Att_07_140P8421Q0070_Q_and_A_0001.pdf
PDF 77 KB Posted
- Attached to
- Replace exhibits on Anacapa Island, NPS-CHIS
- Solicitation number
- 140P8421Q0070
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFQ No. 140P8421Q0070 Questions & Answers:
Replace exhibits on Anacapa Island, Channel Islands National Park, Ventura County, California
Any additional questions should be directed to Loren_Thomas@nps.gov, no later than Friday, July 2, 2021 by 2:00pm Pacific Daylight Time.
In light of this information, the due date for quotations has been extended through Tuesday, July 6, 2021 by 5:00pm Pacific Daylight Time.
Question 1) Why is the project period of performance two years? What does the project entail?
Answer: The requirement is for complete replacement of exhibit panels at the Anacapa Island Visitor Center. This includes design services as well as the actual build-out and tear down of the old displays. The project requires collaboration with the Park staff to design new exhibit panels, fabrication of new exhibit panels per the agreed upon design, transportation of new panels to the Visitor Center on Anacapa Island, removal of the old panels at the site (old panels can be left on site), and installation of the new exhibit panels at site. The project is anticipated to take 18 months from award of purchase order to final delivery date.
Question 2) What material are the current panels made of?
Answer: The existing exhibit panels are wood with photos and plexiglass over them however, the Park does not want to reuse them and intends for the material of the new panels to be either be high pressure laminate or powder coated aluminum.
Question 3) Are measurements available for the current exhibit panels?
Answer: Measurements for the current exhibit panels are not available as the sizes for the new panels is to be determined during the design process of the project. Measurement for all the walls are given in attachment 4, " Photos and Anacapa Visitor Center Floor Plan".
Question 4) Does the material of the new exhibit panels need to match the existing panels?
Answer: No, the new exhibits do not need to match the old exhibits. The requirement is for design services to design new panels with new materials, as well as services to fabricate and install the new panels. The Park intends for the material of the new panels to be either a high pressure laminate or powder coated aluminum.
Question 5) Are braille/and or audio accessibility for the exhibits part of the requirement?
Answer: While braille is not required for the exhibits, a descriptive text, in the form of a word file, is required. This descriptive text of the exhibits will be used by the park employees who will enter it into an audio description app which then provides access for impaired visitors.
RFQ No. 140P8421Q0070 – Replace Anacapa Island Exhibits, Channel Island National Park
Question 6) What meetings are required at the Island?
Answer: There is only one required site visit to the island, after an award is made, to take and or confirm measurements. The hours for the site visit are roughly from 8am to 5pm, which includes travel time of up to 3 hours and up to 6 hours on the island.
Question 7) What is the National Park Boat Schedule?
Answer: The National Park Service (NPS) boat goes out to Anacapa Island only on Wednesdays and will be available only to the successful project awardee with . The commercial boat service, Island Packers, travels 3 to 4 days a week to Anacapa Island.
Question 8) Where do boats to Anacapa Island depart from?
Answer: Both the NPS boat and Island Packers boat depart from the Ventura harbor. Island Packers also has a boat that departs from Oxnard (Channel Islands harbor). Additional details about traveling to Anacapa Island can be found on the Park's website at https://www.nps.gov/chis/planyourvisit/island-transportation.htm
Question 9) Are there any Food and Beverage facilities for the crew on the island, even if at crew expense?
Answer: There are no food and beverage facilities; Everyone must bring their own water and food for day and overnight use.
File details come from the government source that posted it. Updated .