Attachment 6 Questions and Answers.pdf
PDF 186 KB Posted
- Solicitation number
- FA4613241025
About this file
This document is a set of Questions and Answers related to a federal solicitation for Furniture, Fixtures and Equipment (FFE) for a Weapons Generation Facility (WGF) at F.E. Warren AFB.
The key details are:
- The solicitation number is FA461324Q1025 for the "WGF FFE" requirement.
- The Government is seeking multiple pieces of industrial furniture and appliances for the new WGF facility. The contractor must design, deliver and install the FFE per the Statement of Work.
- The contract will be a Firm Fixed Price type. The contractor must submit a design, schedule and work plan with their quote.
- Quotes are due by July 22, 2024. A site visit is scheduled for July 11, 2024.
- This is a Total Small Business Set-Aside under NAICS code 337127 (Institutional Furniture Manufacturing).
- The Government intends to award the contract to the lowest priced, technically acceptable offeror.
View the file
Other files
Show all 14
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers
Solicitation Number #
FA461324Q1025
Question # Question/Comment/Clarification Government Response
1)
Will there be any drawings provided, either in PDF or otherwise? Yes, we can provide drawings via DoD Safe if requested by the vendor and only after receiving an executed copy of Attachment 7 - MFR CUI Receipt
2)
Regarding SOW Section 2.6.5. Adjustable Rolling Shelving System (D8) - will there be a drawing, or more specific details provided for this item? What type of storage is required?
Supply or file? Is there a preferred number of shelves per unit or total lineal feet of storage desired?
An example can be found here:
https://asagroup.org/product_solutions/compact-shelving-moveable-aisle-racks-rolling-storage-shelves-on-tracks/. Storage will be for supplies such as tools, equipment, technical manuals, etc.
The unit would like 4 of the moveable sections each with three vertical sections of 4 shelves each. As displayed in the first image of the above referenced link.
3)
In the SAM Description/Solicitation notes, it states, “The contractor must submit a DESIGN/SCHEDULE/WORK PLAN detailing delivery/installation ensuring ALL requirements are met IAW the SOW and completed within 120 days after contract award or by 2 December 2024, whichever is later." Is this statement to be interpreted that a Master Schedule including a DESIGN/SCHEDULE/WORK PLAN detailing delivery/installation must be completed within 120 days of contract award or that the entire project including all design, procurement and installation must be completed within 120 days of contract award?
All actions must be completed within 120 days after contract award.
https://asagroup.org/product_solutions/compact-shelving-moveable-aisle-racks-rolling-storage-shelves-on-tracks/ https://asagroup.org/product_solutions/compact-shelving-moveable-aisle-racks-rolling-storage-shelves-on-tracks/ https://asagroup.org/product_solutions/compact-shelving-moveable-aisle-racks-rolling-storage-shelves-on-tracks/
4)
Section 3.3.13 of the SOW states “Design service shall include an initial complete design with up to two additional minor revisions prior to final approval.” What are the requirements for the design timeframe? For example, how many days does the contractor get to complete the design and revisions, and how many days will the government require for review and comment? Will you require on-site design meetings?
The final design must be submitted with the quote.
Any design revisions/changes will be discussed after contract award during the kick-off meeting. As long as the project is completed within 120 days, the timeline for design revisions is at the behest of the vendor.
5)
Section 3.5.1 of the SOW states, “Contractor shall provide, or have capability of obtaining support services to include removal and warehousing of the proposed furniture and demountable walls.” Can you identify what furniture and walls will be removed and stored?
Additionally, we need to know where these items to be removed are currently located at.
No furniture or demountable walls are projected to be removed and stored. This is a new building and does not have any current furniture in it that must be removed.
6)
Will furniture or other products we are responsible for removing need to be disposed of? Or is everything we are removing slated for reuse in the new facility?
This request is for an unfurnished building and no furniture is slated for removal/disposal.
7)
When will the building be construction complete and ready for the FFE Contractor?
Anticipated completion of the project is 31 August 2024 and would be ready for the FFE Contractor 1 September. Dates are subject to change based upon project delays.
8)
Regarding the Non-Manufacture Rule – it isn’t possible to get small business manufacturers for the majority of the products being requested.
