W912PB21Q3009-00001.pdf

PDF 767 KB Posted

Attached to
Custodial Services, Garmisch, USAG Bavaria, Germany
Solicitation number
W912PB21Q3009
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

0011522805

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

See summary of changes

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 3

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 27-Jan-2021

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W912PB21Q3009

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

19-Jan-2021

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

27-Jan-2021

CODE

RCO BAVARIA

AMERIKANISCHE BESCHAFFUNGSSTELLE

GEB 542

92655 GRAFENWOEHR LAGER

GERMANY

W912PB 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W912PB21Q3009

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following items are applicable to this modification:

Regional Contracting Office POC Contract Specialist: Evelyn Butter

COMM: (+49) 09641-70-526-8708

DSN: 314-526-8708

E-mail: evelyn.butter.ln@mail.mil

The purpose of this amendment is to:

1. Answer vendor questions regarding requirement specifications.

2. Replace the initial Exhibit Line Item Sheet (ELIN), by the attached revised ELIN Sheet, dated 25 Jan 2021, and replace the initial Attachment A, by the attached revised Attachment A, dated 25 Jan 2021.

3. All other terms and conditions remain unchanged.

1. Question: TE2B : where are the data for sqm Windows Group B?

Answer: Data have been added to TE2B after it was revised. Window sqm should be in the original table.

2. Question: TE3B : is this right that the cleaning Frequencies Common Areas for :

Clean Floors, Vacuum Cleaning/Wet Mop or Sweep Floor/Wet Mop and Low Dusting now only once a month is?

Answer: No, that was a typo. Correct frequency is once a week (1W).

3. Question: TE3E : please control the sqm for building 101 Common area.

Answer: Affected Area by a possible frequency increase in both bldgs. 101 and 105 is not the total common area, but a selected area in both buildings.

4. Question: ELIN A004 : Basic cleaning, Attachment A, page 12. Are the quantities correct?

Answer: See revised ELIN sheet and revised Attachment A.

5. Question: ELIN A0005. Has the unit price changed from 10 square meter = 1 EA to 100 square meter = 1 EA ?

Answer: No. It was a typo. Correct factor is 10.

6. Question: Content ELIN A006+A007 has changed the position (A006 is now A007 und A007 is now A006) Answer: Follow the instruction as stated in the ELIN sheet provided.

7. Question: ELIN A010. Are 124 sqm carpet actually been added there?

Answer: Yes

8. Question: ELIN A011. Total: 824 sqm x 52 weeks = 42.848 1 EA =100 square meter =428 Qty/EA not 332 Qty/EA or how was this calculated Answer: Corrected, see revised ELIN sheet.

9. Question: ELIN A012. Gazebo bldg. 716.

Answer: Only Restrooms will be cleaned in that bldg., as stated in the ELIN.

10. Question: ELIN A013. How was the quantity calculated?

Answer: This is the formula used to calculate the Qty/EA: 1706 sqm/10 x {(5x52w - 17 holidays) - (3x52w)}

11. Question: ELIN A014. How was the quantity calculated?

Answer: Calculation: 6199sqm/100 x {(4x52w - 17 holidays) - (3x52w)} = 11840 Qty/EA

W912PB21Q3009

12. Question: If we plan to give first right of refusal to the existing staff and hire them. Will this suffice the requirement in the proposal for a copy of Certificate of Master of Custodial Services?

Answer: Not sufficient. Comply with the Evaluation Factor 1, Subfactor A, as shown in the Solicitation, Clause 52.212-2.

13. Question: If we do not plan to utilize Subcontractors, can you confirm what should be submitted for Subfactor B?

Answer: Comply with the Evaluation Factor 1, Subfactor B (1), as shown in the Solicitation, Clause 52.212-2.

14. Question: Is there a page limitation for proposal documents?

Answer: Comply with the instructions for attachments, shown in the Addenda of the Solicitation.

15. Question: Is there a required proposal format for submission?

Answer: Comply with the information for attachments, shown in the Addenda of the Solicitation.

16. Question: TE3B shows COVID19 cleaning frequencies for the Administrative Areas. Can you confirm which unit price ELIN should this be included in?

Answer: Vendors should refer to TE3E for the full increased frequency. COVID19 ELINs are 013 and 014.

17. Question: Are there other locations that have an increased cleaning frequency as a result of COVID19?

Answer: This information is not applicable for this solicitation.

18. Question: Are we required to provide unit price for Common Area for Family Housing Buildings, Group D (Annex D 3.1, TE 2E)?

Answer: Yes

19. Question: Can you confirm the number of German/Local National Holidays that apply to the performance of this requirement?

Answer: See PWS, para 2.2.3.6

20. Question: The ELINs show unit and total price cells in Euros. Can you confirm this should be US Dollars?

Answer: Comply with the Evaluation Factor 3, as shown in the Solicitation, Clause 52.212-2. An offer can be submitted in Dollars.

21. Question Can you confirm number of highchairs, cribs, and playpens?

Answer: This information is not available.

File details come from the government source that posted it. Updated .