RFP 2011-N-13073 Q As Round 5 July 11 2011.docx
DOCX document 14 KB Posted
- Attached to
- National HIV Prevention Program Monitoring
- Solicitation number
- 2011-N-13073
About this file
RFP 2011-N-13073 Questions and Answers Round 5
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| RFP 2011-N-13073 Q As Round 6 July 12 2011.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Questions Answers Round 4.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Questions Answers Round 3 July 5 2011.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Questions Answers Round 2.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Q As Round 1 6-30-2011.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Revised Dealine for Questions Page 66 of 82.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073 Cover Letter.docx | DOCX document | |
| RFP 2011-N-13073.doc | DOC document | |
| RFP 2011-N- 13073 Attachment J3 Billing Instructions for Negotiated Cost.docx | DOCX document | |
| sf1035.pdf | ||
| RFP 2011-N-13073 Attachment J2 Contractor Performance Report.docx | DOCX document | |
| SF 1034.pdf | ||
| ACH Payment.PDF | ||
| RFP 2011-N-13073 Cover Letter.docx | DOCX document |
Show all 14
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
July 11, 2011
RFP 2011-N-13073
Subject: Questions and Answers Round 5
QUESTION 1 : Are the current courses SCORM and/or AICC compliant?
ANSWER: The current courses are SCORM compliant.
QUESTION 2:What is the typical usage LMS hosting bandwidth?
ANSWER: This information is unknown
Question3: How many people (trainees) typically access/use the LMS system on a daily basis?
ANSWER: Average of 16, but there is a large variation from day to day depending on releases of new lessons and webinars.
QUESTION 4: Will the contractor have access to CDC subject matter experts to facilitate creation of new training?
ANSWER: Yes, THE CDC branch staff will be available to act as subject matter experts.
QUESTION 5 : Is dedicated help desk support required?
ANSWER: Contractor will be responsible for providing password-controlled access to new users and responding to technical problems reported by users.
QUESTION 6: For the onsite training planned at CDC, what is the typical expected duration (e.g., 2 days, 5 days)?
ANSWER: Duration of training will depend on recommendations in training plans.
QUESTION 7: Will CDC facilities be available for the CDC on-site training or will the contractor be required to provide an off-site facility?
ANSWER: The Contractor will be required to provide an off-site training facility.
QUESTION 8: Will computer classrooms be needed for the CDC onsite training?
ANSWER: Classroom equipment required will depend on the recommendations in training plans.
QUESTION 9: What level of detail are course evaluations?
ANSWER: Enough detail is required of the course evaluations to determine whether the courses are effective.
QUESTION 10: What level of detail of reporting is required?
ANSWER: The questioner needs to be more specific about the kind of reporting (e. g., Course evaluations, LMS usage, contractor activities)
File details come from the government source that posted it. Updated .