Will you be waiving that rule?
The non-manufacturing rule will not be waived.
Based upon market research, there are small business manufacturers available.
9)
Regarding SOW Section 2.6.5. Adjustable Rolling Shelving System (D8) – based upon the site visit, there appears to be some confusion regarding the type of shelving needed for this space. Please confirm if the intention for this unit is to be a high density system on a floor track or if you are looking for a mobile wire shelving system.
The intent for the Adjustable Rolling Shelving System (D8) is a high-density storage system on a floor track. This item will be used to store supplies such as tools, equipment, and technical manuals.
10) Can overhead bins come with hinge doors vs sliding doors?
Yes, this is acceptable and Statement of Work will be updated to reflect.
11) Can overhead bins come with metal back vs wooden back?
Yes, this is acceptable and Statement of Work will be updated to reflect.
12)
Can Item D6 be 36” W? No, the item needs to be in accordance with Statement of Work.
13) May we request the .dwg/AutoCAD Files along with the Furniture Space Plan?
See question #1.
14) May we request an extension to Monday, July 29th?
An amendment will be posted confirming the date that quotes are due.
15)
Can D2 Vertical Storage Tower be 23 ½” W x 23 ½” D?
Statement of Work will be updated to state “approximate dimensions are defined as fitting within the design space allocated while maximizing functionality for the user.”
16)
Line 627 | 2.21.5 Wall Lockers: Could you please confirm if only one (1) unit that is 3 Wide/2 tier for a total of six (6) lockers is required here?
Yes, only one unit is required.
17)
Line 731 | 2.26.7 Work Surface with Storage 2':
It seems like there might be an error in the dimensions provided. Should this be 72 x 24 or 66 x 24 instead? Could you please clarify the correct dimensions?
The dimensions for “Work Surface with Storage 2’” is 24”W x 24”D x 60”H.
This item is intended to pair side-by-side with 2.26.6, “Work Surface with Storage”.
18)
Line 773 | 2.29.1 (9 ea) Training Tables: Could you clarify if these training tables should be simple folding tables or flip nest training tables?
The description suggests flip nest tables, but it mentions folding legs.
The intent is for flip nesting tables.
19)
Line 860 | 2.32.1 Large Conference Table (T1): Can you clarify if power modules are needed in these tables? If so, what specifications are required for the power modules?
No power modules are required for the “Large Conference Table”.
20)
Line 946 | 2.35.6 Double Tier Locker: Could you please confirm the total quantity of double-tier lockers needed?
Only one locker is required as described in 2.35.6.
21)
Can vendors store items in the WGF as they come in, or are they solely responsible for storage?
There will be available space within the facility for storage; however, the contractor is still liable/ responsible for storage.
22)
Does the PM need to be on site during the installation or can they be virtual?
IAW the SOW the representative should have a physical presence during any delivery and throughout installation unless agreed to by the GPM.
23)
Are design services required to price out? Yes. Design services are required to ensure furniture/ equipment in each room are fitting within the space allocated while maximizing functionality for the user.
24)
If no one can respond, what will happen to the project?
Based upon market research, we are expecting response from vendor that are fully capable of supplying all items.
25)
Will items be anchored to the ground? Items will not be anchored to the ground.
26)
How many displays are required per console? There are no displays. This is not an electronic display; this is a storage area.
27)
What is the number/ size of the technologies being integrated into the support console base?
There are no technologies associated with this item.
28)
Are there any desktop technologies/ accessories required for the support consoles?
No there are not.
29)
Does the fire team 2 room require a console for their operations? If so, is there any technology integration required?
No, we are only requesting administrative desk.
30) Can you confirm the quantity for D3? The correct quantity for D3 is 9.
31) Can you confirm quantity of T6 with and without risers?
The correct quantity for T6 both with and without risers is 17.
32) Can you confirm if S6-A and S6-B are needed? S6-A and S6-B are not identified on the current SOW. These were vertical storage carousels that are no longer desired.
33) Can you confirm the quantity of S1? S1 was split into two different types of lockable storage cabinets. 10ea without louvered doors and 5ea with louvered doors.
File details come from the government source that posted it. Updated .