Amendment W912WJ20Q0005-0008.pdf
PDF 9 MB Posted
- Attached to
- Mini-Split AC/Heat Pump Installations, 6 locations in CT Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W912WJ20Q0005
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment W912WJ20Q0005-0007.pdf | ||
| Amendment W912WJ20Q0005-0006.pdf | ||
| Amendment W912WJ20Q0005-0005.pdf | ||
| Amendment W912WJ20Q0005-0004.pdf | ||
| Amendment W912WJ20Q0005-0003.pdf | ||
| Amendment W912WJ20Q0005-0002.pdf | ||
| Amendment W912WJ20Q0005-0001.pdf | ||
| Solicitation W912WJ20Q0005.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W912WJ20Q0005
U S ARMY ENGR DISTRICT, NEW ENGLAND
696 VIRGINIA RD
CONCORD MA 01742-2751
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
Amendment is necessary to post the Site Visit Attendee List and add photos of the Stamford Hurricane Barrier office.
Closing w ill be extended until February 28, 2020 at 5:00 PM. All other terms and conditions remain unchanged.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
1 5
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 14-Feb-2020
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W912WJ20Q0005
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
19-Nov-2019
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
14-Feb-2020
CODE
U S ARMY ENGR DISTRICT, NEW ENGLAND
696 VIRGINIA RD
CONCORD MA 01742-2751
W912WJ 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE W912WJ
FACILITY CODECODE
Sheila.M.Winston@usace.army.milEMAIL:978-318-8159TEL:
SHEILA M WINSTONVINCUILLA / CONTRACT SPECIALIST
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been modified:
REQUEST FOR INFORMATION
REQUEST FOR INFORMATION
Site Visit Attendee List:
NAME COMPANY
Ryan Crata Integrated Building Solutions, LLC Paul Pavelo Guy’s Heating and Cooling Jim Donine TAE Star Supply Company Brian Karwowski Sav-Mar Cooling and Heating Jim Dovutte Christopher Duffy Pequot Corp Leo Nutmeg Mechanical Matt Macero Mercury-Group Jason Feliciano F&F Mechanical Thomas Collins Springfield Electric Justin Tisdell M&E Mechanical Gerry Russo ASL Electric Jan Judson Gardner Construction
Question 1: The Bid Schedule currently lists within the title that there are locations in Jamaica and Townshend, VT, however, there are no referenced requirements for these locations in the Statement of Work. Can you confirm that these locations will not be included within this solicitation?
Answer: The Jamaica and Townshend, VT locations were erroneously included in the Bid Schedule. These locations have been removed from the Bid Schedule. The requirements are for mini-split AC/Heat Pump installations only at locations in CT.
Question 2: Given the project locations, will permits be required for any of the contract locations?
Answer: The Contractor is responsible for determining if any permits will be required for the work. Work is at federal owned and operated buildings.
Question 3: As per 52.003-4015 Magnitude of Project the estimated cost of the work is between $25,000 and $100,000. Can you please verify that this anticipated magnitude of construction is correct?
Answer: Anticipated magnitude of construction is between $25,000 and $100,000.
Question 4: What are the specifications for the awnings?
Answer: Awnings for each compressor will be made of rust proof/resistant materials and either free standing or mounted to the building. Examples of suitable materials include aluminum, eastern red cedar and pressure treated lumber.
Question 5: The Statement of Work specifies that the line sets must be color matched. Is the color to be matched to the windows, the siding, or the trim?
Answer: Line sets shall be a color that matches the existing color of the siding of each building.
Question 6: Can you please confirm if we need to carry prevailing wage rates even if the total project cost is less than $100,000.00.
Answer: Yes, the acquisition is subject to current wage determinations.
Question 7: The Specifications states that on the Multi Zone Systems, they require a minimum seer rating of 26 Seer. The major manufacturers, Daikin and Mitsubishi can't even meet this specification for the multi- zone systems. Please advise. The site listed in Part 2, products offers no ductless split systems.
Answer: Multi-zone systems have been eliminated from the solicitation, and only single zone systems are specified.
Question 8: Will any electrical upgrades be performed? Will the contractor be responsible for performing any needed electrical upgrades?
Answer: Any needed electrical upgrades will be performed by the government, prior to work on this contract.
Question 9: Can bushes next to the first floor east and back office be removed to allow room for condensers on side of building?
Answer: Yes, some sites may contain vegetation and shrubs alongside buildings. The government will be responsible for removing such vegetation if deemed necessary.
Question 10: Will the units be used as a primary or secondary heat source?
Answer: The units will not be used as the project’s primary heat source. Contractors must meet the requirements in the solicitation.
Question 11: Covers are required over the condensers?
Answer: Yes, please refer to solicitation.
Question 12: What are the locations of the condensers on the outside of the building?
Answer: The condensers shall be located to allow for maximum efficiency of the units and in accordance with manufacturer’s recommendations. Locations shall be approved in advance by the technical point of contact.
Question 13: Location of head unit in upstairs office 1 at Hop Brook Lake - Can unit be placed on east wall versus south wall?
Answer: Refer to diagram in solicitation. Yes, however, locations must be approved in advance by technical point of contact.
Question 14: Are the walls at the Stamford Hurricane Barrier regular concrete or reinforced concrete?
Answer: Reinforced.
Question 15: Is there attic crawl space at Thomaston, Black Rock and Colebrook?
Answer: Yes.
Question 16: Is romex electrical wire ok?
Answer: Electrical materials must meet manufacturer’s recommendations and current national electric code.
SECTION A - SOLICITATION/CONTRACT FORM
The required response date/time has changed from 14-Feb-2020 05:00 PM to 28-Feb-2020 05:00 PM.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .