36C26224Q0100 0004.docx
DOCX document 17 KB Posted
- Attached to
- J041--REPAIR/REFURBISH AC UNITS 17, 21 & 22
- Solicitation number
- 36C26224Q0100
About this file
This document is an amendment to a previous combined solicitation from the Department of Veterans Affairs seeking proposals to repair and refurbish three air conditioning units at the VA San Diego Healthcare System. The solicitation number is 36C26224Q0100 with responses due by December 11, 2023 at 1:00PM Mountain Time. The NAICS code is 238220 and the product service code is J041. Work is required to replace three Fan Engineering Co. air conditioning units, models 41/2BCD, with serial numbers provided. The period of performance is from February 1, 2024 to January 31, 2025. Proposals must include plans to ensure temporary airflow and temperature control of serviced areas. The solicitation is set aside as a SDVOSBC and signing of clause VAAR 852.219-75 is required with proposals.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C26224Q0100 0003.docx | DOCX document | |
| 36C26224Q0100 0002.docx | DOCX document | |
| S06 36C26224Q0100 0001-AC Units.docx | DOCX document | |
| 36C26224Q0100 0001_1.docx | DOCX document | |
| S02 36C26224Q0100.1-AC Units 17, 21 & 22.docx | DOCX document | |
| FMS Vendor File Update Request Form.pdf | ||
| VA10091.pdf | ||
| W-9 Form.pdf | ||
| 36C26224Q0100_2.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Amendment to a Previous Combined Solicitation
Amendment to a Previous Combined Solicitation
| SUBJECT* |
| REPAIR/REFURBISH AC UNITS 17, 21 & 22 |
GENERAL INFORMATION
| CONTRACTING OFFICE’S ZIP CODE* |
| 85297 |
| SOLICITATION NUMBER* |
| 36C26224Q0100 |
| RESPONSE DATE/TIME/ZONE |
| 12-11-2023 1:00PM MOUNTAIN TIME, DENVER, USA |
| ARCHIVE |
| 90 DAYS AFTER THE RESPONSE DATE |
| RECOVERY ACT FUNDS |
| N |
| SET-ASIDE |
| SDVOSBC |
| PRODUCT SERVICE CODE* |
| J041 |
| NAICS CODE* |
| 238220 |
| CONTRACTING OFFICE ADDRESS |
| NCO 22 |
Department of Veterans Affairs NCO 22 - Network Contracting 650 East Indian School Road Phoenix, AZ 85012-1839
POINT OF CONTACT*
Contract Specialist Felicia Simpson felicia.simpson@va.gov
PLACE OF PERFORMANCE
| ADDRESS |
| VA San Diego Healthcare System |
3350 La Jolla Village Dr.
San Diego CA
| POSTAL CODE |
| 92161 |
COUNTRY
ADDITIONAL INFORMATION
AGENCY’S URL
URL DESCRIPTION
AGENCY CONTACT’S EMAIL ADDRESS
EMAIL DESCRIPTION
DESCRIPTION
Question & Answers AC-17, AC-21 and AC-22
1. Will there be a scheduled site visit for this acquisition?
ANSWER: A site visit will be scheduled, however, vendors will be required to have updated asbestos certification and PPE. VA will provide documentation on AHU, photos, assessments, etc.
2. Can you please provide the Make and Model types of AC-17, AC-21 and AC-22?
ANSWER: AC-17: Make: Fan Engineering CO. Model: 41/2BCD. Serial#: 97831 AC-21: Make: Fan Engineering Co. Model: 41/2BCD. Serial#: 97831 AC-22: Make: Fan Engineering Co. Model: 41/2BCD. Serial#: 97831
3. Are the 3 AC units working? or need repair?
ANSWER: These units are working, but they are at the end of their life expectancy and require immediate replacement.
4. Is this a service and maintenance price request?
ANSWER: There is no maintenance component to this contract.
5. Since this is a hospital: our service techs need to be available 24/7?
ANSWER: Work should be performed outside of regularly scheduled business hours and during the weekend.
6. When we are working on a unit, do we need to provide alternate air conditioning to the area being serviced by the unit under repair?
ANSWER: Per the SOW, contractor must ensure the service area maintains airflow and temperature control through the duration of the work by providing a temporary AHU.
7. Do you know the serial number and make of the AC units carrier, Trane, Goodman etc?
ANSWER: Please see question 2.
8. Voltage of the existing units.
ANSWER: No Subject Matter Experts on site at the moment to confirm.
9. Locations of the units in relation to the outside of the building for setting temp cooling units.
ANSWER: No, this information was provided during the site visit.
10. Can we get some more photos of the units ?
ANSWER: No, the purpose of the site visit / walkthrough was to inspect the units.
11. Timetable for beginning of the project and timetable to complete.
ANSWER: Period of Performance: 02/01/2024 – 01/31/2025
12. The scope is very broad, is this project for repair of items up to us to discover or will you be providing a list if what you would like repaired?
ANSWER: Vendor will be expected to complete requested repairs per the SOW. Vendor shall inform VASD of any additionally required repairs.
All quotes are due NLT December 11, 2023, at 1:00 PM MST. Quotes shall be submitted via email to: Felicia Simpson, Contract Specialist at Felicia.Simpson@va.gov.
All potential vendors shall sign page 28 of solicitation Clause VAAR 852.219-75 VA Notice of Limitations on Subcontracting-Certificate of Compliance for Services and Construction. (JAN 2023) (DEVIATION).
| *= Required Field |
| Amendment to a Previous Combined Solicitation |
Page 1 of
Amendment to a Previous Combined Solicitation
File details come from the government source that posted it. Updated .