Questions_2.pdf
PDF 65 KB Posted
- Attached to
- Repair Energy Monitoring & Control Systems
- Solicitation number
- FA462618R0013
View the file
Other files
Show all 21
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
REPAIR EMCS II
FA4626-18-R-0013
Question 1: Solicitation, page 45 or 56, section L paragraph 3.1 Does the Government want contractors to provide details on the technical controls solutions they are offering, to include materials, process, and/or sequences? The current RFP only seems to request information on past experience.
Answer: Please Refer to the evaluation criteria in Section M
Question 2: Solicitation, page 43 of 56, section L paragraph 2.2 If the Government adds requirement to provide technical controls solutions, in addition to past experience, we request more page limit to cover narrative and possible riser diagram showing proposed solution.
Answer: No
Question 3: Will space be available for a jobsite trailer and a secure area to use as a material storage area?
Answer: Yes, this will be coordinated between the inspector and the awardee
Question 4: Solicitation pg. 1 section 13.A and pg 43 section 2.2 Table 2.2 Proposal organization.
Solicitation requires 1 original and 2 copies of the proposal. Table 2.2 requires one original and THREE copies. Please clarify.
Answer: We will need 3 copies, Page 1 section 13.A was an administrative error and will be corrected in a forthcoming amendment.
Question 5: Solicitation pg 1 section 13.A and pg 43 section 2.2 Organization/Number of copies/page limits. Section 2.2 requires a CD but the solicitation on page 1 does not. Please clarify.
Answer: Please submit the original, the copies and a CD
Question 6: Section 2.2.1 pg. 43 Page Limitation Are cover letters not included in the page limitation?
Answer: Yes
Question 7: Solicitation, Para 4.1, page 45 of 56 discusses providing past performance information (PPI) contained in Attachment 8 format for offeror and significant subcontractor. Please confirm offerors are not to provide more than 10 total PPI’s combined for offeror and subcontractor
Answer: Correct
Question 8: Solicitation, Para 4.1, page 45 of 56 Please confirm the Gov’t wants offerors to include a copy of the PPI sent to project contacts for review (with no ratings) as an attachment to Volume II. By including a copy of the PPI’s, the contracting officer will be able to attach various PPI’s received via email, with the correct offeror proposal. If PPI’s are included as an attachment, please confirm the forms are not included in the page count for Volume II.
Answer: Do not send blank PPI’s, Please reference table 2.2 in Section L
Question 9: Solicitation, Para 4.1, page 45 of 56 Please confirm consent letters are not included in the page count for Volume II.
Answer: Correct
Question 10: Solicitation, Para 4.3, page 46 of 56 Please confirm the Government wants narrative write‐ ups on 10 relevant example recent projects for the offeror, and another 10 projects from significant subcontractors, in addition to the PPI’s.
Answer: No more than 10
Question 11: Solicitation, Para 4.3, page 46 of 56 would the Government please expand the page count of Volume II to a maximum of 35 page, to cover the relevant example recent projects for the offeror, and significant subcontractors?
Answer: No
File details come from the government source that posted it.