RFP 2011-N-13073 Questions Answers Round 2.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
National HIV Prevention Program Monitoring
Solicitation number
2011-N-13073
Issued by

About this file

Questions Answers Round 2

View the file

Other files

Show all 14

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

July 1, 2011

RFP 2011-N-13073

Subject: Questions and Answers Round 2

QUESTION: 1. On what date will the vendor choice be announced?

ANSWER: The successful offeror will be announced at the conclusion of our evaluation which a definitive date cannot be stated at this time. Our expectation is to make the award by the end of September

QUESTION 2. Does the contract start on 9/1/11 as stated in the RFP or will it start at the beginning of the federal fiscal year?

ANSWER: The performance period will be decided at the time of award and cannot be stated at this time. The anticipated start date will be some time before the end of September

Question3. When is the decision made regarding exercising Options 1 through 4 of the contract? Is it decided on a year by year basis?

ANSWER: The decision as to whether an option will be exercised is decided on an annual basis.

QUESTION 4. Would the CDC consider a training as a subscription model rather than time and materials?

ANSWER: The definition of “subscription model” needs to be clarified.

QUESTION: 5. Will users need to be identity proofed (eAuthenticated)?

ANSWER: E-authentication is not required, but may be useful.

QUESTION 6. What is the nature of the content for the four new lessons? Are there source materials or an outline for those so that we can obtain to better prepare our proposal?

ANSWER: Content for four new lessons not yet determined.

QUESTION 7. What constitutes a major modification versus a minor modification (e.g., examples of each)?

ANSWER: A major modification would be changing the structure of the lesson; a minor modification would involve revising text, illustrations, or narration, but not the structure of the lesson itself.

QUESTION 8. Do you have a list of proposed changes for the lessons that require modification in the first year? Can you provide that list of changes to help us better prepare our proposal?

ANSWER: We do not have a list of proposed changes at this time.

QUESTION 9. Would revisions need to be in the existing software or could that include moving to a different instructional software?

ANSWER: Revisions would have to be in the existing software or similar, highly compatible software in such a way that maximum access by grantees would be maintained.

QUESTION: 10. Do all learners have access to all lessons, or do we need to set up lesson access security based on different roles?

ANSWER: All learners have access to all lessons.

QUESTION 11. Are lessons for any non-PEMS software in scope for this project?

ANSWER: Lessons for non-PEMS software are within the scope of this project.

12. Do the training materials need to be translated to any languages other than English?

ANSWER: The training materials need to be in English.

QUESTION 13. For lessons containing scored quizzes, is there a minimum passing score such that if the learner does not achieve the minimum score, they are not allowed to move on to the next lesson in the learning path?

ANSWER: The current passing score is 80 percent.

QUESTION 14. Is audio required in the same places as it exists now?

ANSWER: Audio would be required in at least the places it exists now unless the lesson is undergoing a major modification.

QUESTION 15. Are re-recording of the webinar videos in scope for the project?

ANSWER: Re-recording of webinars is within scope but not currently contemplated.

File details come from the government source that posted it. Updated .