QUESTIONS AND ANSWERS SET TWO_19GE5021Q0037.pdf

PDF 118 KB Posted

Attached to
Audio and Interpretation equipment on behalf of US Embassy Beirut, Lebanon
Solicitation number
19GE5021Q0037
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
19GE5021Q0037_0003.pdf PDF
QUESTIONS AND ANSWERS SET ONE_19GE5021Q0037_0002.pdf PDF
19GE5021Q0037_0002.pdf PDF
Auditorium and Conference Rooms F3-F4.pdf PDF
Attachment 1 - technical compliance matrix_00002.xlsx XLSX spreadsheet
19GE5021Q0037_0001.pdf PDF
Cover Letter 21Q0037.pdf PDF
19GE5021Q0037.pdf PDF
Attachment 1 - technical compliance matrix.xlsx XLSX spreadsheet

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

19GE5021Q0037 Audio and interpretation equipment on behalf of US Embassy Beirut, Lebanon

QUESTIONS AND ANSWERS SET TWO

1. Q: Regarding Line Item 1.3.2 on the Attachment 1 – technical compliance matrix_0002 Fixed short zoom lens, the description for this item states Long telescopic lens (ratio 0.08:1), do you require a short throw lens or a long telescopic lens? Can you kindly clarify for proper quoting purposes?

A: Fixed short zoom lens (ratio 0.8:1) is required.

2. Q: Regarding Line Item 1.3.5 on the Attachment 1 – technical compliance matrix_0002, the

Projection Screen has been removed from the technical matrix following the amendment made, can you please advise on the intended size of screen to be used to better determine the installation location of the projector to be used?

A: The screen size is 450 x 400 cm. The image dimensions are 450 x 281 cm. The projector’s distance to screen is 3.5 m. This distance cannot be changed, as the projector’s hanger will be installed by others and is out of the contractor’s scope.

3. Q: Regarding Line Item 1.3.6 on the Attachment 1 – technical compliance matrix_0002, the

HDMI PoE Extender was also removed from the technical matrix following the amendment made, is that item no longer required for the installation of the projector to be used?

A: The HDMI PoE Extender is no longer required for the installation of the projector to be used.

4. Q: Reviewing the specifications on the Technical Compliance Matrix, the item specs seems to be compliant with Taiden products, which is a Chinese brand. Are you open to the provision of

Chinese brands for this solicitation or would you rather we use TAA compliant brands such as

Shure, AUDITEL or Televic? Kindly advise.

A: Taiden products are acceptable.

Per the Independent Government Cost Estimate submitted by the Requesting Office the value of this solicitation is below $182,000.00. Therefore, the FAR clause 52.225-5 (Trade Agreements) does not apply for this solicitation.

File details come from the government source that posted it. Updated .