Responses_to_Industry_Questions.pdf

PDF 29 KB Posted

Attached to
AFICA Initial Flight Training (IFT) Federal contract opportunity
Solicitation number
FA3002-15-R-IFT
Issued by
Department of the Air Force Materiel Command Installation and Mission Support Center Installation Contracting Agency

About this file

These are responses to questions. More responses to other questions will be posted at a later date before capability statements are due.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to AFICA Initial Flight Training (IFT), newest first.
File Type Posted
Attachment_2_-_Section_L_(Revised)_-_22_Jun_16.pdf PDF
Questions_and_Responses_to_the_Request_For_Proposals_-_24_-_26.pdf PDF
FA3002-16-R-0004-0003.pdf PDF
Attachment_1_-_IFT_PWS_(Revised_14_Jun_16).pdf PDF
Attachment_4_-_Pricing_Model_(Revised_20_June_16).xlsx XLSX spreadsheet
Questions_and_Responses_to_the_Request_For_Proposals_-_Supplement_to_Q1.pdf PDF
FA3002-16-R-0004-0002.pdf PDF
Attachment_2_-_Section_L_(Revised)_-_2_June_16.pdf PDF
Attachment_9_-_Past_Performance_Information_Sheet_(revised)_-_2_June_16.pdf PDF
ppi_tool_1.accdb —
Questions_and_Responses_to_the_Request_For_Proposals_-_17_-_20.pdf PDF
Questions_and_Responses_to_the_Request_For_Proposals_-_2_-_16.pdf PDF
Attachment_2_-_Section_L_(Revised)_-_10_May_16.pdf PDF
FA3002-16-R-0004-01.pdf PDF
Questions_and_Responses_to_the_Request_For_Proposals_-_1.pdf PDF
IFT_Pilot_Syllabus.pdf PDF
IFT_Combat_Systems_Officer_Syllabus.pdf PDF
IFT_RPA_Syllabus.pdf PDF
IFT_IMS_Syllabus.docx DOCX document
Attachment_8_-_Subcontractor_Consent_Letter.pdf PDF
Attachment_6_-_EZSource_Instructions_for_PPI.pdf PDF
Attachment_3_-_Section_M.pdf PDF
Attachment_10_-_PPQ.pdf PDF
Attachment_7_-_Client_Authorization_Letter.pdf PDF
Attachment_2_-_Section_L.pdf PDF
Attachment_12_-_Proposal_Incorporation_Memorandum.pdf PDF
Attachment_5_-_Subcontracting_Plan_Checklist.pdf PDF
Attachment_4_-_Pricing_Model.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_1_-_IFT_PWS.pdf PDF
IFT_Request_for_Proposals_-_FA3002-16-R-0004.pdf PDF
Questions_and_Responses_to_Draft_RFP_-_68-106.pdf PDF
Questions_and_Responses_to_Draft_RFP_-_Q's_27-_67_Final.pdf PDF
Responses_to_Question_for_IFT_Draft_RFP.pdf PDF
IFT_Section_M_15Oct_15_DRAFT.docx DOCX document
IFS_Section_L_15_Oct_15_DRAFT.docx DOCX document
IFT_Price_Model_15_Oct_15_DRAFT.xlsx XLSX spreadsheet
Draft_PWS_Revision_2_Sep_15_(1).docx DOCX document
8_Oct_15_Question_and_Answer.docx DOCX document
3_Sep_15_Question_and_Answer.docx DOCX document
Responses_to_IFT_Questions_10_June_15.docx DOCX document
Submitted_Questions_and_Responses_from_IFT_Industry_Day.pdf PDF
IFT_Industry_Day_Minutes_-_Final.pdf PDF
Industry_Day_List_of_Attendees.pdf PDF
Industry_Day_Slides.pdf PDF
Industry_Day_FBO.pdf PDF
Additional_Responses_to_Industry_Questions.pdf PDF
Question_Form.doc DOC document
Industry_Day_FBO.pdf PDF
IFT_RFI.docx DOCX document
Draft_PWS_Revision_4_Dec_14.docx DOCX document
Show all 50

AFICA Initial Flight Training (IFT) has more files on GovTribe.

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Initial Flight Training (IFT) RFI Questions and Responses FA3002-15-R-IFT

Question 1: Does the 15 page restriction include the Business Info requested in Part 1, or do we have 15 pages to answer the 14 questions in Part II?

Answer 1: Both the business information and responses to questions are restricted to the 15 page limit.

Question 2: How are these services currently being performed under a contract or by the Government?

Answer 2: These services are currently being performed under contract FA3002-06-D-0011. The current contract is labeled Initial Flight Screening (IFS) and is performed at the contractor’s facility at Pueblo, Colorado.

Question 3: Who is the current contractor?

Answer 3: DOSS Aviation is the current contractor.

Question 4: When does the current contract expire?

Answer 4: The current contract expires on 30 Sept 2016.

Question 5: What is the current contract value?

Answer 5: The contract award amount was $178,218,942.

Question 6: What is the anticipated RFP release date?

Answer 6: The Government currently does not have an anticipated release date.

Question 7: Would it be possible to base IFT from a military base?

Answer 7: IAW the draft PWS paragraph 1.2.13.1, “the Contractor shall furnish everything needed to perform this contract”.

Question 8: Please confirm that this is an open bid and that the award can be made to any bidder at any location.

Answer 8: RFI FA3002-15-R-IFT states under the purpose section that one of the reasons market research is being conducted is to determine (b) potential training locations. Additionally in the description section under location, the RFI states "The training will be conducted at location(s) determined by the contractor." Note: the proposed location(s) would have to meet the stated requirements in the PWS and the RFP.

File details come from the government source that posted it. Updated .