Signed.pdf PDF
Amendment_0004-_SOW.pdf PDF
Pop_up_tower_manual__1.pdf PDF
Pop_up_Tower_Manual__2.pdf PDF
Amendment_0001-_MFR_-_CO_signed.pdf PDF
Amendment_0001-_SOW.pdf PDF
Amendment_0001-_Tower_MX_RFQ_-_CO_signed.pdf PDF
Tower_MX_RFQ_-_CO_signed.pdf PDF
Revised_SOW.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

29 August 2016

MEMORANDUM FOR ALL INTERESTED PARTIES

FROM: 36 CONS/LGCB

Bldg. 22026 Unit 14040

Andersen AFB, Yigo, GU 96929

SUBJECT: Responses to Questions/Requests for Information Submitted FA5240-16-Q-M111

The following questions have been submitted by interested parties. All questions and answers are included as follows:

1. Question: Should all the pop-up towers be waterproof?

Answer: Only in the down position should the towers be waterproof.

2. Question: Will the customer provide specs of the towers?

Answer: See attached manual.

3. Question: Do all towers need corrosion control?

Answer: Not all of the towers will need corrosion control. Per the SOW the only corrosion control is for structure integrity and safety as needed.

4. Question: Do all towers need to be painted with tan paint?

Answer: Towers do not need to be painted as per the SOW

5. Question: How many towers are currently operational?

Answer: Zero towers.

6. Question: Do contractors need to replace weather stripping?

Answer: Only if it effects structure integrity and safety as needed

7. Question: Will contractors be replacing and providing parts for hydraulics?

Answer: Yes, as needed.

8. Question: Will forklifts be provided by the government?

Answer: The government will provide forklifts as needed.

DEPARTMENT OF THE AIR FORCE

36TH CONTRACTING SQUADRON (PACAF)

ANDERSEN AIR FORCE BASE, GUAM

9. Question: Can you provide a copy of the owner’s manual?

10. Question: Can you provide the electrical specifications for the solar panel?

11. Question: Do you have a part number and/or specs for the pneumatic system?

12. Question: Will you be providing the new system to be installed or are we to provide the system and install as well?

Answer: Yes, you are providing the new system to install.

KELLI A. FLOYD

Contracting Officer

ATTACHEMENTS

Attachement 1- Pop Up Tower Manual

2016-09-01T13:51:22+1000
FLOYD.KELLI.ANN.1300642469

File details come from the government source that posted it. Updated .