A17 QAs 06232021.docx
DOCX document 27 KB Posted
- Solicitation number
- 63NLRB21R0003
- Issued by
-
National Labor Relations Board
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| A17 RFP A02 Atlanta SOW 062321 AMD 01.docx | DOCX document | |
| A17 RFP A01 PWS IDIQ Final 062321 AMD 01.docx | DOCX document | |
| A17 RFP 63NLRB21R0003.pdf | ||
| A17 RFP A02 Atlanta SOW 061021.docx | DOCX document | |
| A17 RFP A06 IDIQ Price Template.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| A17 RFP A01 PWS IDIQ Final 061021.docx | DOCX document | |
| A17 RFP A03 Section L Proposal Instructions 061021.docx | DOCX document | |
| A17 RFP A07 Informational List of NLRB Offices.docx | DOCX document | |
| A17 RFP A05 PPQ.docx | DOCX document | |
| A17 RFP A04 Section M Evaluation Criteria 061021.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFP #63NLRB21R0003
Office Furniture and Related Support Services Indefinite Delivery/Indefinite Quantity (ID/IQ) for NLRB Questions and Answers (Q&As) Date: June 23, 2021
1. In various sections finish notes state “wood”. Please clarify what is required:
· Solid Wood = All Real Wood (very expensive and uncommon for most office furniture products)
· Veneer = Manmade Core with Real Wood Veneers on outside
· Laminate = Manmade Core with Man Made materials made to look like wood
Answer: Veneer
2. PWS, section 4.1.7.2 - In the Multitasking room can the chairs “nest” or must they be stacking?
Answer: Stacking
3. PWS, section 4.1.8 - Can the legs of the side table in secure waiting room be metal or must they be wood?
Answer: Wood
4. The Summary Table for the Atlanta Field Office states the finish for the Task Chair is “Think”. This is presumably the Steelcase Think chair. Will NLRB give equal consideration to offerors who propose other chairs of equal function and quality?
Answer: The “Think” finish/note in the Summary Table for the Atlanta Field Office has been removed. NLRB will evaluate chairs proposed that meet the requirements specified in the Atlanta Statement of Work.
5. Reference:
M-3.1.3 Factor 1 – Technical Evaluation Approach The Government will also evaluate the extent to which the offeror presents the following: b) Status as an authorized Steelcase dealer PWS 4.1 NLRB Standardized Furniture NLRB offices across the country are primarily comprised of Steelcase products. The Contractor shall be an authorized Steelcase dealer to allow reconfiguration of existing product and ensure warranties are not voided.
1. Will NLRB give equal consideration to offerors who are not Steelcase dealers but can provide all required Steelcase parts needed for reconfiguration as well as use Steelcase certified installers to ensure warranties are not voided? As Steelcase has a dedicated dealer for this account, it is likely only one offeror will be a Steelcase dealer. If multiple Steelcase dealers propose, it is likely only the incumbent will receive most favored pricing from Steelcase.
Answer: Our requirement for an authorized Steelcase dealer is to ensure warranties on existing product is not voided and to ensure we can integrate with existing furniture at office locations that were previously outfitted with Steelcase furniture.
1. For new projects where it is not required to integrate with existing Steelcase furniture, will NLRB give equal consideration to offerors who propose products from other manufacturers that meet all stated specifications?
Answer: NLRB will consider products from other manufacturers that meet all stated specifications when integration with existing products is not required.
6. Steelcase GSA schedule products meet the Trade Agreements Act rather than Buy American Act. Please confirm this is acceptable.
Answer: Yes, this is acceptable.
7. PWS Section 4.1.1: Please clarify the grommet/power module on desk?
Answer: A Grommet hole in the desk is needed so that cords from IT equipment can be managed through it.
8. PWS Section 4.1.1.7: Please supply the spec on Monitors (weight and size) so we can be sure they will perform as expected.
Answer: There are numerous different monitors around the agency and its field offices. There is no standard. The majority are 18” flat screen monitor.
9. PWS Section 4.1.4.1: Conference table power channel. Please specify Outlets/USB requirement per table?
Answer: The conference room table is required to have (2) power outlets and (2) USB ports at the surface of the table with applicable cable management.
10. PWS Section 4.1.7: Is a Desk/table for Judge/Reporter and witness required? No specification for these areas was supplied.
Answer: No, only chairs.
11. PWS Section 4.1.7.3: Is the same task chair for all, including the Judge, Reporter and Witness?
Answer: Yes.
12. PWS Section 4.1.9: In the workstation, is paper management/tool rail required? If so, what Items are needed?
Answer: Paper management tools/rail is required. Items to included are file management tray, Pencil and Pen holder, paper management tray.
13. For the workstations is a specific power scheme required? Please clarify the number of circuits required? (4 circuit, (2+2 is common).
Answer: 4 Circuit.
14. Please clarify the total amount of outlets per workstations and what is required?
Answer: At minimum two duplex outlets are required. One at the base of the workstation and one at desk height.
15. 4.1.9 workstations: “All frames to have base power” Can panels where the base is obscured by case goods be non-powered?
Answer: All frames need base power.
16. 4.1.9.6: Workstation monitors, (if different than Private offices) Can monitor weight and size be confirmed for proper monitor arm specification?
Answer: See answer for question 8.
17. 4.1.9.6: Please supply the workstation name tag specifications/sizing if possible.
Answer: The name pates shall be 4” x 6” with separate sections for name, title, and location.
Workstations:
18. Please confirm fabric full height tiles or skins to be tackable acoustical.
Answer: Skins
19. Please confirm fabric grade of fabric skins.
Answer: Grade 1
20. Worksurface gap is ½” not 1” as stated in SOW. Please confirm this is acceptable.
Answer: Need 1” gap.
21. Please confirm worksurfaces to include center scallop in addition to ½” cord drop.
Answer: Yes, include scallop.
22. Please confirm one pedestal to be mobile box/file not fixed file/file pedestal.
Answer: Mobile.
Office:
Please confirm desk pedestal to be box/box/file.
Answer: Correct
File details come from the government source that posted it. Updated .