Questions and answers as of 23 Nov 10.pdf
PDF 17 KB Posted
- Attached to
- Flooring Installation and Replacement IDIQ
- Solicitation number
- FA2521-10-R-1002
View the file
Other files
Show all 12
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
FA2521-10-R-1002, Flooring IDIQ
Questions with Answers
As of 23 Nov 10
1. “Proposal price items: Are the sum of price items 000101 through 000124 to be entered onto price line item 0001 for the 1 lump sum unit price? Then is this the same respectively for the 1, 2, 3, and 4 option year items followed by the respectively prefixed 101 through 124 items?”
Answer: Input unit price for each SubCLIN to include all option years.
2. “Proposal: Will any bonds be required for this effort? Bid Bond? Will bonds be required for task orders?”
Answer: Bonding is not required for a commodities contract.
3. Proposal: “Which address should the proposal be delivered to? The issue address in box 9 of the 1449, or the delivery address in box 15?”
Answer: Deliver proposal to address in Block 9 of the SF1449.
3. “Technical: In the statement of work section 1.8 it states the material is to be delivered to the site. Section 2 of the statement of works there will be no storage facilities. Will delivery of materials and storage be allowed at the site per task order? If material has to be handled from delivery, stored off site then handled into job may reflect a different unit cost then FOB deliveries to the work site.”
Answer: Materials are brought out per job. No storage on Patrick AFB.
4. “Technical: Will you provide an interior design building standard finish schedule and match the selections to the relevant unit costs? For example sub items 112 through 115 list four carpet types, but not which counts or weights are intended for which type. Will the VCT be selected from a standard range of types and colors or will there be special accents?”
Answer: Yes, the VCT will be selected from a standard range of types and colors.
5. “Technical: Does the unit cost for VCT reflect removal of documented non hazardous material only? Section 1.4 of the statement of work it states to consider all VCT removal as hazardous and the existing hazardous material will be removed under a separate contract. Will these areas be identified in the task order procurement, or to be tested when observed to be suspect?”
Answer: Testing will be accomplished, per task order, to determine if VCT is hazardous material. If hazardous the remove of the VCT shall be accomplish under a separate contract.
6. “Proposal Technical: Sub item 107 states remove standard furniture based on 570 square yards. Does furniture include modular office furniture which requires assembly and electrical connections? Will there be on site temporary storage for furniture or will it require moving and offsite storage?”
Answer: Furniture moving is done on site during job. Regular Furniture is to be moved around while work is done and Systems is done by a lift that is why there is different clins one for regular furniture and one for systems.
7. “Proposal Technical: Sub item 108 states move lift systems furniture in a 2500 square yard area. What is lift system furniture and how many per square yard? Also does this require offsite storage as mentioned in item 6?”
Answer: Lift system furniture is in accordance with Statement of Work, Para 1.9.3.5.
The estimated yearly square yard is the 2500 SY as stated in the SubCLIN X00108.
8. “Proposal Technical: Sub item 120 describes non duty hours and a unit of 16 per hour. Are we to include in this sub unit reimburse the AF for inspector or government maintenance worker for non duty hours? Is the intent to include 16 hours of estimated crew rate for non duty hours and the cost differential? Please clarify”
Answer: SubCLIN X00120 is asking for the labor rate for other than normal duty hours in accordance with Statement of Work, Para 3.2.
9. “Will there be a formal walk through scheduled at any point? If not, can a walk though be scheduled individually? “
Answer: Formal site visit will not be scheduled. All delivery orders issued under this contract will have a site visit prior to submitting proposal in accordance with the terms and conditions of the contract.
10. “On some of the line items, CLIN 000112 for example, it says Type I Carpet Tiles. Other line items mention Type II with pad, etc. Is there a document the references these carpet "types" with the applicable specs? I have read all of the attachments and cannot seem to find it.”
Answer: Type 1 is for carpet tiles and Type 2 is for rolled carpet.
11. “After close inspection of the contract, the line items listed and the SOW do not reflect the same information. The line items only mention a 4” and 6” rubber base. The SOW is calling for wall base in wood, ceramic and rubber. Are you going to add line items to include the wood and ceramic baseboards? If so, in what quality and quantity?”
Answer: AFSPCH 32-1004, Attachment 2, spells out what the base should be for each type of facility. More often than not there is wood existing and it should be reused. There is no need to replace. In some situations the wall base may need to be wood but most of the time it will be rubber/vinyl.
12. “Following suit, the SOW is asking for wood, ceramic and rubber transitions. Currently, the only available line item is for a rubber transition. Are you going to add line items to reflect the wood and ceramic transitions? If so, in what quality and quantity?”
Answer: Amendment will be issued to remove ceramic. Wood base will be reused.
13. “If you add a line item for wood wall base and transitions, what wood species, color and finish will be specified?”
Answer: See answer to question 12.
14. “If you add a line item for ceramic base, will you require bull nose or will a cut tile (6x12) be acceptable.”
Answer: See answer to question 12.
15. “Appendix A definitions states 45th Space Wing Facilities. Please clarify if, for the purpose of this contract, this means only Patrick AFB or is it to include all 45th Space Wing Facilities?”
Answer: This contract is only for Patrick Air Force Base.
16. “SOW - Page 12 section 1.9.3.5 item ‘G’ door trimming – if included needs a line item to shave the wooden doors only. There is no way for a contractor to cut metal or glass doors.
Please clarify what you expect?”
Answer: Amendment will be issued to remove this from the Statement of Work.
17. “Looking through the specs on this project, I noticed that we are required to submit Sections C - I. I cannot locate Section C or D in these specs. Please advise?”
Answer: Section C or D is not applicable to this solicitation.
Filename: Questions and answers as of 23 Nov 10 Directory: C:\Users\speedc\Documents Template: C:\Users\speedc\AppData\Roaming\Microsoft\Templates\Normal.dotm Title:
Subject:
Author: adairlin Keywords:
Comments:
Creation Date: 11/23/2010 11:13:00 AM Change Number: 3 Last Saved On: 11/23/2010 2:24:00 PM Last Saved By: speedc Total Editing Time: 0 Minutes Last Printed On: 11/23/2010 2:26:00 PM As of Last Complete Printing Number of Pages: 3 Number of Words: 972 (approx.)
Number of Characters: 5,546 (approx.)
File details come from the government source that posted it. Updated .