36C26222Q0950 0003.docx

DOCX document 27 KB Posted

Attached to
V112--Laundry Trucking Service Phoenix VA
Solicitation number
36C26222Q0950
Issued by

About this file

This document contains answers to questions from potential offerors on a solicitation for laundry trucking services. The solicitation seeks to provide transportation of clean and soiled linen items between the Phoenix VA Health Care System laundry plant in Phoenix, Arizona and the Northern Arizona VA Health Care System in Prescott, Arizona, as well as ten surrounding community-based outpatient clinics. Transportation is required Monday through Friday, with pickups in Phoenix starting at 5:00 AM and return to Prescott by 10:00 AM, and may include a second run one day per week if needed. Laundry carts are used to transport full loads between all locations. The closing date for offers is September 1, 2022 by 4:00 PM Pacific Time. Pricing details and past performance evaluations must be provided as specified in the solicitation.

View the file

Other files

File Type Posted
36C26222Q0950 0004.docx DOCX document
36C26222Q0950 0002.docx DOCX document
36C26222Q0950 0001.docx DOCX document
36C26222Q0950_1.docx DOCX document
W-9 Form.pdf PDF
VA Form 10091 FMS Vendor.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE

7.

ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF

PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO.

1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE

CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE

OF YOUR

ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.

is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERE

D CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR

OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendmen t, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED

STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER

16A. NAME AND TITLE OF

CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30

PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF

SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) N/A 36C262 Department of Veterans Affairs NCO 22 - Network Contracting 3601 S. 6th Avenue Tucson AZ 85723 36C262 Department of Veterans Affairs NCO 22 - Network Contracting 3601 S. 6th Avenue Tucson AZ 85723 To all Offerors/Bidders

36C26222Q0950 08-24-2022

X X X

X The purpose of this amendment to Solicitation 36C26222Q0950 is to:

a. Answers to Solicitations RFIs numbers 39 thru 46.

Offer Due by 09-01-2022 4:00pm PDT

Carlos Acosta Contracting Officer

39. QUESTION: What was the cost of the final full option year of the previous contract?

ANSWER:Base Year - $190,263.00
Option Year 01 - $175,367.00
Option Year 02 - $78,603.00
Option Year 03 - $78,603.00
NOTE: The current contract does have a different Statement of Work. Base Year and Option Year 01 was for transport from Prescott VA and Tucson VA. Contract was modified to remove the Tucson VA transport – so cost for Option Year 02 and Option Year 03 was only for Prescott VA transport.

The current Statement of Work includes transport to and from Prescott VA and 10 Community Based Outpatient Clinics (CBOC). See Statement of Work for RFQ 36C26222Q0950 for details and locations.

40. QUESTION: How many drivers/vehicles are currently used to service the current contract?

ANSWER: (1) One Driver / (1) Vehicle

41. What is the vehicle size currently servicing this location?

ANSWER: Tractor Trailer with 53’ trailer (Note: this combination will be too large for the new Statement of Work)

42. Section D.1.A. specifies: “PVAHCS, Phoenix, AZ. starting at 5:00 AM in the morning Monday through Friday returning from NAVAHCS, Prescott, AZ. by 10:00 AM on the same day of delivery and if necessary, will do a 2nd run one day a week depending upon production.”

QUESTION: Is the “2nd run” referring to the second weekly trip Tuesdays/Thursdays, or is it referring to a second trip on the same day either Tuesday or Thursday between PVAHCS/NAVAHCS?

If it means a second trip on the same day, is this a definite weekly occurrence, and so the expectation should be 3 weekly round trips between PVAHCS/NAVAHCS?

And is the need for a third trip based on the volume of laundry carts requiring transport?

ANSWER: Tuesday’s and Thursday’s are the Phoenix / Prescott round trip. The “if necessary, will do 2nd run” refers to… i.e., contractor driver does not collect all the soiled or clean on the original trip and would need to go back and / or an emergency situation. (Note: a 2nd run has never occurred to date but again, if driver does not complete it on the first run it may be necessary.)

43. QUESTION: Do the CBOCs require full laundry cart transport?

If not, what is the clean/dirty linen volume being transported between PVAHCS and each/all CBOCs?

If not carts, how is the linen transported?

ANSWER: Yes, and laundry carts are utilized

44. QUESTION: Do you accept CPARs evaluations as additional Past Performance information?

ANSWER: See Section E.5 Addendum to 52.212-2 Evaluation – Simplified Acquisition Procedures – Evaluation Approach (2) Past Performance

45. QUESTION: Regarding specific employees information: It is common practice for small businesses that the drivers, cars and other equipment used for a contract are not sourced until after an award has been made, for cost effectiveness and to reduce loss. However, we will be forwarding our standard Training Certificates-Procedures for your reference, is this information acceptable?

ANSWER: See Section E.1 52.212-1 Instructions to Offerors-Commercial Products and Commercial Services – Content Organization for the documentation that needs to be submitted with quotes.

46. QUESTION: Regarding evaluation factors for the price Volume: we usually like to provide a “Pricing realism” cost break-down, to include SCA minimum per year, the number of drivers, hours and miles that are estimated to be required for performance, and other costs. Is it acceptable that we forward this Pricing Realism chart with our Price response?

ANSWER: See Section E.5 Addendum to 52.212-2 Evaluation – Simplified Acquisition Procedures – Evaluation Approach (3) Price

File details come from the government source that posted it. Updated .