W9133L-17-R-0004_Attachment_J-6_(Offeror_Questions_and_Government_Responses).pdf
PDF 60 KB Posted
- Solicitation number
- W9133L17R0004
- Issued by
-
Department of the Army National Guard
About this file
Attachment J-6 (Offeror Questions and Government Responses)
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Offeror Question NGB Answer
1.) Is this a new requirement?
No, the previous contract number which supported this requirement is W9133L-09-A- 0005-0006.
2.)
If this is not a new requirement, who is the current incumbent and what is the contract number?
This is publically available information, which can be found on https//www.fpds.gov by searching “W9133L09A0005.” Call order 0006 appears as a part of the results, and shows that the previous contractor was IIF Data Solutions.
Performance of the predecessor contract concluded 9/23/2016.
3.) Are there currently one or more incumbent contractors doing this work? See Answer #2.
4.)
If there is are incumbent contractors, what are the contract numbers, the period of performance, and the contract values?
See Answer #2. Contract value information can be derived from publicly available FPDS Contract Action Reports. Note that this requirement has been significantly reduced in scope from the predecessor contract.
5.)
Is it the Government’s expectation that this will be staffed by one full-time equivalent (FTE)?
This is a performance based services requirement in accordance with FAR 37.102 and 37.6. As such, it is the responsibility of the contractor, based on its own core competencies, to analyze the requirement and propose a solution which will represent the best possible value based on the stated evaluation criteria and basis of award. For the purposes of transparency, estimated workload is 7680 hours.
6.)
How many contract personnel are currently supporting this requirement? See answers #2 and #5.
7.)
How many contract personnel does the government estimate is required to satisfy this requirement? See answer #5.
8.)
There is a Travel line for $100,000 – how much trips are projected for the base year?
Approximate travel requirements are seven one-week, trips and two 2.5 week trips per annually, or 12 weeks of total annual travel.
9.)
Page 71 of 87 / Volume II Past Performance: According to the instructions, it states, “Volume II, Past Performance (Factor 2) / Page Limitation – 10 for the Prime Contractor + 2 pages for each major subcontractor” oHow many past performances should the offeror submit? What is the total?
oHow many past performances is the Government expecting to see from each major subcontractor?
See RFP Section L, paragraph 3.0. There is no defined quantity of projects for which the offeror should submit past performance. The offeror shall comply with instructions provided.
W9133L-17-R-0004 Attachment J-6 (Offeror Questions and Government Responses)
10.)
Per Section L, Section 2.1.3 Proposed Personnel (p 72) of the RFP: "The offeror shall provide a breakdown and discussion of all personnel proposed to support the execution of the requirement. The offeror shall provide a resume of all proposed personnel and describe all proposed labor resources, which include labor category, hours per labor category and qualifications of all proposed."
oWill the Government identify the positions and their qualifications, to include security clearances?
This is a performance based services requirement in accordance with FAR 37.102 and 37.6. As such, it is the responsibility of the contractor, based on its own core competencies, to analyze the requirement and propose a solution which will represent the best possible value based on the stated evaluation criteria and basis of award. In accordance with PWS paragraph 1.4.5, all personnel assigned to provide services under the resultant contract will be required to posess a Secret clearance prior to assignment. The Government will not define the labor categories and descriptions thereof in keeping with the nature of a performance based contract.
11.)
Page 72 of 87 / Section 2.1.5 SECRET Facility Clearance Does the entire team need a SECRET facility clearance (Offeror and subcontractor)?
See question #10. The Secret Facility Clearance must be held by the prime contractor in accordance with the DD254. If subcontractors are proposed, the subcontractor must have a Secret Facility Clearance in accordance with the DD254 as well.
12.)
Page 74 of 87 / Section 4.3 – Financial Capability Please define “evidence of financial capability” – what is the Government actually looking to see as evidence?
Evidence of financial capability may include, but is not limited to: Financial statements, letters of credit, Business Credit Reports (i.e. Dun & Bradstreet), Government and/or external audits reports.
Although the government may seek additional responsibility related information via clarifications, offerors are encouraged to submit all available information with their proposal.
13.)
General Solicitation To allow time for questionnaire completion and submission by our clients, will the Government extend the due date for proposal submission by one week? No.
14.)
Pg. 71 Section 1.15, Web Based Submissions Is there a file size limitation for uploading proposals? If so, would the Government please provide the file size limitations?
See the AMRDEC SAFE guide at "https://safe.amrdec.army.mil/safe/Guide.aspx ". AMRDEC SAFE will accept 25 maximum files (total size cannot exceed 2GB) per submission.
15.)
Pp. 71- 72 Section 1.16, List of Attachments It is difficult to track the attachments provided with the solicitation. For example, the Staffing Plan worksheet provided with the solicitation is labeled “RFP Attachment J-6 – Staffing Plan”. However, the filename associated with the attachment is:”Attachment_J-3_-__Staffing_Plan.” Is there an Attachment J-6 that should have been included as part of the solicitation package?
Also, only four attachments are listed in this section. However, there are five attachments provided with the solicitation package. Will the Government confirm the total number/names of attachments for this solicitation?
Attachment J-3 has been edited and attachment J-5 has been added to the list at Section L, paragraph 1.16.
16.)
How many full time equivalent (FTE) employees are currently supporting these services for National Guard Bureau A2/3/6, Patriot Exercise Program? See answer #5.
17.) What are the current labor categories supporting this program for the NGB? See answer #10.
18.) How many hours per labor category, have been performed for the NGB? See answers #5 and #10.
19.)
Was any contract labor support services used to develop the solicitation document and /or any of its attachments? No.
20.)
How many non-exempt “ancillary labor categories”, as defined by US Department of Labor, Service Contract Act (SCA) employees currently support the incumbent contract? None.
21.)
How much office space, desks, laptops, phones, etc. shall be afforded to the successful offeror on Joint Base Andres; i.e how many personnel will be accommodated and/or are currently serving as incumbents as this location?
See answer #10 and PWS paragraph 3.0. The Government will provide the space and equipment listed at PWS paragraph 3.2 incedental to the place of performance for all personnel assigned to perform services on site.
22.)
What file size restrictions, if any, apply to electronic proposals submitted via the AMRDEC SAFE portal? See answer #14.
23.)
What equipment, tools and materials have been provided by the incumbent service provider on existing contract? See PWS paragraph 3.0
24.)
Can the government provide a list of equipment, tools and materials expected to be provided by the successful offeror as listed in PWS 1.1? See PWS paragraph 3.0
25.)
PWS 5.0 Requirements, states “ The government approximates that tow training events occur in a yearly timeframe” What are these two events and when they currently scheduled for 2017?
For 2017, PATRIOT South is approximately 23 Jan - 3 Feb 17 and PATRIOT North is 10-23 Jul 17.
26.)
PWS C.1.e. states “If the code for the Offeror, managing partner or subcontractors stated on the Facility Clearance Worksheet does not possess a SECRET facility clearance, the offeror will be found non-compliant.”
Does the government expect the prime offeror and all subcontractors to possess a current SECRET FCL at RFP closing date?
Yes. This requirement is stated at RFP Section L.2.1.5(a), Section M.C.1.e. implementing the requirements for security clearance listed at PWS paragraph 1.4.5.
Q&A
File details come from the government source that posted it. Updated .