36C78620Q0082-0002000.docx
DOCX document Posted
- Attached to
- LOUISIANA FACILITIES MAINTENANCE
- Solicitation number
- 36C78620Q0082
About this file
36C78620Q0082 0002 36C78620Q0082 0002.docx
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C78620Q0082-0005010.png | PNG image | |
| 36C78620Q0082-0005011.pdf | ||
| 36C78620Q0082-0005009.png | PNG image | |
| 36C78620Q0082-0005008.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-0004000.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-0004000.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-0003000.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-0003000.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-0002000.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-0001000.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-0001000.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-000.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-001.pdf | ||
| 36C78620Q0082-002.pdf | ||
| 36C78620Q0082-004.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-003.pdf | ||
| 36C78620Q0082-001.pdf | ||
| 36C78620Q0082-000.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-004.docx | DOCX document | |
| 36C78620Q0082-002.pdf | ||
| 36C78620Q0082-003.pdf |
Show all 21
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
FedBizOpps Amendment to a Previous Combined Solicitation
CLASSIFICATION CODE
SUBJECT
CONTRACTING OFFICE'S
ZIP-CODE
SOLICITATION NUMBER
BASE NOTICE TYPE
RESPONSE DATE (MM-DD-YYYY)
ARCHIVE
DAYS AFTER THE RESPONSE DATE
RECOVERY ACT FUNDS
SET-ASIDE
NAICS CODE
CONTRACTING OFFICE
ADDRESS
POINT OF CONTACT
(POC Information Automatically Filled from User Profile Unless Entered)
DESCRIPTION
See Attachment
AGENCY'S URL
URL DESCRIPTION
AGENCY CONTACT'S EMAIL
ADDRESS
EMAIL DESCRIPTION
ADDRESS
POSTAL CODE
COUNTRY
ADDITIONAL INFORMATION
GENERAL INFORMATION
PLACE OF PERFORMANCE
* = Required Field FedBizOpps Amendment to a Previous Combined Solicitation Rev. March 2010 S
FACILITIES MAINTENANCE SERVICES FOR LOUISIANA NATIONAL
CEMETERY
22172 36C78620Q0082 11-11-2019 N 561730 Department of Veterans Affairs National Cemetery Administration Contracting Services 18434 Joplin Road Triangle VA 22172
KENNETH M. DOUGHERTY
LOUISIANA NATIONAL CEMETERY
303 WEST MOUNT PLEASANT RD.
ZACHARY, LA
70791
USA
WWW.CEM.VA.GOV
NCA WEB SITE
KENNETH.DOUGHERTY@VA.GOV
CO'S EMAIL
The purpose of this amendment to the solicitation is to address questions from prospective vendors.
Question 1: “Can you give a reason as to why the current contract was not extended – or why the option year was not exercised?”
Answer 1: All the elements of FAR 17.207(c) were not met.
Question 2: “Can you site any deficiencies with the current contract holder regarding their work at the cemetery?”
Answer 2: No. A Freedom for Information Act (FOIA) request would be the proper means to obtain this information.
Question 3: “On page 3 paragraph 3.1 the SOW states that weekly mow/trim service will need to be provided during the growing season (February - November) however the pricing format shows that service will be needed for 52 weeks. Also, can you please clarify if services during the non-growing season are on an "as needed" basis, or if we'll be called in.”
Answer 3: The quantities in the schedule are estimates only. See Attachment A, Section 3.1.1. for acceptable grass heights.
Question 4: “The SOW says leaves are to be removed from internment areas. Is this basically meaning the improved areas or just areas around the headstones or columbarium areas?”
Answer 4: For all improved areas; Leaves, nuts, and twigs shall be hand raked, vacuumed or blown by walk-behind push type machines from interment areas into the roadways, and then collected and properly disposed of from Cemetery grounds which includes right of way outside Cemetery fence. Any accumulations of mulched leaves shall be removed from the Cemetery grounds and properly disposed of.
Question 5: “Paragraph 3.1.11.5 says that all walkways roads and parking areas must be swept. Are we able to use blowers?”
Answer 5: Mechanical machines as blowers can be use for small particles; for large items hand picked; brooms and/or sweepers should be used. At no time any chemicals will be used.
Question 6: “Can you please provide the current company that's providing the service and the price of their last option year was?”
Answer 6: Provided in amendment A0001.
Question 7: “Does the cemetery have irrigation throughout the improved areas?”
Answer 7: Yes.
Question 8: “Can you provide the average number of services that are held per week?”
Answer 8: 6 / week.
Question 9: “Will you accept PPIRS/CPARS reports in lieu or a past performance report?”
Answer 9: Yes.
End of Document
File details come from the government source that posted it. Updated .