Amendment 02 - Questions and Answers.pdf

PDF 717 KB Posted

Attached to
49th TES SCIF Furniture Federal contract opportunity
Solicitation number
FA460825QC002
Issued by
Department of the Air Force Global Strike Command

About this file

This document is an Amendment 02 containing questions and answers related to Solicitation FA460825QC002 for 49th TES SCIF Furniture. The solicitation is a combined synopsis/solicitation for commercial items for the replacement of furniture in three rooms at Barksdale Air Force Base. Key details include:

The solicitation is a total small business set-aside with a NAICS code of 337214 and a 1,100 employee size standard. It includes furniture requirements such as consoles, desks, conference tables, and printer credenzas with specific features like power/data/IT connections and CPU housing. A site visit is scheduled for November 1, 2024, and quotes are due by November 8, 2024. The government reserves the right to re-evaluate quotes and issue awards on a "some, none, or all" basis. Funding may not be available for the full contract value. The contracting office is the 2nd Contracting Squadron (2 CONS) at Barksdale Air Force Base.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to 49th TES SCIF Furniture, newest first.
File Type Posted
Amendment 05 - Questions and Answers.pdf PDF
Attachment 2 - Statement Of Objectives (SOO).pdf PDF
Attachment 3 - Drawings.pdf PDF
Amendment 03 - Extension_ Questions and Answer.pdf PDF
Amendment 01 - 25QC002.pdf PDF
Attachment 4 - Images.pdf PDF
Attachment 2 - Statement of Work Ver. 2.pdf PDF
Attachment 2 - Statement of Work.pdf PDF
Attachment 3 - Equipment List.pdf PDF
Attachment 1 - Provisions and Clauses.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

DEPARTMENT OF THE AIR FORCE

2D CONTRACTING SQUADRON (AFGSC)

BARKSDALE AIR FORCE BASE LOUISIANA

PERSONAL DATA

PRIVACY ACT OF 1974

(5 U.S.C. 552A)

12 November 2024

MEMORANDUM FOR OFFERORS/BIDDERS/VENDORS

FROM: 2 CONS/ PKP

801 Kenney Avenue, Building 4400, Suite 2300 Barksdale Air Force Base, Louisiana 71110

SUBJECT: Amendment 02, Solicitation FA460825QC002, 49th TES SCIF Furniture

1. The purpose of issuing Amendment 02 is to provide the government’s answers to the questions submitted in accordance with (IAW) the timeline identified in the SAM.gov posting.

2. The questions and answers are listed below. Please be advised, the answers are in bold.

Question 1: You are specifying 30” deep consoles. Is this a nominal dimension?

Answer 1: No, this is not a nominal dimension. This is what will adequately fit the plethora of items on each desk.

Question 2: Is the following statement accurate? “The Government reserves the right to re-evaluate quotes by unit price per item and issue an award on a SOME, NONE, or ALL basis for each individual item needed."

Answer 2: Yes.

Question 3: Is this a BRAND NAME or EQUAL request for all items?

Answer 3: Yes.

Question 4: Please confirm that the task seating is required to be purchased through the DAF Mandatory Use Seating II BPA that expires in December 11, 2024?

Answer 4: No. A revised statement of work has been uploaded to the SAM.gov post.

Question 5: Is the construction of the building on schedule and the alarm & furniture installation is still expected to be December 2024?

Answer 5: The current contract ends on 4 December, pending any outstanding modifications. Alarm and furniture installation is not yet scheduled.

BARKSDALE AIR FORCE BASE LOUISIANA

PERSONAL DATA

PRIVACY ACT OF 1974

(5 U.S.C. 552A)

Question 6: Can you provide any additional salient characteristics for the furniture

Answer 6: a. Power: console power / grommet power (2x outlets/USB/CAT6)

b. Desk: Ability to house 6 CPUs (largest PC size will be D = 15.5″ x W = 7.5″ x H = 14.5″

[preferably off the floor so to not interfere with the user’s feet])

c. Desk: Cable management

d. Desk: Dual monitor mounting arms

e. Conf Table: power/data grommets

f. Straight desks: no storage

g. Printer credenza: w/min 6 pass thru grommets and storage

Question 7: We have all of the products that are you looking for except for the orange mesh back chair.

We have a task chair that has a mesh back, but it is only black. If that would be an option I could get a bid together for you.

Answer 7: Orange is the preferred color to match existing chairs, however, black will be considered.

Question 8: Is there a storage location for the furniture prior to the installation?

Answer 8: Not currently. Furniture will need to be installed upon delivery.

Question 9: Please confirm what type of power/data/IT connections are required in the table top and how many per table. (example - # of HDMI jacks)

Answer 9: On the tabletop specifically, there will be 5 power cords (2 monitors, 2 phones, 1 KVM), two display port cords that will run from monitor to KVM, 6 display port chords that run from PC (under desk) to the KVM, 2 LC Fiber lines for phones

Question 10: Please confirm that the cooling requirement listed in the scope is no longer required on the desk since the desk will be a freestanding desk in all applications except the 1 run in Room 1.

Answer 10: Correct. CPUs will be cooled by the surrounding air flow as they will not be in a solid enclosure. If the PCs are in a full enclosure, I would say fans are a requirement to keep them cool.

However, if the PCs are in open enclosures, such as a basket of sorts, that would not require additional cooling (example: https://inracks.com/control-room-furniture/summit-edge-console/)

Question 11: Due to the amount of pc/thin clients please advise on the size of the cpu.

Answer 11: Size of pc’s will vary, largest PC size will be D = 15.5″ x W = 7.5″ x H = 14.5″, but can be changed if too large.

BARKSDALE AIR FORCE BASE LOUISIANA

PERSONAL DATA

PRIVACY ACT OF 1974

(5 U.S.C. 552A)

Question 12: Please confirm if the CPU have to be off the ground via a CPU holder, etc.

Answer 12: Yes, off the ground to avoid interfering with the user’s feet while sitting at the desk.

Question 13: Confirm the run of desk in Room 1 in the center of the room do require a furniture system power to supply it w/ the ability to handle 6/7 computers per station.

Answer 13: Yes, the 3 desks are “floating” in the room and power will come from the back of the room. Furniture will accommodate 6-7 PC, multiple scanners, monitors, phones, etc.

3. In the event there are questions regarding Amendment 02 on Solicitation FA460825QC002, please contact A1C Victor Blinov by telephone at (318) 456-1531 or through email at victor.blinov@us.af.mil

RONNIE L. BUSHUE, GS-13, DAF

Contracting Officer

2024-11-12T15:55:54-0600
BUSHUE.RONNIE.LEE.1088676021

File details come from the government source that posted it. Updated .