B09_Questions_and_Answers_for_Skyway_0001.docx
DOCX document 18 KB Posted
- Attached to
- HVAC INSTALLATION AT TUAI SKYWAY CLUB
- Solicitation number
- 140P5124Q0007
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Sol_140P5124Q0007_Amd_0001.pdf | ||
| Sol_140P5124Q0007.pdf | ||
| SOW-Repair_HVAC_System_at_Skyway_Club.doc | DOC document | |
| B11_Attachment_0003_Site_Visit_Info__.docx | DOCX document | |
| B03_Wage_Rates.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Solicitation 140P5124Q0007, Amendment 00001 Question and Answers
1. Can the Govt provide any as-builts of the existing HVAC installs at Skyway Club?
Answer: Not currently. We will continue to look for these drawings.
2. If the lead time on the equipment is beyond the period of performance of 5/30, can the period of performance be extended?
Answer: Yes, however, please indicate the POP in your proposal.
3. Do the existing thermostats need to be replaced? If yes, Can the Govt provide specs?
Answer: There is no existing Thermostat, we are currently seeking to install this with the new equipment.
4. An excerpt from the Contract reads, “The end product will provide adequate heating, cooling, and humidity control to achieve tenant comfort, building, pressurization, preservation of historic artifacts, etc.”. Since this is not a design-build project, we have no information on the existing basis of design. How can we ensure the provided equipment is adequate for heating, cooling and humidity control?
Answer: This should be based on the manufacture equipment spec for cooling the sq.ft of the area. The thermostat will control the heating, cooling, and humidity, like any normal house.
5. Is there temporary cooling required during the construction period?
Answer: No
6. Will the NTP be issued after approved submittals and delivery of equipment?
Answer: No, this award is for commercial services not construction. Project will start once the award is made. A NTP letter will not be issued, the contract award is the NTP.
7. Is Test & Balance (TAB ) to be included in SOW after mechanical and electrical installation? Our prior experience suggests that it may be a technical advantage to include TAB.
Answer: Yes
8. Will the skyclub be closed to patrons during construction period?
Answer: Yes
File details come from the government source that posted it. Updated .