FA3002-14-R-0012_RFP_QA_17_Nov_14_Final.pdf
PDF 131 KB Posted
- Solicitation number
- FA3002-14-R-0012
View the file
Other files
Show all 38
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
17 November 2014
SUBJECT: Questions for Survival, Evasion, Resistance, and Escape (SERE) and Evasion and
Conduct After Capture (ECAC) Instruction and Support, Solicitation Number: FA3002-14-R-
Background: In reference to previously submitted question answered in QA 12 November 2014, number 1.a. as follows: “1. RFP, P75, Para L.3.2.5.1. states: “Demonstrate an approach that ensures instructors assigned to this contact complete a recognized academic instructor course listed in the AETCI 36-2604 Section 2.2, IAW PWS 5.7.” The AETCI reference, listed in
Appendix E, refers exclusively to USAF instructor courses as well as Lear Siegler and SERE
Solutions Inc., Instructor Development Program. The latter of, of course, is the incumbent’s course.
Questions:
a. May other military services’ Instructor Training Courses be used in lieu of those listed in
Appendix E such as: The Army Basic Instructor Course, The Navy Instructor Training Course, the Joint Resistance Training Instructor Course, or other DoD approved Instructor Training
Courses?
Ans: Yes, if these courses meet AETC instructional requirements and are approved by
AETC/A3V (AETCI36-2604, Para 2.2.2).”
1. A clarification was requested for this question which specifically stated “we want to ensure that Joint and other services’ equivalent Instructor Training Courses meet the requirement in
PWS 5.7.”
Ans: For the purposes of evaluating proposals, only the approved courses on the list provided in Appendix E of the PWS IAW AETCI 36-2604 and are acceptable.
2. Additionally, to clarify a question answered in QA 14 November 2014 number 2 which stated there is a “dead link” to the approved course list from AETCI , the list of approved courses provided in Appendix E of the PWS is the list referenced in AETCI 36.2604. Therefore, access to the “dead link” in the AETCI is not required.
File details come from the government source that posted it. Updated .