Questions and Answers.pdf
PDF 77 KB Posted
- Attached to
- Solicitation- Demo F. 732 F. 735
- Solicitation number
- FA480021Q0022
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Demo F.732 F.735
Site Visit‐23 July 2021
Questions and Answers
1. Specification section 01 12 00 para 1.3.1 indicates asbestos present in the hot water tank in Facility 147 that is affected by this work. Is this an error?
ANSWER: Delete paragraph 1.3.1. This project does not include Facility 147.
2. Please confirm LAFB will be responsible for cut, capping and making safe electrical, water, and communication utilities for the project buildings.
ANSWER: The Contractor is responsible for cutting and capping all utilities. The locations will be identified by the Base Maintenance Shops.
3. Please confirm wire fencing with privacy fabric in pedestrian areas is required as outlined in RED in the site view pages of the RFP.
ANSWER: Yes, privacy fabric is required at least on front and sides of the area depicted by the red line.
4. Please confirm road areas will need to be excavated to a level where grasses can be established after project completion.
ANSWER: The roadway outside the red line does not have to be removed, but the roadway within must be removed.
5. Please confirm no permits other the LAFB requirements (DIG PERMITS, ECT) are necessary for this project.
ANSWER: Concur, no permits other the LAFB requirements (DIG PERMITS, ECT) are necessary for this project.
6. Please confirm no materials will need to be salvaged by the KTR for turnover back to the Govt.
ANSWER: Concur, no materials will need to be salvaged by the KTR for turnover back to the Govt.
7. Please confirm utility duct banks are required to be removed back to the cut and cap area as designated by the Government.
ANSWER: Concur, utility duct banks are required to be removed back to the cut and cap area as designated by the Government.
8. Do the transformers have PCB oil in them?
ANSWER: No, the transformers does not contain PCB oil.
9. Are the power main lines in conduit alone or incased in concrete?
ANSWER: The main power lines are incased in concrete.
10. Will we be required to disconnect and remove the power lines in the transformers?
ANSWER: Yes, the Contractor is required to disconnect the primary and secondary and remove the lines and transformer.
11. Is a bid guarantee required for this solicitation? If so, what is the amount?
CONS Answer: No bid guarantee is required for this solicitation.
File details come from the government source that posted it. Updated .