A00002 Pg 2-3.pdf

PDF 469 KB Posted

Attached to
Dock-Side (DS): USGCGC NORTHLAND WMEC 904 Federal contract opportunity
Solicitation number
70Z080-20-Q-P4581600
Issued by
Department of Homeland Security US Coast Guard

About this file

This solicitation requests quotations for dock-side repairs to a Coast Guard cutter. The solicitation seeks quotations for labor, materials and services to meet specifications in the statement of work for repairs to USCGC NORTHLAND (WMEC 904) during the period of performance from May 20th to July 15th 2020 at the pier located at 4000 Coast Guard Blvd, Portsmouth, VA. Quotations are due by April 8th and award will be made on or around April 10th. The solicitation is set aside for small businesses with less than 1,250 employees and is identified by solicitation number 70Z080-20-Q-P4581600.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Dock-Side (DS): USGCGC NORTHLAND WMEC 904, newest first.
File Type Posted
A00002 Pg 1 Solicitation Ext Answers to Questions.pdf PDF
A02 Combined Synopsis Solicitation NORTHLAND DS.pdf PDF
70Z080-20-Q-P45816 - A00001 - Answers to Questions.pdf PDF
Atachment I Schedule of Services.xls XLS spreadsheet
Attachment III Past_Perf_Quest (PPQ).pdf PDF
Attachment II NORTHLAND (WMEC 270A) DS FQ3 JKT 20R0.pdf PDF
Atachment I Schedule of Services.xls XLS spreadsheet
Combined Synopsis Solicitation NORTHLAND DS.pdf PDF
Attachment IV Notice For Filing Agency Protests.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 1:

WI’s 4, 12 and 13 list GFM ** that may be provided.

Answer 1:

Where it calls for Government- Furnished Property in the work items, the government will supply the

GFE.

Question 2:

Is the CG’s intent to provide this material or shall we price it as CFM ?

Answer 2:

Any parts outside of table 1 in the following paragraphs the contractor has to supply. For example, hoses, gaskets, hardware and zincs.

Question 3:

WI 13, para. 1.1 intent is to perform inspection and maintenance on the port and stbd fin stabilizer systems.

On para. 3.4, is the CG’s intent to renew the actuator cylinders on the port side only?

Answer 3:

Yes, just the Port side only. Starboard side either has been replaced recently or there is no issues with it.

Question 4:

WI 001 Para 3.1.5 – Please provide requirements of temporary A/C units to be supplied as to max size allowed in each space, square footage of each space to be cooled, and BTU requirements of the units.

Answer 4:

The contractor has to refer to SFLC Std Spec 0000 & drawings for the temp AC information.

Question 5:

WI 003 Para 3.1.6 – SFLC Std Spec 8635 Para 3.3.10.2 references heating water. Is the referenced paragraph applicable to hot potable water as well?

Answer 5:

Yes, have them reference SFLC Std Spec 8635.

Question 6:

WI 020 Para 3.1.5 – Will TAOs be required or do sufficient access openings exist?

Answer 6:

If for some reason they cannot gain access to clean the grey water & sewage tanks, they can submit a CFR for approval to perform the work. In the past, these types of cleaning did not require Temporary access openings.

Question 7:

WI 021 Para 3.1.5 - Will TAOs be required or do sufficient access openings exist?

Answer 7:

If for some reason they cannot gain access to clean the grey water & sewage tanks, they can submit a CFR for approval to perform the work. In the past, these types of cleaning did not require Temporary access openings.

Question 8:

Can we get the manufacture’s name and p/n for the hydraulic oil listed on para. 3.10.1?

Answer 8:

O I L & F L U S H I N G G U I D E Quantum Marine Engineering of Florida, Inc.

The Quantum equipment supplied for this vessel has been flushed and tested using mineral-oil based hydraulic oil, ISO viscosity grade 32. A placard is present on the hydraulic power unit, indicating the oil type used in factory testing and a list of equivalent

File details come from the government source that posted it. Updated .