Solicitation_Q A_22_May_13.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
Cable TV and Internet service BPA on Peterson AFB
Solicitation number
FA2517-13-T-6016
Issued by

About this file

Questions Responses for Solicitation

View the file

Other files

File Type Posted
Amendment_0002.docx DOCX document
Solicitation_Q A_23_May_13.docx DOCX document
Amendment_0001.docx DOCX document
Blanket_Purchase_Agreement_23_May_13.pdf PDF
252.209-7999_Fill_In.pdf PDF
Solicitation_Q A_22_May_13.pdf PDF
Combo-Cable_TV.pdf PDF
BPA_Terms_and_Conditions.pdf PDF
CATV_BPA_2013_20May13.pdf PDF
Blanket_Purchase_Agreement_23_May_13.docx DOCX document
Combo-Cable_TV.docx DOCX document
BPA_Terms_and_Conditions.docx DOCX document
252.209-7999_Fill_In.docx DOCX document
CATV_BPA_2013_20May13.docx DOCX document
Show all 14

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA2517-13-T-6016 Cable TV and High Speed Internet at Peterson AFB 22 May 2013 Questions and Answers #1 BPA Terms and Conditions

1. The solicitation calls for an effective period of five years. The question is does the military expect the pricing to remain flat for a five year period?

Answer: Contractor's should propose prices that reflect market conditions. The Contracting Officer shall determine if the prices are fair and reasonable.

2. Alternatively, is there a mechanism to handle price changes due to the costs associated with the programmers charging their subscription fees?

Answer: Yes. The blanket purchase agreement administration is designed with an automatic annual review of prices and terms and conditions. Any changes shall be in the form of a bi-lateral modification.

3. What is the mechanism if price changes can be accommodates over the five year period?

Answer: All changes will be made through the Government Contracting Office via a bi-lateral modification.

Purchase Limitation

4. Is it correct to state that an authorization letter (from whom?) will identify each individual purchase limitation (whatever that means). The maximum total amount of this BPA is $100.000. The resulting question is the total aggregate amount of the BPA $100,000 for the entire five year period (ie. $20,000 per year) for all users or is this the maximum allowed for each authorized entity – meaning each and every authorized entity will have a maximum of $100,000 for the five year period?

Answer: Maximum total amount of the entire 5 years is $100,000.00. Each customer can spend no more than $2,500.00 on each BPA call.

5. Individuals authorized to purchase under the BPA. What does this mean? “A call SHALL NOT EXCEED the call limitations without prior approval of the Contracting officer”.

Answer: A list of authorized callers will be identified at contract award. These are the only people/positions authorized to place calls against the BPA. Each individual call placed against the BPA must conform to the established monetary limits.

6. Individuals who are not an authorized user but want service – how do they become an authorized user and who do we refer them to at Peterson?”

Answer: A Communication Squadron point of contact will be identified at contract award. This person/position will have the authority to decide if an individual user or organization is allowed to receive service under the BPA.

Payments

7. What expedited provisions do you have for small business, Veteran owned small business?

Answer: Expedited provisions do not apply to this BPA. Payment is expected to be via the Government Purchase (GPC) card program.

8. What is the vendor’s recourse on people who are 60+ days past due on their invoices – can a late charge be applied?

Answer: No. Contractor’s response shall be to contact the Contracting Offer for resolution of all issues and questions.

9. Can the service be disconnected for non-payment?

Answer: No. Contractor’s response shall be to contact the Contracting Offer for resolution of all issues and questions.

10. What is the procedure for collection of the past due amounts?

Answer: Contractor’s response shall be to contact the Contracting Offer for resolution of all issues and questions.

11. Can we refuse service for chronic late payers and acceptable use policies abusers (ie. Copyright infringement of downloads)? What is the process?

Answer: Yes, however; in the above situations, the government would like to fix the problems via the Contracting Office for resolution of all issues and questions. BPA are agreements that can be cancelled by either party after a 30 day written notice. Additionally, the above mentioned payment problems should not occur based on the use of the GPC program.

General Questions

12. What become of the existing FA2517-10-P-6031 contract? Does it remain in force or is it superseded by this new solicitation?

Answer: This solicitation and resulting BPA is not related to contract FA2517-10-P-6031.

13. What is the procedure for adding new services to the offering? If an authorized user wants to add a new Internet feature (like wireless hot spot service) how do we process the request through contracting? What is your procedure?

Answer: All changes will be made through the Government Contracting Office via a bi-lateral modification.

14. Are all entities TAX EXEMPT? If not – who identifies them in contracting?

Answer: All entities are tax exempt. Target customers for any resulting BPA are Air Force organizations located on Peterson AFB. For Example: 21st Space Wing/21st Contracting Squadron would be the customer.

15. What is the process for making changes to the channel lineup dictated by the programmers in the BPA? Send a notice to contracting or make a public announcement or mailing?

Answer: All changes will be made through the Government Contracting Office via a bi-lateral modification.

File details come from the government source that posted it. Updated .