Amendment 00001 (with responses).pdf

PDF 98 KB Posted

Attached to
Tombs Field Locker Rooms Renovation
Solicitation number
6923G224B000001
Issued by

About this file

This document is an amendment to Solicitation Number 6923G224B000001 for the Renovations to the Locker Rooms located at the United States Merchant Marine Academy (USMMA) in Kings Point, New York.

The amendment provides clarification and responses to questions received regarding the solicitation. Key details include: the bid submission deadline has been extended to September 13, 2024; a 20% bid bond is required; preferred vendors are identified for the custom lockers; there is no asbestos abatement anticipated; the award is anticipated in September 2024 with a notice to proceed in mid-late November; there are no architectural drawings available, but an HVAC layout is required as a submittal; and the shower area will require new dividers and drain cover. The solicitation is set-aside for small businesses under NAICS code 238990, with a site visit held on August 15, 2024. Payment and performance bonds equal to 100% of the contract price are required.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

6923G224B000001 x x

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

6923G2

KINGS POINT NY 11024-1699

300 STEAMBOAT ROAD

USMMA PROCUREMENT

MARITIME ADMINISTRATION

08/09/20240001

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

08/09/2024

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

The purposes of this amendment are to post (A) clarification and (B) to responses to questions received for IFB# 6923G224B000001.

A. FOR CLARITY - This project's response deadline has been extended to September 13, 2024.

1. All bidders must submit one copy either in-person or via postal (USPS, FEDEX, UPS etc.)

and be received by 1430 hours (no-later) or electronic submission (e-mails) to include all applicable items (such as a bid bond). 1500-hour (3PM), Bid opening will be held at

Furuseth Hall, Room-212 Procurement Dept. POC: Amit N. (516) 726-6032.

2. Updates to the SOW will be posted/uploaded along with this amendment.

3. A 20% Bid bond is due with all bids at the time of submission.

Continued ...

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

Maxmillian Diah

STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

2 4

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

6923G224B000001/0001

B. ALL QUESTIONS & ANSWERS responses are as follows:

1. SOW, Main locker room, Section 2.15 are we responsible to disposing any other items (i.e.

Television, wall mounted items etc.)?

Answer: NO.

2. SOW Sections 2.15 & 2.16, Is there a preferred vendor for the custom lockers or as long as it meets design criteria any vendor is acceptable?

Answer: Preferred Vendors are Abacus Sports at

717-560-8050; Longhorn Lockers Company at (972)

223-2023; Legends Custom Lockers at

(844)534-3634; Hollman, Inc. at (972) 815-4000, please ensure to note any long lead-times for these lockers in your bid response.

Alternate vendors are acceptable as long as same quality, a submittal will be required for approval.

3. I noticed the locker description page is blurry. Do you have a more clear copy of the document or website?

WEBSITES: https://www.abacussports.com;

www.legendscustomlockers.com;

https://longhornlockers.com; https://hollman.com.

4. Could we have a sample of what the team logo looks like? Asked Athletics for the Logo.

Answer: See Upload Attachment-#4, additional proof will be given at the time of award.

5. SOW Scope, are contractors to assume no asbestos abatement will be necessary?

Answer: Yes, unless otherwise identified.

6. IFB Section F.2 Please confirm season ending date for NTP issuance.

Answer: Award will be made in Sept. NTP will be issued around mid-late November, last home game estimated as of November 16, 2024.

7. Are there any architectural drawings for this project or official floor plans?

Answer: NO, please note under submittals, an HVAC layout is required. This should include Shop

Drawings with an as-built upon award.

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

3 4

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

6923G224B000001/0001

8. I did not see specific mention of AC, is that included in the is project?

Answer: Yes, see page 4. Section 2.13 - Furnish and install new 5 Ton AC horizontal split system including all electrical connections

9. How many units and what sizes?

Answer: Please provide an HVAC recommendation base on the square footage of the space.

10. The shower room, section 5.9, the drain has four pipes does this need to be rectified?

Answer: No, the shower room drain needs to only have a proper drain cover installed.

11. Section Shower 6.6 indicated replacing wall tiles, is this an error?

Answer: No, Replace missing wall tiles with matching color, style and size. There are missing base tiles. See page 30 top right photo of missing tiles.

12. Will there be partitions in the shower area, how many new shower heads are we installing?

Answer: Yes, See page 5. Section 5.6 - Furnish and install nine Shower dividers with front doors. Proposed configuration needs to be approved by government representative before proceeding.

13. Section L.8 Subsection 1.a Solicitation states to return (SF) 1442 Pages 1-3 only. Page 3 is the start of (OF) 336 which continues to page

4. Please confirm if Optional Form 336 (Page 3-4) are or are not required for submission.

Answer: Please include pages 1-4 of this solicitation and all pages of any amendments--signed.

14. There was visual evidence of what appeared to be asbestos containing material. There USMMA

Representative that was conducting the site visit instructed the contractors to list this as an

ADD/ALTERNATE on the bid proposal?

Answer: The potential asbestos identified by one of the contractors, was not conclusive. He said there might be asbestos on some of the pipe wrap which is not a large job to remove. If asbestos is identified by the contractor, an additional week for removal could be added as it is minor.

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

4 4

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

6923G224B000001/0001

Please use add separate line item for recommended action (do not include as part of base pricing).

15. Will there be other Site-visit date(s)?

Answer: NO.

LIST OF CHANGES:

Bids due date : 10-SEP-24 changed to 13-SEP-24

Solicitation due time : 11:00 AM changed to 14:30

PM

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

File details come from the government source that posted it. Updated .