RFP 2011-N-13073 Q As Round 6 July 12 2011.docx
DOCX document 16 KB Posted
- Attached to
- National HIV Prevention Program Monitoring
- Solicitation number
- 2011-N-13073
About this file
RFP 2011-N-13073 Q uestions and Answers Round 6
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| RFP 2011-N-13073 Q As Round 5 July 11 2011.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Questions Answers Round 4.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Questions Answers Round 3 July 5 2011.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Questions Answers Round 2.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Q As Round 1 6-30-2011.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Revised Dealine for Questions Page 66 of 82.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Cover Letter.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073.doc | DOC document | |
| RFP 2011-N- 13073 Attachment J3 Billing Instructions for Negotiated Cost.docx | DOCX document | |
| sf1035.pdf | ||
| RFP 2011-N-13073 Attachment J2 Contractor Performance Report.docx | DOCX document | |
| SF 1034.pdf | ||
| ACH Payment.PDF | ||
| RFP 2011-N-13073 Cover Letter.docx | DOCX document |
Show all 14
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
July 12, 2011
RFP 2011-N-13073
Subject: Questions and Answers Round 6
Regarding C.4. 2: Develop Web-based Training Materials
1. developing new electronic materials (e.g., web-based training program, etc.) including all documentation of development of the training program, source materials, etc., and learning activities for each additional lesson. Offerors should estimate four additional lessons (on-line courses and accompanying webinars) during the first period of performance and up to eight additional lessons for each optional succeeding period of performance.
Q1: On average, how long (seat time) is each of the four additional lessons for the first period?
ANSWER: The “seat time” is to be determined
Q2: On average, how long (seat time) is each of the eight additional lessons for each optional period?
ANSWER: The “seat time” is to be determined
1. revising the existing web-based training materials to reflect changes in the data collection and reporting software, changes in variables or reporting requirements, etc. Offerors should estimate modifying six existing lessons significantly and making minor modifications to 15 other existing lessons during the first period of performance. During the optional succeeding periods of performance the estimate should be for modifying significantly up to 12 existing lessons and making minor modification to all other existing lessons. developing session materials (e.g., data collection forms, worksheets, etc.) including readiness activities for each additional lesson;
Q3: What percentage of the existing web-based training materials must change when defined by "significant" changes? 50%, 75%?
ANSWER: As noted in an answer to a previous set of questions, “significant” does not relate to a percentage of the lesson, but to changing the structure of the lesson. Minor changes relate to wording or other changes that do not alter the structure of the lesson.
Q4: What percentage of the existing web-based training materials must change when defined by "minor" changes? 50%, 75%?
ANSWER: “significant” does not relate to a percentage of the lesson, but to changing the structure of the lesson. Minor changes relate to wording or other changes that do not alter the structure of the lesson.
Q5: How long (seat time) are the six lessons that need significant modification in the first period?
ANSWER: The lessons that will be modified have not been determined.
Q6: How long (seat time) are the 15 lessons that need minor modification in the first period?
ANSWER: Which lessons will be modified has not been determined.
Q7: How long (seat time) are the 12 lessons that need significant modification in the optional periods?
ANSWER: Which lessons will be modified has not been determined.
Q8: When discussing the optional periods, is the number of lessons the total number of lessons or per year? For example 12 lessons over all option periods or 12 lessons in each option period?
ANSWER: Specifications are per option period.
Regarding C4. 4: Maintain Web-based Access
Q9: Who is the current contractor?
ANSWER: The incumbent contractor is ICF Macro
Q10: Who is the current hosting vendor of the SharePoint LMS? How can we contact them to get current hosting costs?
ANSWER: We cannot provide points of contact for the incumbent contractor. The offeror will need to obtain that information independently.
Q11: For licensing purposes, what is the maximum number of users we should plan for? Is it the 1000 users mentioned in the Answers to Questions?
ANSWER: The offeror should plan for up to 2000 users with access, but the number using the system at any one time would be much less.
Regarding C.6 Special Considerations
Q12: How can we obtain this document: http://intranet.cdc.gov/ccid/_Resources/communications_interim_procedures-1_2_032305.doc
ANSWER: The document associated with that website is not relevant to this requirement.
Q13: Has the current SharePoint LMS systems undergone Certification & Accreditation? Is it currently certified and accredited?
ANSWER: No
File details come from the government source that posted it. Updated .