Response to Question 2.docx
DOCX document 15 KB Posted
- Attached to
- Design and Construct an 14, 025 SF NAF Child Development Center (CDC) at Barksdale AFB, Louisiana
- Solicitation number
- FA4608-09-R-0027
View the file
Other files
Show 40 more
Latest 50 of 110 listed here. See the rest on GovTribe.
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1) Through-out Section 01 10 10 - Design Requirements for Large Child Development Center, there is references to Appendix “A” which is included in the Request For Proposal.
We have not found an Appendix “A” included in the RFP. Please issue Appendix “A”, if this is to be a part of the specification. If this is not a part of the specification, please so state.
· Appendix to Child Development Center BAFB is attached per amendment 0002.
2) I do not see a Booklet Section 2, 6, or 8 in the attachment of the latest changes, dated 8/28/09 to the above referenced RFP. Will those be forthcoming under another amendment?
· Section 2, Appendix to Child Development Center BAFB, is incorporated per amendment 0002 of the solicitation. Section 6 are the drawings that were provided on the CD and posted onto FBO and section 8 is not a part of this solicitation; therefore, it will not be provided.
3) The documents (project manual/specification) make reference in Section 3 – Sustainable Design to achieving a Silver Certification level through USGBC. Specifically it states that the D/B must use “the current accepted USGBC rating system”. As such, it is important to find out what is the intention of this requirement. The written documents are dated 05/28/2009 and the drawings are dated June 24, 2009. Both of these dates imply that LEED NC V2.2 was the current rating system at that time.
· The project is to be LEED Silver certifiable, not Certified.
However, currently projects can no longer be registered under NC V2.2. At the end of June, LEED NC V2.2 was retired. The current rating system is LEED 2009 or V3.
· Use version 3. The intent is current system at time of bid and award.
4) Does the Offeror fill out Section B of the Past/Present Evaluation Questionnaire in Attachment 7?
· Section B is to be completed by Past/Present Performance Evaluation respondents.
5) The Optional MultiPurpose Building (shown on Sheet A1.01): Is this an Alternate price or an future expansion?
· The multipurpose building is to be considered a bid option as per amendment 0002.
6) Does the Offeror provide the Playground Equipment?
· Yes
7) Is a Landscaping/Irrigation plan to be submitted?
· Landscaping Plan – Yes. Irrigation Plan – No, an irrigation system is not to be provided and any references to such are hereby deleted.
8) What sections are to be included with the Price proposal?
· Reference pg 34, Section L, Paragraph C, Part I of the Solicitation.
9) The State of Costs listed on the Index Page of Amendment 1 Section 8 is not included in the 1010. Will this be provided?
· The statement of costs is not a part of this solicitation; therefore, it will not be provided.
10) The RFP includes both a "Standard" Plan and a Plan prepared by Morgan, Hill, Sutton & Mitchell (an architectural firm). They are markedly different. Which plan should we use for additional design and cost. The RFP notes that no deviations are allowed from the Air Force Standard. Please clarify.
· The “Standard Plan” is an idealized plan and is provided as insight and aid into Design Philosophy only.
11) Proposal Preparation Instructions. Part II (pages 34 through 37), if we are reading the requirements correctly, is comprised of questionnaires for the offeror (only). Will your evaluation consider only the contractor or will it include the design team? Should we include information about the design firms that comprise the design-build team? If so, should we use the same format (questionnaire) that we use for the construction firm?
· Our evaluation will primarily focus on the prime contractor’s ability to show recent and relevant past performance of a design/build construction project of a similar magnitude.
12) The project drawings show an Optional Multi-Purpose room. There is not a blank on the bid form for an Option. Advise how you intend for this to be included in the bid price.
· The multipurpose building is to be considered a bid option as per amendment 0002.
File details come from the government source that posted it. Updated .